Απάντηση: Επομενη συναντηση;;;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
....για να πω την αλήθεια και εμενα μου αρεσει εμφανισιακά το scirocco.... !
...το διαβάζω , το ξανα-διαβάζω και δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό...
...ρε συ Ethnik , τι σου αρέσει απο αυτό το " πράμα " με τον πατημένο **** ??????...( δεν λέω αν είναι καλό η κακό αυτοκίνητο..μπορεί να είναι πολύ καλό , δεν ξέρω )..αλλά εμφανισιακά τουλάχιστον για να αρέσει σε κάποιον , " η πρέπει να έχει πυρετό η να έχει τσακωθεί με την πεθερά του " !!!!!!:rant2: .....
Όπως και να το κάνουμε είναι όμορφο παιδιά.και άμα του βάλεις και body kit είναι κ@ύλαα.είναι και θέμα γούστου.άμα το έχετε οδηγήσει κιολας θα έχετε πάρει και μια γεύση απο θέμα συμπεριφοράς και άλλων.Πάντως και νορμάλ εξωτερικά είναι ένα όμορφο αμάξι.δεν περνάει απαρατήρητο.:thumbsup:
Και εμενα μ'αρεσει το σιροκο! Το εχει και ο πατερας μιας φιλης και εχουμε παει και βολτα!
Το μονο που με χαλαει ειναι οτι πισω δεν εχει τους χωρους του stilo, κατα τα αλλα αν ηταν αλλες εποχες που οι τσεπες ειχαν λεφτα και ψαχνομουν θα το κοιτουσα σοβαρα!
Μεχρι τωρα δηλαδη τα αυτοκινητα που θα επελεγα ειναι 2 γερμανικα και 1 ιταλικο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μεχρι τωρα δηλαδη τα αυτοκινητα που θα επελεγα ειναι 2 γερμανικα και 1 ιταλικο!
Φτου σου προδότη!... Χαχαχα!
Εγώ το Stilάκι μου μόνο με την παραπάνω θεά θα το άλλαζα... Βέβαια αν το κρατήσω για πολλά χρόνια ακόμα και χρειαστεί μεγαλύτερο, πάμε για 159! :metalo:
Πάντως το Scirroco είναι "κακό". Ωραία μούρη (κακιά), αλλά πατημένος ****ς που λέει κι ο jason... Από πίσω δεν με συγκινεί!
προδοτη ακουω και το πρωτο που σκεφτωμαι ειναι (το κλειδί του fiat 500σου εχει βγει καλο φιλαρακι?)χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχ.Για πλακα τα λεμε ετσι?μην ξεφυγει καμια κατασταση.....
Εννοειται οτι τα λεμε για πλακα Πανο!
Παντως και να γινω Ιουδας καποια στιγμη την παρεα δεν θα την αφησω!!!
ΥΓ. Προυποθεση για αυτο ειναι να μαζεψουμε κανενα ματσο ευρωπουλα!!!
To scirocco είναι, τι;;; Ωραίο;;; Ρε τι παίρνεται και δεν μας δίνετε...χαχαχαχαχαχαχαχα...
Όσο για την κουκλαρα "μου" την BRERA ή SPIDER είναι όπως λέει και ο φίλος teo, το ποιο όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής. ΔΗΛΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΨΟΥΡΗΣ!
υγ: περί scirocco φυσικά και αστειευόμαστε :) , ό,τι αρέσει στον καθένα.
Θα γινουμε βιδες και παξιμαδια ετσι;;; :biggrin:
Γιατι δεν σας αρεσει το σιροκο ρε παιδια;;;
Και μουτρακλα εχει και μοτερια ωραια φοραει! Το μονο κακο για μενα ειναι οτι πισω δεν χωρανε 3 ατομα και τα πισω τζαμια που ειναι σαν φινιστρινια!
Σόφο κακιά η μούρη ναι, και τα μοτέρ ναι μεν δυνατά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι και τόσο καλά... Όταν ρε φίλε σου λέει ο κατασκευαστής πως τα TSI είναι φυσιολογικό να καίνε 1 λίτρο λάδι κάθε 5000km (το γράφει κάτω απ το καπό, το έχω δει ο ίδιος), πόσο άξιο εμπιστοσύνης να είναι αυτό το μοτέρ;
Θα μου πεις και πόσα Stilo έκαιγαν το λάδι σαν νεράκι, αλλά δεν μου κάθεται καλά αυτή η συγκατάθεση του κατασκευαστή...
Απ την άλλη είναι να είσαι τυχερός με όποιο αυτοκίνητο κι αν πάρεις, αλλά στα FSI & TSI είναι λίγο κατά σου οι πιθανότητες!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
panos22
προδοτη ακουω και το πρωτο που σκεφτωμαι ειναι (το κλειδί του fiat 500σου εχει βγει καλο φιλαρακι?)χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχ.Για πλακα τα λεμε ετσι?μην ξεφυγει καμια κατασταση.....
Το ίδιο κλειδί έχει και το grande και το νέο bravo!... Έτσι δεν ξεφεύγω απ την italiana famiglia...
Οπότε αν εμμέσως πλην σαφώς με ξαναπεις προδότη, θα σε βρουν με τσιμεντένια παπούτσια στον βυθό του Περάματος il mio amico...
Capito??
http://www.newrepublic.com/sites/def...godfather1.jpg
(εννοείται πως κάνουμε πλάκα ρε συ, αν τα παίρναμε σοβαρά όσα έχουμε πει μεταξύ μας θα ήμασταν το vendetta-club.gr :fun: )
ΥΓ:
Όποιος admin/mod μπορεί ας μεταφέρει όλο αυτό το παραλήρημα στο thread "Χαβαλές" γιατί οι συναντήσεις των βόρειων έγιναν ... δε λέω είμαι καλό παιδί! :bleh:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
To scirocco είναι, τι;;; Ωραίο;;; Ρε τι παίρνεται και δεν μας δίνετε...χαχαχαχαχαχαχαχα...
Όσο για την κουκλαρα "μου" την BRERA ή SPIDER είναι όπως λέει και ο φίλος teo, το ποιο όμορφο αυτοκίνητο παραγωγής. ΔΗΛΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΨΟΥΡΗΣ!
υγ: περί scirocco φυσικά και αστειευόμαστε :) , ό,τι αρέσει στον καθένα.
...μάλλον κάτι έχεις πάθει και εσύ !!!!!...άκου λέει . γούστα είναι να σου αρέσει αυτό το " πράμα " ...αυτός που το σχεδίασε μάλλον είχε " πονόκοιλο" την ώρα που έφτιαχνε το σχέδιο...μπλιάχ ....:shutup:....