Απάντηση: Πρόταση για το φόρουμ...
...λέω εγώ τώρα...( μπορεί να είναι και μ@λακία ...)...τι θα λέγατε ο στόχος να είναι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του GRUPPO ?????..το πήρα απο την ιδέα του Club με τις μηχανές.....( βέβαια ξεχάστε τις Romeo και ....Ferrari !!!!!...έχουν τους δικούς τους χώρους...αλλά...που ξέρεις ?????)...μάλλον την " είπα " , έτσι ????....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...λέω εγώ τώρα...( μπορεί να είναι και μ@λακία ...)...τι θα λέγατε ο στόχος να είναι ΟΛΑ τα αυτοκίνητα του GRUPPO ?????..το πήρα απο την ιδέα του Club με τις μηχανές.....( βέβαια ξεχάστε τις Romeo και ....Ferrari !!!!!...έχουν τους δικούς τους χώρους...αλλά...που ξέρεις ?????)...μάλλον την " είπα " , έτσι ????....
Αυτο που λες ειναι εδω --> http://clubfiat.forumgreek.com/
Η ιδεα ξεκινησε σαν StiloClub, μηπως να κανουμε για αρχη μια κινηση να τραβηξουμε Stilo στην παρεα και αν δουμε οτι δεν εχει λαο να το παμε προς bravo;
Πάμε να κλείσουμε το Fiat Forum δηλαδή jason?? Τι λέτε?? Χαχαχα! Κοίτα σαν ιδέα δεν είναι άσχημη, αλλά πιστεύω πως μετά χάνει τον χαρακτήρα του το forum... :hmm:
Edit:
Για αρχή κι εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει ο Σόφο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Πάμε να κλείσουμε το Fiat Forum δηλαδή jason?? Τι λέτε?? Χαχαχα! Κοίτα σαν ιδέα δεν είναι άσχημη, αλλά πιστεύω πως μετά χάνει τον χαρακτήρα του το forum... :hmm:
Edit:
Για αρχή κι εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει ο Σόφο...
Ολο στο edit σε εχω σημερα, τι θα γινει;;; :tongue1:
Ωραια παμε για Stilo και βλεπουμε.... Κλειστε το!
Ομως στο Site πρεπει να γινει μια αναβαθμιση, δεν ξερω ποσοι θα ειναι μαζι μου. Λιγο χρωμα, λιγες διαφημισεις, κατι που να θυμιζει λιγο-πολυ αυτοκινητικη λεσχη....
Οσο να 'ναι πολυ μουντο ολο αυτο που βλεπουμε. Θυμαμαι το 2007 οταν αρχικα μπηκα εδω εβλεπες τερμα πανω και ενα κιτρινο Stilo... ειχε και Live chat!
Τωρα τιποτα, μουχλα εντελως. Αποψη μου ετσι; Και σαφως μπορει ο καθενας να διαφωνησει...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Ολο στο edit σε εχω σημερα, τι θα γινει;;; :tongue1:
Εσύ κάπως με έχεις hackάρει και βλέπεις πότε πάω να απαντήσω και απαντάς πριν από μένα... Μην κοιτάς που δεν μπορώ να το αποδείξω (ακόμα)!... :katana:
Όσο για αυτό που λες Mike συμφωνώ απόλυτα!... Κάτι να ζωντανέψει! Stilo του μήνα, φωτό, κάτι!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Ωραια παμε για Stilo και βλεπουμε.... Κλειστε το!
Ομως στο Site πρεπει να γινει μια αναβαθμιση, δεν ξερω ποσοι θα ειναι μαζι μου. Λιγο χρωμα, λιγες διαφημισεις, κατι που να θυμιζει λιγο-πολυ αυτοκινητικη λεσχη....
Οσο να 'ναι πολυ μουντο ολο αυτο που βλεπουμε. Θυμαμαι το 2007 οταν αρχικα μπηκα εδω εβλεπες τερμα πανω και ενα κιτρινο Stilo... ειχε και Live chat!
Τωρα τιποτα, μουχλα εντελως. Αποψη μου ετσι; Και σαφως μπορει ο καθενας να διαφωνησει...
Για το χρωμα δεν το επιασα να πω την αληθεια, πως δηλαδη;
Οσο για τις διαφημισεις, φανταζομαι θα εννοεις κανενα μπανερακι στην αρχικη σελιδα οπως στο φορουμ παρακατω ετσι;
http://img547.imageshack.us/img547/430/image3ev.jpg
Αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να τρεξουμε ολοι μας και γιατι οχι να ζητησουμε και ενα μικρο ανταλλαγμα, δεν νομιζω να ειναι κατι να παρουμε απο 30-40 ευρω για να βαλουμε μια διαφημιση ολο το χρονο! Μη σας πω οτι θα βγαλουμε και τον server ετσι!
Το κιτρινο Stilo και το chat εφυγαν απο τοτε που εγινε η τελευταια αναβαθμιση και μπηκε πανω αριστερα το vbulletin...
Ρε συμμαζευτείτε τι σας έπιασε και ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα να αποφασίσουμε πια μακέτα θέλουμε και να μοιράσουμε Άμα μας αφήσουνε λίγο ακόμα οι mods θα αρχίσουμε να συζητάμε να βάλουμε στην μακέτα και το fiat 80-90 (που είναι τρακτέρ για όσους δεν γνωρίζουνε) χαχαχα παίδες εγώ είμαι τις άποψης στη βράση κολλάει το σιδερό μην πλατειάζουμε ωραία η ιδέα του ethnikofrona καιρός για έργα γνώμη μου βέβαια με όλο το συμπάθιο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DHMHTRHS
...να βάλουμε στην μακέτα και το fiat 80-90...
Δεν είναι κακή η ιδέα σου... Θα έχουμε και κονέ να περνάμε από τις εθνικές όταν τις κλείνουν οι αγρότες!! Χαχαχα!
...μέσα απο τις πολλές ιδέες , είναι σίγουρο ότι θα προκύψει ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!!!.....εγώ πάντως ψηφίζω το 80-90 το...τρακτέρ !!!!...
....πολύ γουστάρω...:jump1:.....