καλώς ήρθες...:)
τι από το νέο bravo σε έκανε να "αλλαξοπιστήσεις" :)..
Printable View
καλώς ήρθες...:)
τι από το νέο bravo σε έκανε να "αλλαξοπιστήσεις" :)..
...οπως τα λες "αλλαξοπιστησα"... to βασικοτερο ηταν το κοπανημα που ειχε το leon ακομα και στην βασικη του εκδοση, ειχε μικροτερο πορμπαγκαζ 341 εναντι 400λιτρων του bravo, και επισης η σπορτ εκδοση του bravo ειχε 19.550 με esp βασικο ενω το leon δεν ειχε esp στην βασικη η οποια και κοστιζε 19900...αν ηθελα κατι αναλογο με αυτα που προσεφερε το Bravo επρεπε να παρω την σπορτ εκδοση των 21000..
δηλαδη ηταν θεμα και χρηματω αλλα ηθελα κι ολας κατι πιο οικογενειακο και πιο μαλακο απο πλευρας αναρτησεων... ακομα με ποναει η μεση απο το ιβιζα:)
κατάλαβα, τραπέζι το ιbiza....:)..
λοιπόν, καλοτάξιδο προσοχή στα εξουσιοδοτημένα από τη FIAT συνεργεία (βαράνε μερικοί και δεν κάνουν και καλή δουλειά) και περιμένουμε εντυπώσεις...:)
Καλώς μας ήρθες.
Τολμώ να πω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή.
Με τρώει ο πισινός μου μήνες τώρα, αλλά περιμένω να δω κάτι λίγο δυνατότερο σε 1,6 ή 1,8.
Από την άλλη επειδή πραγματικά μου αρέσει το Stilo & δεν έχω αλλάξει ούτε λαμπάκι, λέω να το αναβαθμίσω...
Μπρος Stilo & πίσω Bravo :D
ο κινητηρας του λεον ειναι πραγματικα πολυ καλος , αθορυβος και πολυ δυνατος και το βασικοτερο πολυ ευκολα αναβαθμισιμος μονο με προγραμμα της αντιπροσωπειας και φιλτρο 200αριζει...αλλα ειναι θεμα του τι προσανατολισμο εχεις ... εμενα ηταν καθαρα οικογενειακος αλλα με σπορτ ανησυχιες... το λεον ειναι το αντιθετο.. σπορ με οικογενειακα στοιχεια...
Καλησπέρα παιδιά.
Το Stilaki μου είναι 1.6 3d, μαμά όλα με μασπιέδες και ζάντες Abarth.
To μόνο που παρατήρησα είναι ένα τριξιματάκι στο συμπλέκτη που μου είπε ο πωλητής ότι το εμφανίζουν όλα τα Stilo.
εμενα φιλε δε κανει τιποτα αυτο ετσι θα στοπε...σιγα μην τριζουν ολα τι ειναι...
Το ειχα και εγω και εμενα ετσι μου ελεγε ******* ο εσκιαδης μεχρι που πηγα του τα εσπασα ολα κ υρεμισα
!!ολοκαινουργιο ηταν του κουτιου μιλαμε και οταν ηρθε η ωρα το αλλαξα μονος μου δισκος πλατο ειναι!!1000%
edit:MaGeLaNoS οχι χαρακτηρισμους
Πήρα 2 γνωστούς με Stilo και μου είπαν ότι και σε αυτούς τρίζει και θέλει αλλαγή ένα πλαστικό, μία μαλακία.
To μόνο που παρατήρησα είναι ένα τριξιματάκι στο συμπλέκτη που μου είπε ο πωλητής ότι το εμφανίζουν όλα τα Stilo.
εγω για αυτο λεω!!!