Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αρα ποιος εχει φαει τα περισσοτερα λεφτα?οι πολιτικοι!Αρα ποιοι εχουν και τους περισευουν?οι πολιτικοι!Αρα γιατι μου σπας εμενα το αμαξι που δεν εχω και δεν σπας του παπαρα του πολιτικου που τα εχει και ειναι και κλεμενα!!!
"""""Γιατί ΑΝΤΙΔΡΑΣ στο κατεστημένο"""""
"""""Γιατί δημιουργώντας πρόβλημα σε τρίτους πάμε μπροστά"""""
"""""Γιατί έτσι μου έδειξαν απο παλιά ότι κάνουν, μου φάνηκε εύκολο, το δοκίμασα είχε και πλάκα και συνεχίζω την παράδοση... μη με πουν και χέστη""""
Γιατι εχει αθηναικες πινακιδες !
Το λεει ο Νικος ο Μπαλτας
ο Μπαμπης ο Σουγιας
Ο Αντωνης ο Πεταλουδας!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Επιτέλους και κάτι σωστό...
Έτσι ναι... ΣΠΑΣΤΟ!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Το λεει ο Νικος ο Μπαλτας
ο Μπαμπης ο Σουγιας
Ο Αντωνης ο Πεταλουδας!!!
Αρχίζουμε και καταλήγουμε κάπου επιτέλους....
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE[/ame]
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Οπα το βρηκαμε!!
Επικροτεις την Αντιδραση(διαμαρτυρια,συλλαλητηρια αλλα οχι την Πραξη(σπασιμο αυτοκινητων,περιουσιων κτλ)!
Εαν ειναι ετσι οκ!Καταλαβαινωμαστε!
Σύμφωνα με τα προηγούμενα γραφόμενα, δεν είναι έτσι...
Τεσπα προσωπικά θα ευχόμουν να υπήρχε ΕΝΑΣ σε αυτούς τους 300 που έχουμε & να τα έλεγε όπως ο face.
Προσωπικά σε στηρίζω εαν κατέβεις σε εκλογές :D. Εχει περάσει καιρός να μπορέσει να με εμπνεύσει κάποιος για κάτι σωστό.
Βλεπεις Ο Τσιπρας που εμενα μου ειναι συμπαθης και ειναι νεος ανθρωπος και γουσταρει να κανει αλλαγες εαν βγει στην κυβερνηση ειναι ζητημα χρονου να τον παρασυρουν και αυτον τα ευκολα λεφτα και οι κλεψιες του κρατους!!!
Α Δηλαδη φτωχος για να θεωριθω πρεπει να εχω 2 παιδια και να παιρνω 700 ευρω, οποτε κανενα προβλημα, δουλευει και η γυναικα και ολα ειναι οκ.
Face το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι νεοι σημερα ακομα και με μεταπτυχιακα δεν μπορουν να βαλουν κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους, και κοιμουνται ακομα αγκαλια με τους γονεις τους ? (και ηλικιες 30 ετων... ναι ναι)
Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη, απλως αγορασαν παππουτσια prada και ρολοι rolex και τωρα κλαιγονται.
Προβλημα υπαρχει σε ολους τους τομεις, απο την φοροδιαφυγη, την μεγαααλη ΚΛΟΠΗ, Συστημα υγειας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και πολλα χρονια, καταργηση της αξιοκρατιας σε προσληψεις και και και και και...
Αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.
Και εσυ μου λες για την τζαμαρια ?
Στα ******@ μου η καθε τζαμαρια, η τζαμαρια της αξιοπρεπειας μας εχει σπασει... (οπως εχει πει καποιος).
Και ερχεσαι απο πανω και μου λες... Ναι ειναι μικρος ο μισθος... αλλα αν κανουμε οικονομια... ενταξει μωρε, θα ζησουμε.
Διάβασες κάτι άλλο από αυτό που έγραψε ο face????
Έγραψε:
Σωστός, εκεί υπάρχει το πρόβλημα. Και αυτή είναι η κατηγορία των φτωχών σήμερα, όπως γίνονται πάντα και παντού. Εκεί φταίει το κράτος και η υποτιθέμενη πρόνοια που πρέπει να υπάρχει και δεν υπάρχει. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δουλεύει και η γυναίκα και ο άντρας από δυο δουλειές για να ανταπεξέρθουν. Και αυτοί ΔΕΝ πάνε να σπάσουν γιατί είτε θα προσπαθήσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους είτε θα δουλεύουν.
Που το είδες εσύ;;;