Απάντηση: τι hobby έχετε (εκτος από το Stilo?)
Όλα τα λεφτά ntinosmg SUPER!!
Από hobby εκτός από τα κλασσικά που λίγο ως πολύ έχουμε όλοι , ένα παραπάνω που μου τρώει πολλές ώρες είναι ο προσκοπισμός.Είμαι εκεί απο το 89 και ακόμα τρέχω, αλλά το θέμα είναι πως είναι κάτι μου με κάνει και ξεφεύγω-ξεδίνω.
Παιδια τα hobby ειναι ισως η μεγαλυτερη ψυχοθεραπεια !!!!! Ανθρωποι χωρις hobby σε μεγαλες ηλικιες (70+) σε μεγαλο ποσοστο οδηγουνται σε καταθληψη.
Ανεξοδα η πολυεξοδα,ειναι ΑΚΡΩΣ απαραιτητα.
Εγω κατα καιρους εχω κανει διαφορα, μοντελισμο στατικο,θερμικα,καποτε "ετρεχα" σε off road καταστασεις με την trecking Hellas,rafting κλπ,enduro αρκετο,
Skydiving πολυ,και τον τελευταιο καιρο το εχω ριξει στις αναπαλαιωσεις.
Τeo και αυριο πρωι πρωι το ξεκιναμε !!!!!!!!!
Εύκολα φίλε, αν και πρέπει να ξεκολλήσω τον father που την έχει κάνει "εργάτη"... και τη λυπάμαι πολυ!!
Ammoulianiotis πολυ ωρεα ζαντα φιλε!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DHMHTRHS
Ammoulianiotis πολυ ωρεα ζαντα φιλε!!!
Ειχα ριξει παρα πολυ ψαξιμο για να την βρω και επειδη δεν βρισκαμε για Stilo πηρα αυτες που ειναι για toyota και καναμε εξτρα δαχτυλιδια για να κατσουν οπως πρεπει! Ευχαριστω πολυ!
κουκλες και τα 2. το V STROM απ τα πιο επιτυχημενα και το πιο αλακληρωμενο,για μενα,στην κατηγορια του!!!!! Να τα χαιρεσαι και τα 2!!!
17 είναι? Βρε άμα βρεις αυτό που σου αρέσει όλα γίνονται!!!
Πολύ ωραίο Ντίνο !!! Όταν έχει μεράκι ο άνθρωπος φαίνεται και πιάνουνε και τα χέρια του!
εγώ σαν χόμπι και σαν Έλληνας έχω το καφέ και το στοίχημα... :tongue1: