ευχαριστω φιλαρακι
αγγελος αλεξ/πολη
Printable View
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Γειά σας, καινούριος κι εγώ εδώ , παλιός στο fiatforum.com. Εχω το Νο 2 STILO που πουλήθηκε στην Ελλάδα (απότι μου είπαν απο την ΛΑΜΔΑ) Νοεμβριος του 2001.
Μπήκα εδώ περισσότερο γιατι "ψάχνομαι" να το πουλήσω (ίσως και όχι) για ένα Bravo. Ειδα ότι απαγορεύεται στο forum να βάλω αγγελία πριν ...γνωριστούμε καλά και θα το σεβαστώ.
Να τονίσω ότι είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με το αμάξι (το ίδιο και αυτό). Και σαν παλιός χρήστης του STILO μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι είναι από τα καλύτερα αυτοκίνητα. Πριν από αυτό είχα ενα UNO το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ισως (1995). Αλλη μαγεία....
Τέλος πάντων καλώς σας βρήκα. :)
Καλησπέρα crisp και καλωσήρθες στην παρέα μας. Για πες μας και από ποιά πόλη είσαι??
(Βέβαια γράφεις ότι το πήρες από τη ΛΑΜΔΑ, που είναι στην Αθήνα, άρα κατά πάσα πιθανότητα είσαι από την Αθήνα, αλλά ας προάγουμε λίγο την συζήτηση για.....να γνωριστούμε καλύτερα :P )
Καλως ηρθες φιλαρακι!!!
Για σου φίλε μου καλός ήρθες αν ενδιαφέρεσαι πάντως υπάρχει bravo για πούλημα στο club.
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?t=4602
καλως ηρθες!
Ναι φίλε arf από Αθήνα (Κηφισιά το γράφει δίπλα :rolleyes:).
Για το Bravo το είδα. Ψάχνω συγκεκριμένο. 1.4 150 Hp Emotion, άσπρο, γυάλινη οροφή και κάποια έξτρα. Ηδη έχω καταλήξει... Τελική 22.850 Ευρώ. Πολλά είναι....
Πάντως το Bravo σαν 5άπορτο έιναι πιό όμορφο από το Stilo μου. Ομως το 3πορτο Stilo θεωρώ ότι είναι από τις κορυφαίες στιγμές του ιταλικού ντιζάιν.
...στην ουσία το Bravo είναι ένα Stilo με διαφορετικό ...απέξω! Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν έχουν αλλάξει τα απαράδεκτα πλαστικά στις βάσεις των αμορτισέρ που τρίζουν το χειμώνα( πω πω κακίες για το Stilo!!!)...
Συγκριτικά επειδή μπήκα και είδα το Bravo, πιστεύω ότι το Stilo έχει ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό....
Καλημέρα παίδες!!! Ειμαι καινούριος (νεος - ψάρη - φρέσκος κτλ.) στο site σας μα καθόλου νέος όσο αφορά το παλιό μου Ιταλικό εργαλείο και την καθαρα ενεργή μου συμετοχή στα event του puntoclub καθώς είχα τι άλλο απο punto sporting στις καλές ένδοξες μερες του Σ.Ε.Φ που κάναμε τις γνωστές - άγνωστες βόλτες μας γύρο απο τις κολόνες μας με τις γνωστές - άγνωστες συνέπιες (Ξαφνική ομίχλη και μυρωδιά που θα μείνει αξέχαστη στα πνευμόνια όλλων μας!!!) Τώρα που μεγάλοσα και έκαψα αρκετά μοτέρ εκ των οποίων με τα χρήματα αυτά θα είχα παρει ferrari, αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να πάρω κατι που να μην το"Κάψω" και ετσι κατέλιξα στις πληροφορίες που έχω συλέξει απο τα διαφορα στοιχεία του site σας για την αγορά του καινούριου μου αυτοκινήτου καθώς θα προβώ στην αγορά του τον προσεχή μήνα.
Αυτό που δεν έχω καταλίξει ακόμα είναι στο τι κυβηκά να πάρω και ποιάς χρονολογίας. Λόγο τεκμιρίου (Καινούριος μπελάς) και τέλη κυκλοφορίας (παλιός αναβαθμησμένος μπελάς) σκέφτομαι να προβώ στην αγορα του 1.250 και χρονολογίας 2004 καθώς δεν έχεται αναφέρει κάποια σχετικά προβλήματα που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο stilo.
Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε πιά σημεία να κοιτάξω το αυτοκίνητο λίγο πρίν την "τελετή παράδοσης" απο τον ******* ιδιοκτήτη του σε εμενα θα σας ήμουν υπόχρεος.
Επίσεις, δεν έχω οδηγίσει κανένα stilo 1.2- 1.4-1.6-1.8-2.4-abath (Τι εργαλείο είναι αυτό!!) γιατι οι μαντράδες οπου πήγα ειναι ζώα και δεν μου το έδειναν για ενα τετράγωνο καθώς λένε δεν έχει ασφάλεια!! με λιγα λόγια γουρουνι στο σακί!!
Προσεχώς stilatos λοιπών και θα με βοηθούσε πολύ η "εμπιρεία" σας σχετικά με την επιλογή του stilo μου (τα μελανά σημεία του) και.... καλες γνωριμίες με τα ατομάκια που πλεσιώνουν το forum..
Υ.Γ. το glykoylis ειναι παραπλανιτικό.... μου το έβγαλαν στο ΣΕΦ οταν Έκεγα κάτι και ήμουν με το χαμογελο και τους έσπαγα τα νεύρα! Εγώ έσπαγα το αμαξι μου, αυτοί τρελένονταν και κλέγανε τα euro!!!! χαλαρά μάγκες!!! Μεγαλόσαμε!!!