Απάντηση: ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (SPECIAL FORCES)
Παράθεση:
Oποτε για να εχεις υψηλα υσταμενο οπως λες καταλαβα τι στρατο εκανες...
δεν εχω αναγκη τα κονε να πεθανω περιφανως...εσυ να κρυβεσαι στους θαμνους...και αμα ποτε χτυπα ξυλο
γινει πολεμος παρε το βυσμα σου τηλεφωνο να σε σωσει..
δεν εξυπηρετω κανενος την αναγκη δεν θα γινομουν εποπ γιατι εχω δικια μου δουλεια. οχι οτι ειναι ντροπη..
Μπα, όταν ο father σου είναι αντιστράτιγος θα σε στείλει σε δύσκολο μέρος έτσι για να μην τολμήσει κανένας να πει τίποτα...
Απο εκεί και πέρα πιστεύω οτι ο στρατός πρέπει να υπάρχει, αλλα ειναι οπως οι σκουπιδιάριδες, μια βρώμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει... (μακριά απο μάς)....
Επισης συμφωνω και επαυξάνω σε αυτό
Παράθεση:
Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ο στρατός γιατί αν κρίνω:
α) από την οργάνωση αυτής της χώρας σε άλλους τομείς
β) από αυτό που είδα στο στρατό
γ) από αυτά που άκουσα από στρατιωτικούς για το βράδυ στα Ίμια
δε θα μείνει τίποτα όρθιο και ώς συνήθως θα την πατήσουν οι λίγοι ικανοί που τους κάνουν κουμάντο οι ανίκανοι.
Εδώ δεν είμαστε οικανοί να "κατακτήσουμε" ενα λόφο με φωτιά, θα κατακτήσουμε ενα μέρος με εχθρους οπλισμένους ?
Και ποιους θα στείλουμε να το κάνουν τα παιδάκια που απο το πολύ ραμπο νομίζουν οτι ειναι σουπερμαν Η τον ταξίαρχο με το στριγκάκι για αντιπερισπασμό :PpPp
Να σας παραθέσω αν μου επιτρέπετε ενα βιντεο που το έκανε ενας φίλος μου στην αυλώνα:
http://s25.photobucket.com/albums/c7...rrent=2006.flv
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Μπα, όταν ο father σου είναι αντιστράτιγος θα σε στείλει σε δύσκολο μέρος έτσι για να μην τολμήσει κανένας να πει τίποτα...
Απο εκεί και πέρα πιστεύω οτι ο στρατός πρέπει να υπάρχει, αλλα ειναι οπως οι σκουπιδιάριδες, μια βρώμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει... (μακριά απο μάς)....
Επισης συμφωνω και επαυξάνω σε αυτό
Εδώ δεν είμαστε οικανοί να "κατακτήσουμε" ενα λόφο με φωτιά, θα κατακτήσουμε ενα μέρος με εχθρους οπλισμένους ?
Και ποιους θα στείλουμε να το κάνουν τα παιδάκια που απο το πολύ ραμπο νομίζουν οτι ειναι σουπερμαν Η τον ταξίαρχο με το στριγκάκι για αντιπερισπασμό :PpPp
με αυτα που λες προσβαλεις και τον πατερα σου το εχεις παρει χαμπαρι? και σε τι σωμα δυσκολο πηγες? τθ?
ε ρε στρατογκ@υλους που εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!1
εδω μια φωτια δεν μπορουμε να σβυσουμε,τα υπολοιπα μας μαραναν!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αυτα ειναι τα περιφημα καψονια για να δειξουν καποιοι οτι ειναι μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!
μετα ομως εξω τρωνε ενα ξυλο,που βαζουν την ουρα στα σκελια και τρεχουνε σαν τους λαγους!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
ε ρε στρατογκ@υλους που εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!1
εδω μια φωτια δεν μπορουμε να σβυσουμε,τα υπολοιπα μας μαραναν!!!!!!!!!!!!!!!!!1
αυτα ειναι τα περιφημα καψονια για να δειξουν καποιοι οτι ειναι μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!
μετα ομως εξω τρωνε ενα ξυλο,που βαζουν την ουρα στα σκελια και τρεχουνε σαν τους λαγους!!!!!!!!
ειδικα εγω παιδαρε αν με δεις εξω θα πεις μια καρπαζια τον εχω,,,,....μια σταλια ανθρωπος ειμαι.....1.96 χααχα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
ειδικα εγω παιδαρε αν με δεις εξω θα πεις μια καρπαζια τον εχω,,,,....μια σταλια ανθρωπος ειμαι.....1.96 χααχα
δεν πλακωνομαι στο ξυλο!!!!!!!!!!
Πτεριγα μαχης 116 αραξος σμινιας μηχ/Α.Φ F 104 G
Παράθεση:
με αυτα που λες προσβαλεις και τον πατερα σου το εχεις παρει χαμπαρι? και σε τι σωμα δυσκολο πηγες? τθ?
ΤΘ πήγα φίλε μου, τον οσο για την προσβολή που είπες: Δεν λέω πρέπει να υπάρχει στρατός γιατί αλλιώς δεν υπάρχει κράτος, αλλα μακριά απο μας...
Αν με κάναν στρατηγό θα πήγαινα, οχι τιποτα αλλο για να μη με πιάνει ουτε τροχαία ουτε τίποτα, και με το εφαπαξ να αγοράσω ενα νησί... Σαν απλός στρατιωτης όμως... μπαααα δε θα πάρω, το αφήνω στους βλαμένους καραβανάδες και τα παιδάκια που μία ζωή θα έχουν μια παραλαγή στο αμάξι τους μπας και καλέσει συναγερμός...
Αυτό είναι η Ελλάδα φίλε μου, για να πάρουν 900 euro τους ξευτηλιζουν την ψυχή...
Εγω καραβανάς δεν γίνομαι, προτιμω να πεθάνω!!! :P
Η μήπως νομίζεις οτι εσυ θα κερδίσεις κάτι με τον "Χαζοπατριωτισμό" φίλε stilo-hraklis, Εσύ εισαι το παιδάκι που του αρέσει να τρέχει... Αυτοι που βγαζουν το χοντρο χρήμα ξερουν ποσο πατριωτες να ειναι σε διαβεβαιω:P
(Xωρίς παρεξήγηση πάντα ε)
Εγω παντως την εκανα λουφα απο παντου,δεν πατησα ουτε μια μερα πουθενα,ουτε Ελλαδα ουτε Γερμανια.
Δεν εχασα 12 μηνες απο την ζωη μου για να υπηρετησω καποια ''Μαμα πατριδα''.
Μπορει να μην ξερω ουτε πως κρατανε το οπλο αλλα δεν στεναχωριεμαι γιατι αν γινει πολεμος δεν θα πολεμησουμε με τα οπλα,αυτο ειναι το σιγουρο.
Υπαρχουν πιο αποτελεσματικοι μεθοδοι τωρα πια...
Αν ζουσαμε στην εποχη του Κολοκοτρωνη θα ηταν διαφορετικα,τοτε πολεμουσαν για το εθνος και την ελευθερια,τωρα πολεμανε για τα συμφεροντα,οικονομικα και μη.
Τα πραγματα ειναι απλα...