Καλως μας ηρθες και καλως σε βρηκαμε
Printable View
Καλως μας ηρθες και καλως σε βρηκαμε
καλως ηρθες στην παρεα μας!
πες μας λιγα λογια για σενα και το αμαξι σου!
οσο για τις φωτογραφιες ειναι απλη η διαδικασια αρκει να την προσεψεις πως κανεις upload!
Ναι μεταχειρισμένο.Είναι μοντέλο του 2004 το 1.8 3d, με ηλιοροφή, ζάντες και μασπιέδες Abarth, ραδιοcd, δερμάτινο τιμόνι-λεβιές, χειριστήρια στο τιμόνι, φιμέ τζάμια, χαμηλωμένο 5 πόντους...Αυτά!
Γεια σας παιδιά , καλώς σας βρήκα.
Συγχαρητήρια για το site - είναι πολύ χρήσιμο και οργανωμένο.
Είμαι κάτοχος εδώ και καιρό ενός Stilo 1.4 2005 5d dynamic και αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος της ενδιαφέρουσας παρέας σας.
καλως μας ηρθες φιλαρακι!
καλως ηρθες στην παρεα!
γεια σας παιδια. μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ, το οποιο φαινεται πολυ προσεγμενο και με ενδιαφεροντα θεματα. λεγομαι Δημος, ειμαι 28 ετων και μενω στην Γλυφαδα. δεν εχω στην κατοχη μου Stilo, αλλα προχτες παρηγγειλα το καινουριο Bravo sport 150 και το περιμενω με αγωνια περιπου στα τελη Σεπτεμβρη.
ειναι και το πρωτο καινουριο αμαξι που αγοραζω οποτε καταλαβαινεται οτι νιωθω καπως. παντα επαιρνα μεταχειρισμενα, για λογους γκαζιου και μονο, αλλα σκεφτηκα αυτη την περιοδο να παρω κατι πιο χαλαρο που να ειναι και ανετο και ταξιδιαρικο.
υγ: ελπιζω να μην υπαρχει καποιο προβλημα με την υπογραφη μου. την χρησιμοποιω παντου, και δεν μου ειπαν κατι, αλλα αν θελετε την βγαζω...
καλως ηρθες Δημο και καλοριζικο το Bravo!Χαιρομαστε να σε εχουμε κοντα μας.
Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με την υπογραφη μιας κ ολοι λιγο πολυ ανηκουμε κ σε αλλα κλαμπ.
Welcome!
καλως ηρθες και καλοριζικο το νεο αμαξι