Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Arf
Τί εννοείς Γιάννη???? Δηλαδή????? :D:D
ελα ντε!τι εννοω?:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Μην ακουω μαλακιες..σιγα μην βγαζει κ στα 90,5.Ποιος θα κατσει να μετρησει τετοια αποκλιση απο το εκαστοτε κοντερ.
Εξαλλου μεχρι 20% πανω απο το οριο δεν σε γραφει ακομα κ κινητο ρανταρ να σε πετυχει..
οποιος θελει νικο ας το δοκιμασει!μετα να μην λεει δεν προειδοποιησα!
αυτα ειναι απο εγκυρες πηγες που σου λεω!
και η μονη λυση ειναι ειτε να μην τρεχεις ειτε το παλιο και σιγουρο κολπο με την γυναικεια λακ!
και να σε καταλαβουν υπαρχει δικαιολογια που δεν μπορει να σε πει τιποτα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
...το παλιο και σιγουρο κολπο με την γυναικεια λακ!
Έχει και αντρικές;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Έχει και αντρικές;
για σενα εχει οτι θελεις!:D:D:D
Ας πουμε οτι το κολπο με τη λακ ισχυει και πετυχαινει, αν σε καταλαβουν τι θα πεις, οτι την εβαλε η γυναικα σου την λακ για να δωσει λιγο ογκο στην πινακιδα ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ας πουμε οτι το κολπο με τη λακ ισχυει και πετυχαινει, αν σε καταλαβουν τι θα πεις, οτι την εβαλε η γυναικα σου την λακ για να δωσει λιγο ογκο στην πινακιδα ?
οχι απο οτι με εχει πει μπατσος λες οτι ειναι κερι που εβαλες και γυαλισες το αμαξι!
Για όσους κινούνται στον οδικό άξονα Θεσ/νικης - Κοζάνης :
Με γεια μας οι νέες κάμερες μας .....
Και στα δύο ρεύματα (έχω μετρήσει 6 μέχρι τη Βέροια - δεν ξέρω παραπέρα) ...
Και όσο για τις προσπάθειες με λακ και ... μιζαμπλί της πινακίδας, οι Mythbusters είχαν κάνει μια παρόμοια εκπομπή δοκιμάζοντας ότι ακούγεται ότι βοηθάει να μην φωτογραφίζεσαι. Τζίφος ... όλες οι φωτό καθαρές και με ζωηρά χρώματα !!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
george65
Και όσο για τις προσπάθειες με λακ και ... μιζαμπλί της πινακίδας, οι Mythbusters είχαν κάνει μια παρόμοια εκπομπή δοκιμάζοντας ότι ακούγεται ότι βοηθάει να μην φωτογραφίζεσαι. Τζίφος ... όλες οι φωτό καθαρές και με ζωηρά χρώματα !!!!!!
Έτσι όπως τα λές είναι...ότι και να κάνεις...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Έτσι όπως τα λές είναι...ότι και να κάνεις...
κανεις λαθος!υπαρχει και κατι αλλο που το ειχα δει σε ενα focus κοκκινο εδω στη θεσσαλονικη (μπορει καποιοι να το εχουν δει,ξεχοριζει) οπου ειχε μαγνιτες στη πινακιδα και εβγαζε και την εβαζε οποτε ηθελε.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
george65
Για όσους κινούνται στον οδικό άξονα Θεσ/νικης - Κοζάνης :
Με γεια μας οι νέες κάμερες μας .....
Και στα δύο ρεύματα (έχω μετρήσει 6 μέχρι τη Βέροια - δεν ξέρω παραπέρα) ...
σε ποια σημεια ακριβως ειναι?δωσε σημεια να ξερουμε!
οσο για την λακ εμενα μου το ειπε μπατσος μεσα απο την τροχαια!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
σε ποια σημεια ακριβως ειναι?δωσε σημεια να ξερουμε!
οσο για την λακ εμενα μου το ειπε μπατσος μεσα απο την τροχαια!
Καλά επειδή εγώ έχω φίλο στην τροχαία και με αυτό το μαραφέτι έχω παίξει πολλές φορές σου λέω όχι η λακ αλλά ούτε τπτ δεν πιάνει....Αμα βγάλεις την πινακίδα άλλο καπέλο...