Mάγκες υπάρχει και η ημερίσια προπόνηση πληρώνεις απλός την ημερίσια συνδρομή
Printable View
Mάγκες υπάρχει και η ημερίσια προπόνηση πληρώνεις απλός την ημερίσια συνδρομή
Ναι ισχύει αυτό.. Συγκεκριμένα στα joe weider είναι 9 ευρώ η ημερήσια προπόνηση...Πιθανόν σε άλλα γυμναστήρια γειτονικά να είναι πιο φθηνή που δεν είναι "όνομα"
Και αν κανένας κάνει κολυμβητήριο στα περισσότερα είναι 5 ευρώ η ημερήσια προπόνηση..πχ στο ΟΑΚΑ
Μεταξύ σας είπατε "τι παίρνεις, θα πάθεις, κτλ" και πήρα αφορμή....
Εγώ στη θεση σου θα έτρωγα μια πριζόλα ακόμη... ;-)Παράθεση:
Ναι καποια πραγματα βλαπτουνε αλλα η αξια αυτου του ποστ ειναι η σωστη διατροφη. Το οτι για παραδειγμα που παιρνω πρωτεινη σε αλλη φυσικη μορφη να συμπληρωση λογω γυμναστηριου και το χρειαζεται το σωμα δεν ειναι κακο.
ναι υπαρχει ενα οριο ομως διοτι η μπριζολες και τα κοτοπουλα εχουνε λιπαρα και οταν προσπαθεις να χασεις κιλα συνχρονως δεν γινεται αυτο. Ετσι παιρνω το whey (που οπως ειπα πριν δεν ειναι τιποτα αλλο παρα το γαλα που ειναι παρατημενο απο κατασκευη τυριου ) που εχει μηδεν λιπος και φουλ στην πρωτεινη.
Επιπλεον για να παρεις απο μια μπριζολα 30γρ πρωτεινης πρεπει να φας τουλαχιστον 3 παιρνοντας 70γρ λιπος τουλαχιστον.
Σε αρκετες ερευνες εχει αποδειχθει οτι ανθρωποι που συμπληρωνουν την διατροφη τους με πρωτεινες εχουν ΚΑΙ καλυτερη ποιοτητα ζωης αλλα ΚΑΙ ζουν περισσοτερα χρονια...
Το "τι παίρνεις, θα πάθεις, κτλ" απλως το αναλυσαμε για καποια πραγματα...
Και νερο αν πινεις πανω απο 3 φορες το βαρος σου την ημερα, παλι ζημια θα παθεις... (υπονατριαιμια νομιζω λεγεται).
Και μπριζολες να τρως για παντα καθε μερα, κατι θα παθεις... !
και επι της ευκαιριας κατι αλλο περι ΕΟΦΤ (εθνικος οργανισμος φαρμακων τροφιμων) να πω περι αμερικης, οταν κατι δεν το εγκρινει, ακομα και συμπληρωμα πρωτεινης... καλα ειναι να ΜΗ το παιρνετε.
Γιατι αυτο παει να πει οτι εχει και δραστικες ουσιες μεσα, κατι που δεν κολαει με ενα συμπληρωμα πρωτεινης...
δε πηραζει αρκει εκει που κανεις "αρση θανατου" να βλεπεις καπου καπου κανα στιγκακι να εξαφανιζετε αναμεσα στα μαγουλα ετσι για να περνεις δυναμη για το επομενο σετ.
εγω παιδια πηγενα 4 χρονια σερι και επερνα τα παντα εκτος απο στεροιδη...οτι αλλο υπηρχε το ειχα παρει...τιποτα δεν κανει θαυματα..μονο καλη διατροφη σκληρη προπονηση...περιτο να σας φω οτι ολα φιγαν μετα απο 2 μηνες που σταματισα...
επεισης οπιο παιδι θελει βοηθεια σχετικα με τι μπορει να παρει και τι ειναι καλυτερο για αυτον μπορω να τον βοηθησω ακομη και τι δουλεθει σε τι και πιες λεπτομεριες κανουν την διαφορα...εχω χαλασει πολλα λεφτα σε σκευμασματα...και εχω πολες καλεσ γνωριμιες...οπιος ενδιαφερεται...μπορει να μου πει...χωρις να χρειαζετε μια περιουσια για να φτασει στο επιθιμιτο αποτελεσμα....απλα θεληση..καλη προπονηση...και σωστη διατροφη
Γιά όσους θέλουν άμεση και πολύ σύντομη αναπλήρωση υγρών Almora ούτε Powered ούτε Gatorede ούτε τίποτα :)