Αααααχχχχ... αυτός ο ήχος!!
Printable View
Αααααχχχχ... αυτός ο ήχος!!
Πετρο με ενα 1,4 Bravo 150 Hp που καλο ειναι δεν ηπηρχε περιπτωση να παμε Βολο-Λάρισα ετσι οπως πηγαμε σε 14 λεπτα με τεσσερα ατομα και καταναλωση πηγενε ελα 16 ευρο Racing V power .
γιατι πολυ απλα δε πιανει τετοιες ταχυτητες.
3 πουλάκια κάθονταν και λέγαν μ@λ@κιες...
Αν δεν έχει σχέση γιατί δεν δίνετε όλοι τα 1,2-1,4-1,6αρια για να πάρετε abarth τωρα που βρίσκεις φτηνα μεταχειρισμένα??
Η αίσθηση που δίνει ένας καλοστημένος τουρμπάτος κινητήρας δεν μπορεί να τη δώσει κανένας ατμοσφαιρικός εκτός αν πάμε σε υπερβολες κυβικών. Αποψή μου φυσικά.
Ίσως γιατί δεν μπορούμε?? Αλλά η ερώτησή μου ήταν άσχετη με την απορία σου... Και ξαναρωτάω... Τι σχέση έχει που το ένα είναι 2.4 και το άλλο 1.4. Έτσι τα συγκρίνεις εσύ τα αυτοκίνητα?
φυσικά, άλλο ένα τσιουάου που έχει καταπιεί αναβολικά, άλλο ένα ντόπερμαν. Το τσιουάου έχει κόμπλεξ κατωτερότητάς και γαβγίζει όλη την ώρα για να δείξει ότι είναι εδώ......Ενίοτε το ντοπαρισμένο τσιουάου θα κάνει και πιο γρήγορο sprint και μετά θα βγάλει τη γλώσσα μέχρι το πάτωμα...:D:rolleyes:....
πάω να βγάλω τον REX βόλτα τώρα....:)
Δε ξέρω τι νομίζετε εσείς αλλά το δικό μου αν και 1,4 ούτε κουράζετε, ούτε λαχανιάζει...
Και να πω ότι δεν είχα μεγάλο ατμοσφαιρικό και δε ξέρω... αλλά ήταν δύο φορές σαν το δικό σας και δε μου έκανε αίσθηση.
Άποψη μου...
χαχααχαχαχαχαχχα έχω πεθάνει λέμε!!!!! Τί παρομοίωση είναι αυτή ρε Πέτρο?
Για να το συνεχίσω λίγο μιας και μου άρεσε τόσο, έχω να πω ότι το ντομπερμαν τρωει μια κατσαρόλα φαγητό στην καθησιά του, ένώ το τσιουάουα άντε να φάει ένα πιάτο όλη την ημέρα. Δε συμφέρει λέμε...
Άσε που η σύγκριση των δυο σκύλων είναι άκυρη. Κανονικά θα έπρεπε να συγκρίνεις ένα boodhound με ένα bagel...
Πραγματικά διασκεδάζω με το thread αυτό... αν και δε βλέπω να καταλήγει πουθενά, μόνο σε κανένα ban ίσως.
Λοιπόν επειδή βλέπω ότι έχει ξεσπάσει (πάλι) κόντρα κυβικά vs turbo.
για να γίνει υγιής διάλογο θα πρέπει η μία μεριά να κάνει και λίγο πίσω. Εμείς λέμε ότι στα κυβικά (όπως και σε όλα τα πράγματα) θα βρεις θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι η απόκριση, η αξιοπιστία, ο ήχος και πολλά άλλα, ενώ στα αρνητικά η κατανάλωση όταν πιεστεί, και μερικά άλλα που δεν οφείλονται στον κινητήρα αλλά στην πολιτική (τέλη κτλ).
Canonis και Tokis τα βρίσκουν όλα καλά. Δεν λαχανιάζει, δεν καίει, είναι αξιόπιστος, ποιος ο λόγος να πάρω κυβικά κτλ. Δεν γίνεται δουλειά έτσι παίδες...τα δοκίμασα όλα για να κάνουμε λίγο διάλογο, από σοβαρό λόγο μέχρι πλάκα. I give up. Εδώ τελειώνω και αν δεν αλλάξετε την στάση σας δεν πρόκειται να ξαναεμπλακώ.