Να λοιπόν που υπάρχει και αλλη κοπελα..... λίγο μακρια βεβαια αλλα δε πειράζει. α δε συστησα το μωρό μου!! stilo 1.2 3d χρώματος ασημοπρασινάκι....Όντως το πήρα γιατί έίναι μουράτο και εχεί ωραια οπισθεν όψη... Ευχαριστώ παιδιά
Printable View
Να λοιπόν που υπάρχει και αλλη κοπελα..... λίγο μακρια βεβαια αλλα δε πειράζει. α δε συστησα το μωρό μου!! stilo 1.2 3d χρώματος ασημοπρασινάκι....Όντως το πήρα γιατί έίναι μουράτο και εχεί ωραια οπισθεν όψη... Ευχαριστώ παιδιά
Ντίνα ,Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
τελικά πόσες women έχουμε στο club;
Welcome σε όλα τα νέα μέλη.
Πλάκα μας κάνεις ρε μόρφω :113 :113 :113 Καλωσήρθες στην παρέα μας. Ελπίζω ότι θα σε δούμε και από κοντά σε κάποιο meeting στη συμπρωτεύουσα. Για το club πως έμαθες?Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΕΥΜΟΡΦΙΑΚΟΜΝΗΝΟΥ
Απλά έπαιζα πριν ένα χρόνο, μπήκα τ και το είδα, βαριόμουν να πάρω μέρος, τώρα ήρθε η ώρα. Τελικά Ξάνθη η Θεσσαλονικη???
Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Παρίσι, Βιέννη, Πράγα,(ουφ!!!!) Βουδαπέστη, Μιλάνο. Φτάνουν αυτά ή να συνεχίσω? Σε ποιά περιοχή της Θεσσαλονίκης μένεις?
Ρε φίλε αεροπλάνο είσαι ;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
Απίστευτο σχόλιο!!!! Ακόμα γελάω......Ξηροκρήνη πίσω απτο σταθμό δηλαδη, λίγο μέσα
Γρηγόρη σε παραπέμπω στην σελίδα 3 :175
Αν επιτρέπεται τι ηλικία είστε?? Τουριστικό πρακτορείο? Ενδιαφέρον, έχω τελειώσει ξενοδοχουπαλληλος, το έχω παρατησει εδώ και 2 χρόνια
24 στα 12... :203 :203 :203