Λοιπον παιδες ας το παρουμε λιγο ζεστα το θεμα της συναντησης,και εχουμε να λεμε!!!!!! ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 - 11:59πμ Παχη μεγαρων(για φωτος googlαρετε)για καφε κλπ(μεγαλο παρκιν εχει). Δηλωστε συμμετοχη!!! Οι 3 πρωτοι κερδιζουν καφε!!!!!
Printable View
Λοιπον παιδες ας το παρουμε λιγο ζεστα το θεμα της συναντησης,και εχουμε να λεμε!!!!!! ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 - 11:59πμ Παχη μεγαρων(για φωτος googlαρετε)για καφε κλπ(μεγαλο παρκιν εχει). Δηλωστε συμμετοχη!!! Οι 3 πρωτοι κερδιζουν καφε!!!!!
Ε να μην κερδίσω τον καφέ;; Μέσα εγώ από τώρα!!
Εεεπππ!!! Κερασμένος καφές στους πρώτους 3 που θα έρθουν?? ΕΕ τότε μέσα και εγώ!!( yes πρόλαβα!!! ) Λοιπόν πέρα από το κέρασμα πιστεύω ότι είναι καλύτερα που το κανονίζουμε αυτή την ημερομηνία για να το οργανώσουμε και να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι! Η Πάχη Μεγάρων από ότι είδα στις φωτο στο google είναι super και αν μας βοηθήσει και ο καιρός θα είναι άλλη μία μίνι εκδρομή όπως και στη λίμνη Μαραθώνα που είχαμε πάει.
Καλό θα ήταν να γίνει και μία ενέργεια στο φατσοβιβλίο ( facebook ) όπως κάποιο ποστ, έτσι ώστε να το δουν ακόμα περισσότερος κόσμος ( γκχ ... γκχ ...γκχ...ioannidis κάνε κάτι για fb ) .
Τέλος δεν ξέρω άμα θα ήταν καλό να γίνει ένα νέο θέμα για τη συνάντηση που θα έχει όνομα τον τόπο και την ώρα της συνάντησης μιας και πλέον δεν θα είναι τόσο χειμερινή συνάντηση παρά ανοιξιάτικη τον Μάρτιο.
Έλα να μαζευόμαστε!!!
3ος? τον γυρναμε τον κερασμενο καφε σε μια κερασμενη μπυρα? χοχοχο
Εκτος απροοπτου μεσα και εγω
μεσα και εγω
Παιδακια κι εγω εκτος απροοπτου ειμαι μεσα!! Για Κυριακη 8 Μαρτιου 11-12πμ ειπατε ετσι?? Και πιθανον να φερω και την κορακλα μου και τη γυναικα μου, αν φερει και κανεις αλλος παιδι μαζι του:jump1: αλλιως μονος μου!! Αντε να ξαναδω τους παλιους και να γνρισω τους καινουριους!! Γνωριζει κανεις απο τους παλιους ο Μπαμπης(verone κατα κοσμον) αν ειναι πλεον εδω η μονο στη fiat racing?? Κι αν ειναι πλεον Αθηνα η ακομα Θεσσαλονικη?
Λοιπον... εκτος απροοπτου μεσα κι εγω....κι επειδη οι κυριες προηγουνται...μπαινω πρωτη στον καταλογο οποτε κερδιζω τον πρωτο καφε.... :clapping::jump1::jump1::tongue2::tongue2::tongue2 :
http://s2.postimg.org/70d7zrlkl/4163...che=1424809911http://s2.postimg.org/ciaf1b65x/1817...che=1424809971http://s14.postimg.org/uhtirz43x/200...che=1424810017 Και μερικές φώτο έτσι για να ανοίγει το μάτι μας για την συνάντηση. Βλέπω ότι μαζευόμαστε αλλά έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.
Pinelopi τι θα γίνει......... θα μας πάρεις το κέρασμα?:wall:
Μεσα κ εγωωω.....ετσι να κανουμε κ την εκδρομουλα μας....
Λοιπόν να τα βαλουμε κάτω και να δούμε τον κόσμο.
