μάζεψε μάζεψε...:)....
Ιταλία καλά θα ήταν να μπορέσουμε κάποια στιγμή να πάμε σαν club....
Printable View
μάζεψε μάζεψε...:)....
Ιταλία καλά θα ήταν να μπορέσουμε κάποια στιγμή να πάμε σαν club....
Εγώ πάντως με τον Γιάννη πάμε Ιταλία την Παρασκευή....
3ήμερο στο Φιοράνο και όποιος αντέξει....
ποια στανταρ θελουμε σαν ξενοδοχειο???
τι θελουμε να μας παρεχει???
για να ξεκινησουμε απο εκει πιστευω!
μπραβω ρε παιδαρεεεεεεεεεε
το (ΑΝΑΤΟΛΗ) κατι λεει .
Εστειλα mail στο ξενοδοχειο Κatsaros για να μας κανει μια προσφορα και να μας πει τι παρεχει,του ειπα για το Σ/Κ 9/2/08-10/02/08 και περιπου για 12 δικλινα αλλα χωρις να ειναι σιγουρο το νουμερο αυτο,απλα στο περιπου για να ξερουμε τι παιζει.
Οταν μου απαντησει θα σας ενημερωσω.
Paidia giati den skefteste kati gia to sabatokiriako poy tha einai kai to track day stis serres kala den einai kai oi serres etsi tha exoume kai dinamiki simetoxi alla kai kali kerkida na ta sindiasoume ola se ena skeftite mono ta paidia pou tha trexoume ekino to mina ti lefta tha xalasoume an kanoyme 2 taxidia ton idio mina kai den eimaste kai ligoi!
Ego pantos den xero an tha mporeso na ertho kai apo oti milisa se merika paidia exoun tin idia apopsi me mena gia skeftite to ligo sas parakalo!
Sas parakalo na skeftite sobara tin protasi mou!
1.face
2.Arf
3.s6_sot
4.Nikos
5.Verone
6. Παντελής
7. Cris
Aftes einai oi standrar simetoxes kai etsi tha mporesoun na erthoun kai perisoteroi apo ton bora sthn panelinia!
Eιχα απαντηση απο το ξενοδοχειο...
Καλησπέρα από το “katsaros” Guest Inn.
Η καλύτερη τιμή που μπορούμε να δώσουμε για κάθε δίκλινο είναι 130,00€ για τις δύο νύχτες.
Επίσης για εσάς που το διοργανώνετε θα πάρετε στην ίδια τιμή μια mini suite.
ΜΦΧ
Καραβίδας Ηλίας
Οπως καταλαβαινετε την θεωρω μια πολυ καλη τιμη,βγαινει 32,5 ευρω το ατομο την βραδια.
Βεβαια δεν μου απαντησε αν συμπεριλαμβανεται πρωινο και parking,θα μαθω.
Οσο για την mini suite αν τελικα αποφασισουμε να παμε πιστευω οτι το πιο σωστο ειναι να τραβηξουμε λαχνο...κλασικα...
Επισης για αυτα που λεει παραπανω ο verone δεν εχω κανενα προβλημα,μαζι σας παιδια.