Πήρε άδεια και άρχισε τις βόλτες!!! :)
Printable View
Πήρε άδεια και άρχισε τις βόλτες!!! :)
Θα πιούμε καφέ όταν πάρεις άδεια μικρέ!!!!! Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι και Κυριακή...
Ωραία να μυριστώ πονηρή μεσημεριανή συνάντηση σε ταβερνούλα μισό κανονίζω!
ΠΣΚ αρη πηρες?πηρες ειδικοτητα?
Ti ΠΣΚ ρε??? 10άρα πήρα!!!! ΠΣΚ είχα πάρει την προηγούμενη εβδομάδα.
Όχι, ειδικότητα δεν πήρα ακόμα επίσημα. "Ανεπίσημα" βέβαια ξέρω τί θα γίνω...
10αρα στο κεντρο?πως και ετσι?φοιτητικη?για που το βλεπεις να πηγαινεις μετα το κεντρο?ποτε περνεις μεταθεση?
καβουρι θα πας πουλακι μου?
διαβιβασεις και μετα χορτιατη ή 113 μεχρι να απολυθεις καθως θεωρητε θεσσαλονικη παραμεθοριος!
12 μηνες ειναι συνολο?
Δεεενν είμαι διαβιβάσεις (άσε που δεν υπάρχει τέτοια ειδικότητα στην Π.Α)!!!!
Στην Αθήνα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω σε ποιο στρατόπαιδο είναι η ειδικότητά μου, το αλλάξανε πρόσφατα...
113, Χορτιάτης, 350, δεν έχει και πολλή σημασία...
ποιο ειναι το στρατοπεδο?
καλυτερα χορτιατη παντως
Χαχα, οχι δεν πηρα αδεια s6_sot, εξοδο ειχα. Θα εχω αδεια ομως το πρωτο γκρουπακι!
Αρη δεν καταφεραμε να πιουμε καφεδακι αλλα δεν χανομαστε!
Παντως συμφωνω με τον Γιαννη και πιστευω οτι Χορτιατη ειναι καλα, ασε που εχει και ωραια διαδρομη μεχρι εκει πανω αν και εσενα με την ειδικοτητα σε βλεπω για 313 πτερυγα μαχης (ή 113, δεν θυμαμαι) στους Σεδες...
Αντε βρε ψαρα και εσυ! :bleh::bleh::bleh:
Την ειδικοτητα δεν μπορω να την πω...
Sorry που μπαίνω σφήνα παίδες ....
Σήμερα το πρωί στην Καυτατζόγλου , Κόκκινο Stilaki δίθυρο με αυτοκόλητο του club στο παρά8υρο των επιβατών :) Είτανε με alarm και πέρασα βεντούζα γιατί είχα αργήσει για δουλειά :):D
+ Στην Αγ.Βαρβάρα είναι κανείς από μας??? Μπλε Σκούρο Δίθυρο πάλι!
κοκκινο εχει ο Γιωργος(Ionio zante) αλλα νομιζω μετακομισε στην Ζακυνθο...
Εκτος αν ηρθε επισκεψη στην Αθηνα.
Δεν ήταν ο Γιώργης, ;)
Έμενε 2 τετράγωνα απο μένα στο Γαλάτσι και κάθε φορά που πέρναγα απο κει λιγουρευόμουνα την Stilara του :)
Ανθρακί Stilo 3 πορτο με χαρακτιριστικό λογότυπο Stiloclub στο πίσω δεξιά παράθυρο στον Νέο Κόσμο παρκαρισμένο επι της " Γεωργίου Γλύτση" λίγο πρίν απο φανάρι :D:D
Χθες στην ΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης λίγο μετά τον Κορινό (αν θυμάμαι καλά), σταματημένο σε πάρκινγ ασημί 3πορτο με custom πίσω πόρτα (πινακίδα στον προφυλακτήρα) και αριθμός Αθήνας.
Με αυτοκόλλητα στα πίσω τζάμια (μαλλον stilo-club)...
Ποιος είναι;;
Καλημερα παιδια,χρονια πολλα με υγεια.που θα μπορουσα να βρω να παρω και εγω το σημα stiloclub.gr?
σε οποιοδηποτε καταστημα-μαγαζι που κανει τετοιες δουλειες.γενικα που κανει
αυτοκολητα-σταμπες και τετοια.αν ενοεις ομως τα σχεδια καποιοι απο εδω μεσα
μπορουν να σε βοηθησουν για το αντιγραφο αναλογα παντα τι θες να φτιαξεις!
Thanks για τη πληροφορια,απο αυριο μαλλον θα κυκλοφορω και γω με stiloclub!
Εθεαθη πριν απο καμια ωριτσα περιπου μπροστα στο Γαλλικο ινστιτουτο, εκει στην ΕΤ3 ενα μπλε Stilo με ελληνικο ασημι χαρτη στο πορτ μπαγαζ...
Το μυαλο μου πηγε στον Καλφα αλλα μπορει και να κανω λαθος...
Την Παρασκευή στην Τρικάλων Λαρίσης στουκαρισμένο STILO (πολύ χάλια - το μισό εμπρός αμάξι παλιοσίδερα). Κίτρινο νομίζω...
Ποιο παλικαρι απο εδω μεσα ειναι απο Νεο ηρακλειο και εχει μαυρο Stilo με ωραιες ζαντες ?
Παρκαρισμενος εχθες στην Χρυσανθεμων στην γωνια ?
Να εμφανιστει μπροστα μου τωρα αλλιως θα τον ξετρυπωσω... xaxaxaxaxa :P :P :P :P :P :P :P
εκει που ειπα μενεις ???????????????????????????????????????
Νομιζω δεν ειχε τετοιες ζαντες αλλα τις 5ακτινες με δυο κολωνακια η καθε ακτινα.
Μμμμμμαλλλλλον δεν ησουν εσυ....
Λοιπον εχθες απογευματακι καθως εκανα βολτα με τη μηχαναρα μου στον πολυγυρο βλεπω φατσα ενα Μαυρο Stilo να ερχεται απο θεσσαλονικη, εκανα αναστροφη (μιας και δεν ειχα εκεινη την ωρα κατι να κανω) και ακολουθαω να δω ποιος ειναι γιατι το εχω δει πολλες φορες το αμαξι σε εκεινο το συμειο.
Ακολουθοντας αντικρισα με μικρα γραμματα πισω στον ποπο του να λεει Stiloclub.
(πολυ μικρα ομως...)
Ποιος ειναι ???
Ηταν κοκκινα τα γραμματα;
Σημερα κοντα στα μνηματα στη Θερμη Θεσσαλονικης ειδα ενα κοκκινο Stilo να κανει μπανακι σε ενα βενζιναδικο.
Μηπως ειναι καποιος απο εδω μεσα;
Ναι κοκκινα τα γραμματα...
Ποιος ???
Σημερα πρωι μπηκε στην Sportec για προγραμμα ενα Bravo Maserati Blue..ειναι κανενας γνωστος?
εθεαθη stilo 3d κιτρινο με πολυ βρωμα{ακριβως σαν το δικο μου!!}..με πινακιδες {ΝΖΙ....}περιοχη ανω τουμπας
εθεαθη κιτρινο με πινακιδα ( ΕΡΜ ) εαν θυμαμαι καλα με φιμε στην αλεξ/πολη ειναι κανενας απο εδω μεσα?
Mε (ΕΡΜ) πινακιδες στη Σερρες τα stilo ειναι λιγο και μαλλον ειναι ενας φιλος αλλα δεν ειναι στο κλαμπ