1) ntinosmg
2) teo
3) Gunner7
4) DHMHTRHS
5) redpanther
6) Pinelopi ( με καφέ κερασμένο :giveup:)
7) Bill stilo
xxmmm έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας να μαζευτούμε!!!
Ωχ ναι δεν με έβαλα στη λίστα και θα χάσω το κέρασμα!!!! :giveup1:
Λοιπόν να τα ξαναβάλουμε κάτω και να δούμε τον κόσμο.
1) ntinosmg
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
7) Pinelopi ( με καφέ κερασμένο :giveup:)
8) Bill stilo
xxmmm έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας να μαζευτούμε!!!
Φιλε ειχα επιχειρημα και πηρα τη σειρα για το κερασμα!!! :happy2: αλλα ειπαμε κανουμε και πλακα να γελασουμε λιγακι!!! Το σωστο να λεγεται...αλλοι ειναι οι 3 πρωτοι με τον κερασμενο καφε! Εγω θα σας τιμησω με την φοβερη παρουσια μου και το καταπληκτικο και φοβερο μου αμαξιπου ειναι και πανεμορφο και δεν θελω και σχολια!!! :jump1::clapping::clapping:
Άσε που είναι και μπλε και δεν χρειάζεται και βάψιμο πριν το ρίξεις στο γυαλό!! :hehe: :hehe: :hehe:
ΥΓ:
Μετά το παραπάνω χρειάζεσαι τον κερασμένο καφέ...της παρηγοριάς!!
Αααα....εσείς το πατε φιρί φιρί να με κεράσετε καφέ!Είπα να μην σας πάρω τι θέση αλλά το ζητάτε!Δε φταίω εγώ λοιπόν... :)
Pinelopi Αν δεν έχεις βάλει xenon ή έστω σήτες στον προφυλακτήρα ξέχνα το κέρασμα!!! :tongue2:
Ζηλευω λεμεεεεεεεε!!!
ΥΓ. Οταν ανοιξει ο καιρος με την πρωτη ευκαιρια θα παρω τις γυναικες μου και θα ερθουμε αλλα θα κανονισουμε καφε ή Σαββατο ή Κυριακη νωρις για να μπορεσουμε να γυρισουμε.
Αντε ρε μουτρα, με λειψατε!
ΥΓ2. Αν ερθω με αλλο αμαξι εκτος Stilo θα με κανετε παρεα;;;
Θα το αφήσεις 3 τετράγωνα παραπέρα και θα πεις πως ήρθες με τα πόδια αλλιώς παρέα δεν έχει!! :hehe:
(Μην το ανοίγετε αυτό το θέμα εδώ μέσα γιατί ...γκουχ γκουχ... κάποιος που μου το παίζει και διοργανωτής ...γκουχ γκουχ... ονόματα δεν λέμε, θα έρθει με άλλο αμάξι στη συνάντηση :innocent: )
Αν είναι έτσι, να έρθω με μια Γαλλίδα;
Φέρε και μία για μένα αν έχεις περίσσευμα! :tongue2:
Δεν έχω. Κι αυτή δανική είναι.
Ενα μονο σας λεω!!! το stilo κομβόι θα συνοδευει περιπολικο της τροχαιας!!!!
Αλκοτέστ θα έχει;
1) ntinosmg ( ο μπάτσος του Μέγαρα Hills )
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
8) Bill stilo
9) ioannidis ( με Γαλλίδα? )
Αααα και μην ξεχνιόμαστε.... Τεο το νου σου να φέρεις τη super-drouper φωτογραφική σου για να έχεις την ευκαιρία να φωτογραφίσεις πολλά super models διεθνών οίκων υψηλής ραπτικής. (Για εμάς λέω αν δεν καταλάβατε :happy2: )
Έλα να μαζευτούμε!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω με το βίντεο!!
Ντίνο μου χρωστάς βόλτα μην ξεχαστείς!! Εννοείται πως θα έρθω με το "τέρας" μαξ!
Ελα να σπασει το φραγμα των 12!!!!!
