Απάντηση: Συνάντηση με Νόημα
αυτη ειναι το καινουργιο αμορε???δεν σε γραντζουσε με την μποτα της τον προφυλακτηρα????
σβυσε τις παινακιδες απο τις φωτογραφιες για καλο και για κακο!
μπραβο παιδια!
ωραια ητανε...μπραβο μας...
αυτο το μπλε στην ακρη που ειναι πιο ομορφο απο ΟΛΑ τα αλλα πιανου ειναι :) :) :)
σβησε τις πινακιδες ρεεεεε. μας εκθετεις :)
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για την υπέροχη παρέα καθώς επίσης και να τους κατονομάσω:
Stile με την αδερφή του
Lakis (Μόνο ήταν το αγόρι μας... Θα το κανονίσει όμως η Βασιλειάδου αυτό, ξέρει ο Κώστας!!)
Stilo Mike Style με το καινούριο Amore!!
Richard με την κοπελιά του (ΒΑΝΑΝΑ SPLIT ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΜΩΣ!!!)
Stilo Stelios με τον φίλο του
Gas με την κοπέλα και την αδερφή του (την επόμενη με το stilo σας δεσποινίς!!)
PsiloS με το φίλο του
Nasos με τα γυναικόπαιδα και ο
Dimos47ki7 πώς τον λένεεεεε να δεις πως τον λένεεεε, με το παιδί μας (Βravo)
Να πω πως μεγάλες απουσίες ήταν ο Thodoris, o Soul Giannis, η Liza, και Anthi μετά συζύγου τους οποίους ξέρω από κοντά και γνωρίζω πως θα περνούσαμε καλά αν ερχόσασταν...
Η διαδρομή ήταν υπέροχη μέχρι τον Ζάχο όπου οι προσπεράσεις μεταξύ σε κάτι μαύρα Stilo και κάτι άλλα με Abarth σήματα
Ένα ασημί πεντάπορτο που έπαιρνε όλα τα φώτα πάνω του με τις προσπεράσεις που έκανε γιατί πήγαινε να πάρει κάτι κολόνες αγκαλιά η κάτι Stilo μπλε γρήγορα!!!!!!
Με ένα μπλε - οινοπνευματι χρώμα Stilo να είναι σταθερά στο τέλος, με κάποιες δυναμικές προσπεράσεις που και που, με αποτέλεσμα να παραμένει πάλι στο τέλος!!!!
Με ένα σσσσσσσς τσάφ Bravo τουρμπάτo που το έπαιζε άνετος και τρομερός και φυσικά είναι δλδ!!!
Με ένα ωραίο ασημί 3D με δύο κοπέλες μέσα και ένα αγόρι που ήταν ποιότητα κανονική στον δρόμο…..
Και τα υπόλοιπα δύο Stilo που ήρθαν κατευθείαν στο φαΐ και δεν μπορώ να τα περιγράψω!!
Όσο για το RIBAS το τέλειο παρκάρισμα με τα 8 Stilo έτοιμα για παρέλαση το ένα πίσω από το άλλο παρατεταγμένα, ζυγισμένα, στοιχισμένα (Τελευταίο το μπλε - οινοπνευματι πάντα!!)…
Ζητώ συγγνώμη για τις Οικονομικές ατασθαλίες στον Ζάχο μα να ξέρετε πως από κάτι τέτοιους σαν εμένα δημιουργήθηκε η κρίση!!!
Μια φορά εγώ ρέστα είχα στην τσέπη μπόλικα!!!!!!!!!
Την επόμενη φορά στα οικονομικά να είναι κάποιος άλλος καθώς θα ρίξω το κράτος έξω!!!!!
Περάσαμε πολύ καλά παρόλο που ο Νάσος μας άφησε νωρίς καθώς αδιαθέτησε και αναγκάστηκε να φύγει...
Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να περάσουμε το ίδιο καλά και να φύγουμε πάλι στης 21.30 από της 16.00 που συναντηθήκαμε....
Thanks!!
Υ.Γ.
Μέχρι και τον καιρό κανόνισα για να μην βρέχει την ώρα που θα κάναμε συνάντηση....
ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
ωραια ητανε...μπραβο μας...
αυτό το μπλε στην άκρη που είναι πιο όμορφο από ΟΛΑ τα άλλα πιάνου είναι :) :) :)
σβήσε τις πινακίδες ρεεεεε. μας εκθετεις :)
Ναι σιγά μην μας τα κλέψουν!!!! άντε ξανά ανέβασε τες τώρα 20 φωτογραφίες!!!
Αλλά άμα είναι να σας την χαλάσω να το ξανά κάνω αλλά ρε δεν με λυπάσαι??? τόση ώρα έκανα να τις ανεβάσω!!!
να σου πω...
στο Ribas εμαθες μια καινουρια λεξουλα (οινοπνευματι χρωμα) και την χρησιμοποιεις συνεχεια :):):):)
ΜΑΘΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ
ειναι ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙ KAI ΟΧΙ οινοπνευματωδες....
τα οινοπνευματωδη...σε αλλα μερη χααχαχαχαχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Ναι σιγά μην μας τα κλέψουν!!!! άντε ξανά ανέβασε τες τώρα 20 φωτογραφίες!!!
Αλλά άμα είναι να σας την χαλάσω να το ξανά κάνω ρε αλλά δεν με λυπάσαι??? τόση ώρα έκανα να τις ανεβάσω!!!
μην το κανεις για μενα............
καντο για την φουκαριαρα την μανα μου!!!!!!!! :D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dimos47ki7
σβησε τις πινακιδες ρεεεεε. μας εκθετεις :)
μην το κανεις για μενα............
καντο για την φουκαριαρα την μανα μου!!!!!!!! :D
Η δουλειά έγινε.... Πως σε είπαμε???
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!
:jump1::jump1::jump1:
ρε συ...
το μετανιωσα. μπορεις να κανεις το δικο μου να φαινονται οι πινακιδες??????
!!!!!!!!!!!!!!
χχαχαχαχαχαχαχαχαχα