Απάντηση: Συνάντηση με Νόημα
Να πώ και εγώ ότι το κατά ευχαριστίθικα ήταν μια τέλεια βόλτα απλά απίστευτη και άσε που βγένοντας απο την πόρτα του Ribas μόλις πάρκαρε μπροστά μας ένα Stilo και έιχαμε μείνει όλοι με το ερώτημα ποίος είναι ? (μες την βρόμια βέβαια )
Σάς ευχαριστώ όλους για την παρέα σας και θέλω να πιστεύω ότι τόσοι και περισσότεροι θα είμαστε και στις υπόλοιπες συναντήσεις γιατί άλλο το να βλέπεις 4 stilo παρέα ( που και κατά τύχει πετυχένεις στο δρόμο ) και άλλο 7-8 Stilo + 1 Bravo (Δήμο δεν σε ξέχασα και να ξέρεις ότι είσαι φίλος μας εμείς αγαπάμε τους φίλους μας με τα ελατόματα τους :D)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να περάσουμε το ίδιο καλά και να φύγουμε πάλι στης 21.30 από της 16.00 που συναντηθήκαμε....
Thanks Aegean!!
Να ναι καλα η Aegean για την πτηση Ιπποδρομος-Βαρκιζα...:p
Ειναι τοσο γρηγορα τα stilakia μας που νομιζουμε οτι πεταμε!!!:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
richard
Να ναι καλα η Aegean για την πτηση Ιπποδρομος-Βαρκιζα...:p
Ειναι τοσο γρηγορα τα stilakia μας που νομιζουμε οτι πεταμε!!!:D:D:D
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:clapping::clapping::yeah:
Δηλαδή να μην κάνει ένα συντακτικό λάθος κάποιος αμέσως να τον εξαφανίσουμε!!!!!:spell:
Σε καλό μας βγει βραδιάτικα!!!:wall::wall:
παιδια περασαμε τελεια ηταν παρα πολυ ωραια και ελπιζω και στισπομενες συναντησεις να ημαστε ακομα περισσοτεροι....θελω να τονισω πωσ η διαδρομη πρως το ''ζαχο'' ηταν ακρως εντυπωσιακη , ενδιαφερουσα πολυ ... '' γρηγορη'' και με πολλα βρουμ βρουμ και τσαφ τσουφ.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Μόλις μπήκα σπίτι...
Τώρα φύγαμε!!!!
Σε λίγο θα τα δείτε όλα!!!!
Τα ανεβάζω...
Thodoriiiiiiiiiiiiii Απουσίααααααααα!!!!!!
Γιάννη μόλις μπήκα σπίτι (3.30 το πρωί)....αστα να πάνε....δεν είναι ότι δεν ήθελα να έρθω αλλά προέκυψε μια δουλειά και δεν γινότανε να την αναβάλω με τίποτα...
Το βασικό είναι οτι ακόμα και τώρα δεν έχω φάει....και πεινάω...οποτε βλέπω τις φωτογραφίες και ζηλεύω διπλά....μην πώ τριπλά που δεν μπόρεσα να έρθω....
Παιδια μπραβο ρε!!!Πραγματικα περασατε υπεροχα στον Ζαχο!!!Ειδα οτι του δωσατε και καταλαβε!!!Στην Επομενη συναντηση θα ειμαι εκει!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδια μπραβο ρε!!!Πραγματικα περασατε υπεροχα στον Ζαχο!!!Ειδα οτι του δωσατε και καταλαβε!!!Στην Επομενη συναντηση θα ειμαι εκει!!!
Άρχισαν οι απειλές;;;
Απλα σιγουρα την επομενη φορα θα περασουμε απο Ζαχο γιατι εμεις δεν τον επισκεφθηκαμε!!!!
Και για να έχουμε καλό ερώτημα... που κοντά είναι ο Ζάχος; Και τι προσφέρει;;;
Ωραιο Σουβλακι στην περιοχη της Βαρκιζας!