Απάντηση: 13/04/2014 Να τα πούμεεεε????
O stile και ο ioannidis τα ξαναβρηκαααανννν!!!!! Ο ερωτας ξαναγεννιεται μεσα απ το stilo club!!!!!!:flowers1::metalo::fun::hug::jump1::clap ping::bananarock2::bananarock2: :whatever:
ΥΓ. Kριμα ΓΙΑΝΝΗ!!! το ΔΗΜΗΤΡΗΣ θα σου πηγαινε περισσοτερο!!!!χαχαχαχα!!!!!!
ψαχνω για σπιτι στην Αθηνα Μηχαλακο σου ερχωμαιιιιιιιιιιιιι.
Eντωμεταξύ τώρα παρατηρώ ότι έχω και αριστερό καθρεύτη!! Ευχαριστώ πολύ! :Ρ όχι για να μην φοβάται ο maximos! ;)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo_Abarth
Eντωμεταξύ τώρα παρατηρώ ότι έχω και αριστερό καθρεύτη!! Ευχαριστώ πολύ! :Ρ όχι για να μην φοβάται ο maximos! ;)
Νικόλα άστα αυτά... εγώ πάντως θα προσέχω:shifty:
Σιγά μη δεχτώ το friend request σου!
Χαμένο!
Και πάλι μπράβο παιδιά!! Είδα και τις πολύ ωραίες φωτό του Άγγελου (εδώ που τα λέμε χάλια ήταν... :bleh: ) και σας βλέπω να ποστάρετε όλοι με τέτοια χαρά που με κάνετε να ζηλεύω!
Δεν ξαναχάνω συνάντηση (ανωτέρα βία βλέπετε),και ανυπομονώ να γνωρίσω κι εγώ από κοντά όσους δεν είχαν την τιμή ως τώρα να δουν τον θεό επί γης, δηλαδή εμένα (μουτζώστε ελεύθερα :moutzaER::tomato1:)!!
Πάντα τέτοια!! Η επόμενη θα είναι πολύ σύντομα! Και αυτό είναι απειλή!
Παντως στην επομενη αν ερθει ο ΤΕΟ εγω δεν ερχομαι!!!!!!!!!!:hehe:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Δεν ξαναχάνω συνάντηση (ανωτέρα βία βλέπετε),και ανυπομονώ να γνωρίσω κι εγώ από κοντά όσους δεν είχαν την τιμή ως τώρα να δουν τον θεό επί γης, δηλαδή εμένα (μουτζώστε ελεύθερα :moutzaER::tomato1:)!!
Πάντα τέτοια!! Η επόμενη θα είναι πολύ σύντομα! Και αυτό είναι απειλή!
http://www.youtube.com/watch?v=a42-l-bb9oM
ΥΓ. Εσυ το ζητησες... :tongue1:
Χαχαχαχαχαχαχα Σόφο έγραψες! Ίσως το πιο ταιριαστό βίντεο σε αυτό που έγραψα!! Ακόμα γελάω!!
ΥΓ:
Ντίνο άρχισες από τώρα;; Άσε κάτι να έχουμε να λέμε τότε! :bleh:
Χαρηκα που γνωρισα κ εγω τα παιδια...ηταν πολυ ωραια κ τα ειπαμε...αν κ λογω υποχρεοσεων αναγκαστηκα εφυγα λιγο νωρις....