Ναι ρε παιδια καντε κατι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Printable View
Ναι ρε παιδια καντε κατι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Ενταξει οσο αφορα,την ενημερωση για το τι παιζει στο Club εχετε δικιο αλλα δε νομιζω να μπει ενδιαφερομενος μονο για να διαβαζει.Αυτος που θα ψαξει θα ειναι καποιος με κοινα εστω ενδιαφεροντα, αν δεν ειναι γιατι να ψαχνει...-Με συγχωρειται ειναι προσωπικη αποψη,ετσι; -.
Και νομιζω οτι εκτος απο "καποια" που δε βλεπουν, τα αλλα δεν ειναι προσωπικα "περιπου" θεματα;Ειμαστε γραμμενοι για να απολαμβανουμε κατι πιο prive ειδάλλως γιατι να υπαρχει η εγγραφη με password και να μην ειναι free.Και τα κρυφα μονο με password,ενα lvl κατω η ασφαλεια δηλαδη.
Τωρα,με την εμπειρια που εχετε σαν Administrator αν εχετε δει ατομα που γραφτηκαν μονο για να βλεπουν,κανω πισω.
Χρώματα θα αλλάξουμε......το πότε τώρα.....άγνωστο....ο λόγος? Θέλουμε πάρα μα πάρα πολύ δουλειά γιαυτό το πράγμα....
Θοδωρή, παρατήρησα ότι έβαλες στο Gallery και StiloClub στην F1.
Πότε θα δούμε φωτογραφίες;
Επίσης πότε θα δούμε τις υπόλοιπες;
Μετά, θα έχουμε Members Gallery; Όπως είχαμε ο καθένας φωτογραφίες που βάζαμε ο καθένας στο όνομά του; Αν ναι πως θα τις περνάμε;
Τέλος, Stilovatis τι έγινε με το θέμα την ιστορία του Stilo;
εννοεις την Ιστορια της fiat...θα την τελειωσω συντομα i hope...ιστορια του stilo ακομα το δουλευω...κατι θα εχω κανει μεχρι το πρωι....Παράθεση:
Τέλος, Stilovatis τι έγινε με το θέμα την ιστορία του Stilo;
Ναι το έκανα......αλλά φώτος δεν έχω.....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Περιμένω να έρθει ο Γιάννης απο το Πύργο για να μου τις δώσει να τις βάλω....τις είχα περάσει όλες στο laptop του και δεν βρεθήκαμε....
Επίσης τις υπόλοιπες μόλις γυρίσει η Ανθή θα τις δείτε online.....
Που είναι η Ανθή? Διακοπές? Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η απουσία της είναι αισθητή...Παράθεση:
Επίσης τις υπόλοιπες μόλις γυρίσει η Ανθή θα τις δείτε online.....
ΥΓ: Ναι, ναι, ξέρω, είμαι off-topic!!!
Ρε Θοδωρή, sorry που το αναφέρω ξανά το θέμα, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε το θέμα του Galllery; Εννοώ, να μπούν σιγά-σιγά οι φωτογραφίες που είχαμε πριν την αλλαγή;
Ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια δεν φορτωνονται στη σελιδα τα εικονιδια των δημοσιευσεων???
(folder.gif, folder_new.gif, folder_lock.gif)
Οχι παντα και ολα, αλλα καποια απο αυτα. Ειναι δικο μου προβλημα??
Ναι Μιχάλη δικό σου είναι γιατί τα βλέπω κανονικά εγώ...