Απάντηση: Αν αλλάζατε το STILO τι παίρνετε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
katharma
το νεο golf...
Καλό αλλά με σύντομη ημερομηνία λήξης.Εμένα πρωσοπικά μ'αρέσει περισσότερο το V
alfa romeo 149 1.8 με 200 αλογακια αλλα το stilo θα μενει στο γκαραζ
αν το αλλαζα θα επαιρνα το Lancia Delta γιατι δεν τους αλλαζω τους Ιταλους με τιποτα...
Audi a1 Μetroproject Concept, χαλαρα...
lete gia supercar i gia kanoniko re paidia?
edit:Γραφε ελληνικα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
eazy
lete gia supercar i gia kanoniko re paidia?
edit:Γραφε ελληνικα.
Δεν νομιζω πολλοι εδω μεσα να εχουν την οικονομικη ανεση μετα απο ενα fiat να παρουν μια porsche η μια ferrari.
Οποτε φανταζομαι μιλαμε μια αυτοκινητα για αυτοκινητα της ταξεως των 20.000 πανω κατω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Δεν νομιζω πολλοι εδω μεσα να εχουν την οικονομικη ανεση μετα απο ενα fiat να παρουν μια porsche η μια ferrari.
Οποτε φανταζομαι μιλαμε μια αυτοκινητα για αυτοκινητα της ταξεως των 20.000 πανω κατω.
Αυτο δεν ισχυει για ολους Richard γιατι προχθες στον κηφισσο πετυχα το Stilo σου και το οδηγουσε καποιος αλλος!Οταν τον ρωτησα για εσενα μου ειπε οτι εχεις παει βολτα στο Σαλε σου στον Παρνασο με το καινουριο σου οχημα....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αυτο δεν ισχυει για ολους Richard γιατι προχθες στον κηφισσο πετυχα το Stilo σου και το οδηγουσε καποιος αλλος!Οταν τον ρωτησα για εσενα μου ειπε οτι εχεις παει βολτα στο Σαλε σου στον Παρνασο με το καινουριο σου οχημα....
Χαχαχα, αποκαλύφθηκα γ@μωτο!
Σπιτια εχουμε Γιαννη, αμαξι δεν εχουμε...γιατι μας το τσιμπαει ο αδερφος ο οποιος εχει μερσεντες, τι να σημαινει αραγε αυτο?
Ασε που κυκλοφορει συνεχεια με την Πετρουλα και εχει γεμισει ξανθιες τριχες το αμαξακι μου, αλλα χαλαλι της.
ΤΒi Alfa Romeo
το οδηγησα παιδια και ειναι πολυ απεχτο
με λιγες βελτιωσεις στα σημεια γινεται πολυ μα πολυ .................................αρωστεια .
ωχχχχ θεμου με τρωει η χουφτα μου.