Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Είσαι σίγουρος ότι είναι φωτοραντάρ? Γιατί άκουσα για τοποθέτηση καμερών για την διαχείρηση κυκλοφορίας στον περιφερειακό...
αν προσεξες ξαφνικα γεμισε ταμπελες προειδοποιητικες η ταχυτητα ελεγχετε με τεχνικα μεσα σε καθε εξοδο που βγαινεις εχουν βαλει και απο μια ταμπελα!
αυτες οι καμερες που λες αν προσεξεις ερχομενος απο φοινικα προς δυτικα ειναι ψηλα επανω στις κολωνες που φωτιζουν!
εκεινες ναι ειναι για αυτον τον λογο!
αλλα αυτα που εχω γραψει παραπανω ειναι φωτορανταρ και ειναι σε κατασκευη οπως αυτοι που ειναι στις λεωφοριογραμμες στην θεσσαλονικη και σαν αυτες που ειχανε στον μαλιακο!
νεοι φωτογραφοι στην θεσσαλονικη!
στην κορυφη στο δερβενι μολις περνεις την κατηφορα για λαγκαδα-καβαλα στα δεξια στημενος!
οπως επισης στην καρδια και πηγαινοντας για χαλκιδικη και γυρνοντας ειδικα γυρνοντας στην αποτομη την κατηφορα που το οριο ειναι 90 ακριβως κολλητα ο φωτογραφος!
και πηγαινοντας για χαλκιδικη ειναι στην ανηφορα της καρδιας!
ολοι αυτοι και οι παραπανω που εχω γραψει λειτουργουν καποιες ωρες αλλα απο 1 νοεμβριου θα λειτουργουν κανονικα 24 ωρες και απο οτι ακουγετε ειδικα για τον περιφερειακο ακομα και με 91 θα βγαινει η φωτογραφια(το οριο ειναι 90) και θα αποστελετε σπιτι!
και ακουγετε τα προστιμα θα ειναι τσουχτερα!
Νομιζω τωρα με τοσες καμερες πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω και να μην τρεχουμε... πριν βγαλουμε την πισω πινακιδα του αμαξιου μας. αχαχ ευθυμησαμε παλι σε καλο να μας βγει :(
ειδη πολλα ακουγονται απο πολλους για τους νεους φωτογραφους!
περισσοτερα δεν μπορω να πω λογω ευνοητων λογων και δμοσιου φορουμ!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ειδη πολλα ακουγονται απο πολλους για τους νεους φωτογραφους!
περισσοτερα δεν μπορω να πω λογω ευνοητων λογων και δμοσιου φορουμ!
Τί εννοείς Γιάννη???? Δηλαδή????? :D:D
Την θεσσαλονικη μονο για καμερες τη θυμουνται ας βαλουν μονιμες καμερες και στην αττικη οδο.
Καλα κανανε παντως να πουμε και ενα μπραβο στους μπατσους παρολο που ειναι δολοφονοι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ειδικα για τον περιφερειακο ακομα και με 91 θα βγαινει η φωτογραφια(το οριο ειναι 90) και θα αποστελετε σπιτι!
και ακουγετε τα προστιμα θα ειναι τσουχτερα!
Μην ακουω μαλακιες..σιγα μην βγαζει κ στα 90,5.Ποιος θα κατσει να μετρησει τετοια αποκλιση απο το εκαστοτε κοντερ.
Εξαλλου μεχρι 20% πανω απο το οριο δεν σε γραφει ακομα κ κινητο ρανταρ να σε πετυχει..
Δεν νομίζω Νίκο..εγώ για 20% πάνω πλήρωσα 380€ πρίν 2-3 εβδομάδες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Δεν νομίζω Νίκο..εγώ για 20% πάνω πλήρωσα 380€ πρίν 2-3 εβδομάδες.
Μιλά η πείρα.... :D:D
Έχω την εντύπωση ότι είναι στο 110%. Αλλά πάντα μιλάμε για τους τροχονόμους και όχι για κάμερες...