Εαν κανει καλο καιρο θα ερθω και εγω αλλα με μηχανακι!
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
8) Bill stilo
9) ioannidis ( με Γαλλίδα? )
10) Soul_Giannis ( με δύο ν το Γίαννης και οχι με ένα )
Έλα να μαζευτούμε!!!
Αν δεν έχει καλό καιρό, έρχομαι και σε παίρνω.
Λέτε να αρχίσουμε να βγάζουμε ώρες και σημεία συνάντησης/εκκίνησης;
Μεςα και εγω μόνος μου
http://s11.postimg.org/p93mwizub/aaa.jpg
λοιπον παιδες επειδη μια και σημερα,λιγες λεπτομερειες για τα σημεια συναντησης και προορισμου. Απο αθηνα ερχομενοι,μετα το ΣΕΑ μεγαρων βγαινουμε στην εξοδο για μεγαρα παχη.Στη γεφυρα κανουμε αριστερα,προς παχη,και στην αρχη της ευθειας(μπλε κουκιδα στον χαρτη) στο περιπτερο,ειναι το σημειο συναντησης για τους "αγγλους"της παρεας. 11:00πμ ωρα συναντησης.Ωρα αναχωρησης απ το σημειο 11:20πμ. Τοπος προορισμου καφετερια SWELL. (κιτρινη κουκιδα στο χαρτη). Πρασινη κουκιδα χορος σταθμευσης αυτκ/των.Κοκκινη γραμμη,πορεια που πρεπει να ακολουθησετε.
http://s11.postimg.org/p93mwizub/aaa.jpg
λοιπον παιδες επειδη μια και σημερα,λιγες λεπτομερειες για τα σημεια συναντησης και προορισμου. Απο αθηνα ερχομενοι,μετα το ΣΕΑ μεγαρων βγαινουμε στην εξοδο για μεγαρα παχη.Στη γεφυρα κανουμε αριστερα,προς παχη,και στην αρχη της ευθειας(μπλε κουκιδα στον χαρτη) στο περιπτερο,ειναι το σημειο συναντησης για τους "αγγλους"της παρεας. 11:00πμ ωρα συναντησης.Ωρα αναχωρησης απ το σημειο 11:20πμ. Τοπος προορισμου καφετερια SWELL. (κιτρινη κουκιδα στο χαρτη). Πρασινη κουκιδα χορος σταθμευσης αυτκ/των.Κοκκινη γραμμη,πορεια που πρεπει να ακολουθησετε. Καντε και καμια προσευχη να μη βρεχει!!!
Ήλπιζα ότι σήμερα ο πεθερός μου θα έπαιρνε εξιτήριο και θα κατάφερνα να έρθω την Κυριακή. Επειδή θα τον κρατήσουν μέσα όμως και την άλλη βδομάδα, δεν θα μπορέσω να έρθω.
:(
Αααα super οδηγίες για συνάντηση!!! Εύγε νεαρέ μου ntinosmg!!!
Μιχάλη εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον πεθερό σου και γρήγορη ανάρρωση να έχει.Θα μας έρθεις την επόμενη φορά δριμύτερος!!
Άρα είμαστε έως τώρα:
2) teo
3) maximos
4) Gunner7
5) DHMHTRHS
6) redpanther
8) Bill stilo
9) Soul_Giannis ( με δύο ν το Γίαννης και οχι με ένα )
10)panos lagas
Έλα να μαζευτούμε!!!
Δεν πειράζει φίλε, αφού υπάρχει τέτοιο θέμα στο προσκήνιο σε συγχωρώ (και επίσης επειδή είμαι μεγαλόψυχος). Σιδερένιος να βγει ο άνθρωπος και εδώ είμαστε εμείς.
Soul αν θέλεις να έρθεις και ο καιρός δεν επιτρέπει μηχανή, τηλέφωνά μας νομίζω έχεις. :biggrin:
Max άσε τα "νεαρέ μου ntinosmg"...τον κερασμένο καφέ σου ήδη τον χάρισες στην Πηνελόπη! Χαχαχα!