Που να δεις τι θα γινει με το αμαξι μου!
Printable View
Που να δεις τι θα γινει με το αμαξι μου!
Για σου ασιμακι ετσι ετσι
Ο Μπάμπης απο μένα έχει το ελεύθερο.......ο λόγος??? Είναι απλά κορυφή κ η ψυχή του Club.....σε κάθε εκδρομή και συνάντηση που έχει έρθει έχει δώσει αυτό το χαρούμενο τόνο που λείπει....αυτό είναι το κάτι παραπάνο που έχει μόνο ο Μπάμπης.......
Ειλικρινά είστε όλοι πολύ τυχεροί στην Θεσσαλονίκη και πέρα που θα τον έχετε απο Παρασκεύη κοντά σας.......
Verone η φώτο για σένα.....και στην επόμενη ανάβαση θα είμαστε παρέα αγκαλία με την μπαριέρα(να μην σου γύρναγε κ στην Κ5 το αμάξι ):
http://www.stiloclub.gr/images/Pictu...DSC00061_1.jpg
To CLUB για μενα ειναι τα παντα γουσταρω και θα κανω τα παντα για αυτο απου και αν ειμαι γιατι πραγματι ηπαρχουν ατομα σε αυτο που νιαζονται πραγματικα και κανουν τα παντα αφιερονονουν οχι τσαμπα χρονο αλλα χρονο πολυτιμο και αξιζει εστο και για αυτους τους λιγους που πραγματικα ειναι λιγοι να ειμαι και γω διπλα τους οπως μπορω!
verone δεν κατεβαίνεις και κρήτη μπας και μαζέψουμε κόσμο γιατί αρχίζω και απογοητεύομαι εδώ με τους περίεργους που πετυχαίνω κάθε φορα!
Θα γουσταρα μια εκδρομη με το club στην κρητη ειμουν φανταρος εκει στην 1 μοιρα αλεξιπτωτιστων.Μια ειναι η μοιρα μοιρα αετων ειναι η πρωτη μοιρα αλεξιπτωτιστων.
Ηρθε η ώρα να γνωρίσετε και εμένα!!! Με λένε Ευμορφία αλλα με φωνάζουν Μόρφω. Είμαι απο τη Θεσσαλονικη, προσπάθησα και περσύ να γραφτώ στη λέσχη αλλα βαριόμουν λίγο. Εχω το stilo μου 1 χρόνο και 8 μήνες. Είμαι ευχαριστημένη αλλα αυτή η ανηφόρα μερικές φορές μου τη δίνει.....
Είμαι 27 μισό, και μου αρέσει πολυ να οδηγάω να πηγαίνω ταξίδια και να περνάω καλά. Παρατήρησα οτί η παρέα είναι αντρική.....ελπίζω να μπορώ να μπω.....
Λοιπόν, να και ενας ιδιοκτητης ο οποιος παει γαντι με το Stilo!!
Ευμορφια - Ευμορφο Stilo. Γιατι κακα τα ψεμματα, ολοι το πηραμε γιατι εχει φατσα κουκλι!!!!!
Απλα τα ονοματα μας δεν ταιριαζουν τοσο!!! :D
Καλως ηρθες!!
Εδω ειμαστε ευγενικοι και καταδεκτικοι με τους αντρες, δεν θα ειμαστε με τις κυρίες ;
Καλη Διασκέδαση και Ενημερωση!!
e όχι και ανδρική :) είμαι η Ντίνα και έχω ΤΟ multiwagon του club :) καλός ήρθες :)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΕΥΜΟΡΦΙΑΚΟΜΝΗΝΟΥ
ps: πολύ χαίρομαι που πληθαίνουμε τα θηλυκά στην παρέα!
καλώς όρισες και καλα posts......