Απάντηση: Πλυθείτε και ελάτε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
FURIOUS tuning θα κυκλοφορησει μετα τις 26 του μήνα...
ThoDoriS ή Soul_Giannis με το κειμενο που θα στειλουμε τι θα γινει???
Κώστα εγώ τι κείμενο να στείλω? Εγώ ποτέ δεν έγραψα (και ο Γιάννης από όσα γνωρίζω) κείμενο για περιοδικό....
Ο Πέτρος είχε γράψει και σίγουρα και η Ανθή...
Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος να γράψει κείμενο γιατί σε αυτά δεν τα καταφέρνω. Όποιος το γράψει ας μου πεί να το στείλω όμως αν δε θέλει να το κάνει εκείνος.
Πολύ ωραία όλα τα αμάξια....ωραία και η φωτογράφιση...
Έχω χάσει όλες μας τις συνατήσεις το τελευταίο καιρό, αφού μετά ήρθε ο richard απο το σπίτι μου και είδα το stilo του δίπλα στο δικό μου που έχω να το κουνήσω 3μήνες και είναι με 2δάχτυλα βρωμιά και έσκασα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Κώστα εγώ τι κείμενο να στείλω? Εγώ ποτέ δεν έγραψα (και ο Γιάννης από όσα γνωρίζω) κείμενο για περιοδικό....
Ο Πέτρος είχε γράψει και σίγουρα και η Ανθή...
Δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος να γράψει κείμενο γιατί σε αυτά δεν τα καταφέρνω. Όποιος το γράψει ας μου πεί να το στείλω όμως αν δε θέλει να το κάνει εκείνος.
Πολύ ωραία όλα τα αμάξια....ωραία και η φωτογράφιση...
Έχω χάσει όλες μας τις συνατήσεις το τελευταίο καιρό, αφού μετά ήρθε ο richard απο το σπίτι μου και είδα το stilo του δίπλα στο δικό μου που έχω να το κουνήσω 3μήνες και είναι με 2δάχτυλα βρωμιά και έσκασα...
Ωραια στειλε μου με e-mail τα κειμενα που εχει γραψει σε αλλες φωτογραφησεις η Ανθη και ο Πετρος...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Cubano_KG
Ωραια στειλε μου με e-mail τα κειμενα που εχει γραψει σε αλλες φωτογραφησεις η Ανθη και ο Πετρος...
Γιατί τα έχω? Δεν είχα ανακατευτεί ποτέ εγώ με αυτά ρε συ...δεν είχα ποτέ σχέση με κείμενα κτλ...που να τα βρω...
Μπάμπη, Κώστα κτλ απο εδώ θα διαγράψω μερικά μηνύματα γιατί δεν ταιριάζουν σε μια επιτυχημένη συνάντηση....θα μείνουν μόνο οι φωτογραφίες και τα σχόλια σε αυτές για να θυμίζουν τι έγινε....
Telika aftos o mprostinos aspros kathreftis mas xalaei ti emfanisi ti lete etsi pou ta vlepw mazemena mpam kaneoun oi kathreftes
Ρε παιδιά καμιά πινακίδα δεν θα ήτανε καλό να κρύβαμε?
Πολύ χύμα τις βλέπω στις φωτογραφίες...
σοστό....μην δίνουμε και στόχο....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Ρε παιδιά καμιά πινακίδα δεν θα ήτανε καλό να κρύβαμε?
Πολύ χύμα τις βλέπω στις φωτογραφίες...
Egw pantos teleftea fora pou to afisa stin ellada eixa na valo pinakida mprosta edw kai xronia kati tha ekane to linaki mou malon fovate tous stroumf!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ThoDoriS
Μπάμπη, Κώστα κτλ απο εδώ θα διαγράψω μερικά μηνύματα γιατί δεν ταιριάζουν σε μια επιτυχημένη συνάντηση....θα μείνουν μόνο οι φωτογραφίες και τα σχόλια σε αυτές για να θυμίζουν τι έγινε....
Αλλη μια φορα που θα πω σωστος Θοδωρη.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
darios
σοστό....μην δίνουμε και στόχο....
Kala plaka kaneis twra esi kaneis mpam apo makria einai san na les elate na me grapsete!!!:D :D :D