και λιγο τεκιλα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!
Printable View
Μια χαρά ήταν...αφου έκατσα και 6 μήνες παραπάνω ;) ποιος ξυπνούσε απο της 6 να πάει στην οικοδομή παλι...
δεν ξερω αν εχεις παει σε επιλεκτο ταγμα στρατου αλλα αν εχεις παει θα ειχες μαθει καπια πραγματα συμαντικα για τη ζωη σου και συμαντηκους τροπους επιβιωσης,κ μαχιμοτιτας
ποτε δεν θα ξεχασω το αζιμουθιο
να χρησιμοποιω ενα ρολοι με δεικτες σαν πυξιδα
(γίνεσαι ράμπο ξαφνικά?)
μπορει να σου φανει περιεργο αλλα ναι γουσταρεις
για να πας εχει θελει να εχεις @@
οταν εχεις κουβαλησει 40 κιλα εξοπλισμο σε αναριχισεις
οταν εισαι με κιαλια νυκτος
οταν βαρας με διοπτρες
οταν μαθεις ασκησεις πολεμου και εφοδου
και οταν εχεις μαθει εναν ανορθοδοξο πολεμο
δεν ξερω αν εισαι ραμπο αλλα σιγουρα αποκτας δυναμισμο τολμη και το συμαντικοτερο αφοβια
μπορει να φαινομαι στρατοκαυλος αλλα δεν ειμαι απλα γουσταρω που πηγα στις ε.δ δεν το μετανιωσα και ουτε το μετανιωνω!
ειμαι περιφανος για αυτο και αν με ρουτουσατε...θα το ξαναεκανα
παντα φιλικα Ηρακλης
Εντάξει δεν χρειάζεται να πας και στις Ε.Δ. για να θεωρείσαι άνδρας, αυτό που κάνουνε στις Ε.Δ. μπορεί να το κάνει ο καθένας μόνος του... ας κοιμάται την ημέρα 2 ωρες και τις υπολιπες 22 τρεχάματα με σακίδια και τα ρέστα...
Τι να πω πιστεύω οτι οι Ε.Δ. υπάρχουν για να μπορούν να αξιοποιήσουν μερικούς που δεν έχουν κατι σημαντικότερο να κάνουν απο το να τρέχουν ολη μέρα...
Πολλούς έχω ακούσει να είναι περίφανοι που υπηρέτησαν εκεί και οτι τώρα δεν μασάνε μία... Μα**κιες, ελα στο χωράφι να κουβαλίσουμε πέτρα να δεις...
Επίσης δεν θα μου άρεσε να με καλούνε κάθε 3 και λίγο να μου μάθουνε καινούργιες μα**κιες...
(χωρίς παρεξήγηση ε!)
22 ΕΜΑ
α)Αν δεν ξερεις καποια πραγματα πως ειναι δεν μπορεις να κρινεις.
β)δεν ειπα οτι θεωρουμε αντρας απο τις ειδικες απλα οτι εμαθα πολλα πραγματα που μερικοι Γ(Ι)ωταδες δεν τα εχουν δει στο ονειρο τους και το μονο μελημα στην ζωη τους ιναι πως θα γινουν κοπριτες οσο για αντρας γεννηθηκα απο τοτε που βγηκα και ειχα δυο @@
γ)αν εχεις μια πατριδα με τοση ιστορια ναι ειναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ να με καλεσουν για να ειμαι ετοιμος να τη υπερασπιστω
δ)δεν θα ερθω εγω στο χωραφι να ταισω τα ΓΙΔΙΑ που λες ελα εσυ να σου δειξω τι σημαινει δουλεια και και τι να σηκωνεις πετρες και οταν δεν ξερεις το παρελθον καποιου ποτε να μην το ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ και το κρινεις...
(Τι να πω πιστεύω οτι οι Ε.Δ. υπάρχουν για να μπορούν να αξιοποιήσουν μερικούς που δεν έχουν κατι σημαντικότερο να κάνουν απο το να τρέχουν ολη μέρα...)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ...
"γ)αν εχεις μια πατριδα με τοση ιστορια ναι ειναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ να με καλεσουν για να ειμαι ετοιμος να τη υπερασπιστω"
Εξυπηρετείς τις ανάγκες τους και είσαι και χαρούμενος...
Έλεος τυχαίνει να έχω συγγενή υψηλά υστάμενο στο στρατό αν θέλεις σου κάνω κονέ να μπεις ΕΠΟΠ... Θα πεθάνεις απο περιφάνια...
(παιδία συγνώμη ακούω για στρατό και βγάζω μπιμπίκια)
Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ο στρατός γιατί αν κρίνω:
α) από την οργάνωση αυτής της χώρας σε άλλους τομείς
β) από αυτό που είδα στο στρατό
γ) από αυτά που άκουσα από στρατιωτικούς για το βράδυ στα Ίμια
δε θα μείνει τίποτα όρθιο και ώς συνήθως θα την πατήσουν οι λίγοι ικανοί που τους κάνουν κουμάντο οι ανίκανοι.
Δείτε κι ένα ζόρικο εδώ http://www.filmakia.com/FilmakiagrVi...0/Default.aspx
Oποτε για να εχεις υψηλα υσταμενο οπως λες καταλαβα τι στρατο εκανες...
δεν εχω αναγκη τα κονε να πεθανω περιφανως...εσυ να κρυβεσαι στους θαμνους...και αμα ποτε χτυπα ξυλο
γινει πολεμος παρε το βυσμα σου τηλεφωνο να σε σωσει..
δεν εξυπηρετω κανενος την αναγκη δεν θα γινομουν εποπ γιατι εχω δικια μου δουλεια. οχι οτι ειναι ντροπη..
αλλα ευτηχως που υπαρχουμε ακομη μερικοι μ@λ@κες που δεν μας νοιαζει μονο πως θα φυλαξουμε τον κ...ο μας....
δειτε μερικους που οπως λετε τιν ειδαν ραμπο
http://www.youtube.com/watch?v=GMhP_...elated&search=
ευχαριστως ρε παιδια αλλα ακομα δεν πηγα στρατο ....