Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Ρε ξερετε παντως τι εχει πλακα!Που ολοι οι Ελληνες γυριζουν και λενε στο πρωτο προβλημα που θα σκασει!
-Ειδες η Κυβερνηση?Εσυ φταις Μητσο που τους ψηφισες!
Και απαντα ο Αλλος!
-Εγω δεν τους ψηφισα!Εσυ τους ψηφισες!
Και η Καταληξη!
-Αφου δεν τους ψηφισα ουτε εγω ουτε εσυ πως στο δυαλο μας κυβερνανε?
-Τι να σου πω δεν ξερω!Γαμησε τους μωρε!Ετσι οπως τα κανανε ας τα γευτουνε.Παντως ο Παναθηναϊκος σημερα θα γαμησει!!
Διαβασα και συμφωνισα οτι σε μερικες περιπτωσεις συμβαινει και αυτο.
Αλλα συμφωνα με αυτα που λεει δεν υπαρχει γενια των 700 ευρω, υπαρχει η κακομαθημενη γενια που θελει πολυτελειες.
Ενταξει, ειπαμε...
Sn7per δωσε διευθυνση θα παω κατω αθηνα να μαζεψω μερικα παιδια και ερχομαστε στην κατοικια σου να στο καψουνε και το αμαξι επισης και τσιμουδια εεεεεεεεεεεεεεεεεε καπου πρεπει να ξεσπασουνε τα παιδια ειναι δικαιολογημενα πραγματα προτεινω την περιουσια σου αφου συμφωνεις και εσυ οτι καλα κανουνε τα παιδια. ΓΙα να σε δω μετα αν εισαι στα @ρχιδια σου που πιστευεις τετοιο πραγμα, που δεν θα εχεις τιποτα και θα κλαις σαν παιδακι.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Α Δηλαδη φτωχος για να θεωριθω πρεπει να εχω 2 παιδια και να παιρνω 700 ευρω, οποτε κανενα προβλημα, δουλευει και η γυναικα και ολα ειναι οκ.
Face το εχεις καταλαβει οι περισσοτεροι νεοι σημερα ακομα και με μεταπτυχιακα δεν μπορουν να βαλουν κεραμιδι πανω απο το κεφαλι τους, και κοιμουνται ακομα αγκαλια με τους γονεις τους ? (και ηλικιες 30 ετων... ναι ναι)
Να πας να πείς σε αυτούς τους νέους με τα μεταπτυχιακά να κόψουν τους καφέδες, τις βραδινές σουλάτσες και να πάνε να κάνουν χαμαλίκι σε δουλειά στο αντικείμενο τους (γιατί υπάρχουν τέτοιες) και να μη περιμένουν να τους πάρουν κάπου με μισθό πάνω από 1400€ και προισταμένους. Σου μιλάει ένας νέος 30 ετών με μεταπτυχιακό που έχει περάσει από τα 23 του από 4 εταιρίες κάνπντας χαμαλίκι 6:30 μέχρι το απόγευμα και τελικά άνοιξε δικό του γραφείο, και ευτυχώς δεν κλαίει για τη τσαμαρία που κάποιοι θα του έσπαζαν επειδή τσαντίζονται που κάποιοι πεινάνε!
Δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη, απλως αγορασαν παππουτσια prada και ρολοι rolex και τωρα κλαιγονται.
Προβλημα υπαρχει σε ολους τους τομεις, απο την φοροδιαφυγη, την μεγαααλη ΚΛΟΠΗ, Συστημα υγειας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εδω και πολλα χρονια, καταργηση της αξιοκρατιας σε προσληψεις και και και και και...
Αν αρχισω να γραφω δεν θα τελειωσω ουτε αυριο.
Και εσυ μου λες για την τζαμαρια ?
Στα ******@ μου η καθε τζαμαρια, η τζαμαρια της αξιοπρεπειας μας εχει σπασει... (οπως εχει πει καποιος).
Και ερχεσαι απο πανω και μου λες... Ναι ειναι μικρος ο μισθος... αλλα αν κανουμε οικονομια... ενταξει μωρε, θα ζησουμε.
Όλοι εμείς ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε ζήσει στα χρόνια των πατεράδων μας. Να κάνουμε μπάνιο στην αυλη καταχείμωνο με νερό από τη κατσαρόλα, να μετράμε τα δίφραγκα για να πάμε cinema για να μπορεσουμε να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε σήμερα.
Εσύ ατίθασο νιάτο το έχεις το αμαξάκι σου, το λαπιτοπ σου, την κινητάρα σου να μιλάς ενώ περπατάς. Κάτι σα τη κατσαρόλα με το ζεστό νερό στην αυλή δηλαδή;)
...............
ΑΑΑΑΑ τωρα δεν μιλας εεεεε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Θα στεναχωριθω και θα θυμωσω αλλα ετσι ειναι η ταξη πραγματων τι να κανουμε.
Θα προσπαθησω να το αποφυγω.
το απαντησε χθες σε εμενα Παντελη οταν τον ρωτησα πως θα ενοιωθε εαν συνεβαινε σε αυτον.
ναι να δω να το αποφευγει οπως το αποφευγει ο γερακος οταν του κανουνε ντου 30 ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ.
Stilatos περιμενε και θα μιλησω.
Τραγούδι: Θα μιλήσω όταν θέλω να μιλήσω....
Άντζελα!