καλησπερα pascM μεταχειρο ειναι του 02
Printable View
καλησπερα pascM μεταχειρο ειναι του 02
Γεια χαρα κι απο μενα stilares..! Καλοριζικα και καλοταξιδα σε οσους ειναι καινουριοι. Κι εγω εχω λιγο καιρο που ειμαι στο club και οπως καταλαβατε εδω θα βρειτε απαντηση για ο,τι προβλημα εχετε με την καινουρια σας καψουρα ;)... Κι επι τη ευκαιρια να πω κι ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια, που με εχουν βοηθησει εστω και στο παραμικρο. Αντε και καλα χιλιομετρα!!:cool:
Καλώς τα παιδιά, καλές βόλτες και με τα stilo και εδώ...
:)
και καλα post!!!
καλως ηρθες στην παρεα μας και καλα post!
Γεια σας παιδιά είμαι κι εγώ πλέον κάτοχος ενός Stilo 3d 1.6 μαύρου.Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες.
σε γνωρισαμε ηδη απο αλλα ποστς σου!
καλως ηρθες και καλα χιλιομετρα!
καλημερα σε ολους, ειμαι κατοχος εδω και μερικους μηνες ενος Bravo 1.4 t-jet 150Ps sport , και ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και μοιραζομαστε πολλα κοινα μεταξυ stylo & bravo...
ελπιζω να μαθω πολλα περισοτερα μαζι σας γιατι δεν ειχα καμια σχεση με fiat πιο πριν.. ημουν ibizakias και φανατικος της γερμανικης σχολης...
θελωντας να περασω σε κατι πιο οικογενειακο πρωτη μου επιλογη ηταν το leon 1.8 160ps ...μεχρι την στιγμη που εκανα test drive το t-jet...
αγοραζοντας το και ρωτωντας εμαθα οτι το bravo ειναι βασισμενο στην πλατφορμα του stylo ετσι θελησα να μπω στην παρεα σας..
ελπιζω να μην σας ζαλισα... καλως σας βρηκα
πολυ μου αρεσει που δεν ειμαστε μονο stilo εδω μεσα...
FIAT=μια οικογενεια!!!!
καλοριζικο και καλα γκαζια!