Γιωργάκης σε κοροιδεψαν φιλε, παω στοιχημα οτι το πηρες 4.000 και γιαυτο θα τριζει μεχρι και το τασακι οταν το ανοιγεις!
Printable View
Γιωργάκης σε κοροιδεψαν φιλε, παω στοιχημα οτι το πηρες 4.000 και γιαυτο θα τριζει μεχρι και το τασακι οταν το ανοιγεις!
καλως ηρθες στην παρεα μας!
απο καταναλωση τι λεει το bravo?
εχεις αυτο που εχει το κουμπι sport που αλλαζει ολη η χαρτογραφυση του αυτοκινητου?
Το πήρα από συνάδελφο σε άριστη κατάσταση full full extra με μόνο αρνητικό το τρίξιμο του συμπλέκτη. Το πήγα τελικά στη Fiat και ήταν ένα γρασάρισμα μόνο.Όσο για την τιμή Sn7per o καθένας αγοράζει όσο πιστεύει ότι είναι καλά.Αν για σένα είναι καλά να αγοράσεις Stilo με 11.000€ δεκτό.
Πάντως εγώ το αγόρασα από τον BadBoy, το παιδί ήταν άψογο όπως και το αμάξι.Στις συγκεντρώσεις θα το χαζεύετε!Φιλάκια!!!!!!
σε ευχαριστω paidaros... απο καταναλωση, εχω ελαφρυ ποδι και βοηθαει και η 6η ..7,9 - 8,5 περιπου .
ναι εχει το κουμπι το σπορ που κανει το γκαζι πιο αμεσο πιο σκληρο το τιμονι και ανεβαζει την ροπη απο 21 σε 23,5...
βεβαια την μεγαλη διαφορα την βλεπεις στις ρεπριζ..
Και στα Stilo έχουμε κουμπί που ανεβάζει ροπή και ίππους...
Είναι ένα μικρό κάτω κάτω που λέει A/C Off... :D:D:D
Τι μου θυμησες τωρα... Προχθες που πηγα θαλασσα και ειχα φορτωμενα αλλα 3 ατομα μεσα και ανοιχτο το Clima γονατισε το καιμενο.
Ουτε προσπεραση μεσα στην κινηση δεν μπορουσα να κανω, με 3η ταχυτητα και αν ηταν σταματημενοι !
Φαντασου τωρα τα 1.2
καλα τωρα το παραμαμησες!
κοβει αλλα οχι τοσο οσο λες!
1,2 εχω και ξερω
Γεια σας παιδιά. Είμαι νέο μέλος.Πρόσφατα αγόρασα ένα Stilo Μπλε 1.8 3d.
Καλώς όρισες φίλε. Καλά, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για σένα και το Stilάκι σου!!!