Μόλις έσβησε κάποιος όλα τα πμ του... :216 :216 :216Παράθεση:
Μιλάω εκ πείρας.
Printable View
Μόλις έσβησε κάποιος όλα τα πμ του... :216 :216 :216Παράθεση:
Μιλάω εκ πείρας.
Ερωτηση:Να σκουρεναμε λιγο τα χρωματα του site...;;;
Λαμβάνοντας υπ' όψιν την προσπάθεια του stilovatis για να δημιουργήσει ένα άρθρο για την ιστορία της Fiat, καλό δεν θα ήταν να κάναμε και ένα ολοκληρωμένο άρθρο - παρουσίαση για το αυτοκίνητο που όλοι αγαπάμε; :wink:
Τα οποία θα ήταν στην αρχική σελίδα...
Eτοιμαζεται και αυτο...ολα στον καιρο τους..εχω βρει μεχρι και τι νουμερο σουτιεν φορουσε η αδελφη της γυναικας του σχεδιαστη του StiloΠαράθεση:
παρουσίαση για το αυτοκίνητο που όλοι αγαπάμε;
Για πες για πες!!!! Ενδιαφέρον!!! :PΠαράθεση:
εχω βρει μεχρι και τι νουμερο σουτιεν φορουσε η αδελφη της γυναικας του σχεδιαστη του Stilo
Έχει πάρει φόρα ο Νικόλας και θα μας βγάλει όλους στο κλαρί!! :D
Wonderbra 85c neroΠαράθεση:
Για πες για πες!!!! Ενδιαφέρον!!!
Ενω ημουν στο topic που ετοιμαζω και κανω επεξεργασια για αρκετη ωρα..οταν παω να κανω προεπισκοπηση ή υποβολη..μου εμφανιζεει το μνμ μπορειτε να επεξεργαστειτε μονο δικο σας μηνυμα ή κατι τετοιο..και πρεπει να ξανακανω συνδεση για να αποθηκευσει τις αλλαγες που εχω κανει..Γιατι γινεται αυτο??
Μάλλον είσαι πολλή ώρα "ανενεργός" (δεν έχεις κάνει κάποιο κλικ σε λινκ) και το σύστημα σε αποσυνδέει...
Αν δεν κανω λάθος στα περισσοτερα Club δε μπορεις να δεις τα τοπικ αν δεν εισαι γραμμενος στο club,στο δικο μας μονο να απαντησεις δε μπορεις.Μηπως πρεπει να το αλλαξουμε αυτο...;
Καλή ειναι η περιεργεια αλλα :120 :126 οχι στο πιατο.
Κάποια κομμάτια δεν μπορείς να τα δείς αν δε κάνεις login.....επίσης τι να το κάνεις να γραφτεί ο άλλος για να μην γράφει και μόνο για να διαβάζει?
Οχι δεν ειναι καλη ιδεα για μενα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo