Απάντηση: Πρόταση για το φόρουμ...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Για το χρωμα δεν το επιασα να πω την αληθεια, πως δηλαδη;
Οσο για τις διαφημισεις, φανταζομαι θα εννοεις κανενα μπανερακι στην αρχικη σελιδα οπως στο φορουμ παρακατω ετσι;
http://img547.imageshack.us/img547/430/image3ev.jpg
Αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να τρεξουμε ολοι μας και γιατι οχι να ζητησουμε και ενα μικρο ανταλλαγμα, δεν νομιζω να ειναι κατι να παρουμε απο 30-40 ευρω για να βαλουμε μια διαφημιση
ολο το χρονο! Μη σας πω οτι θα βγαλουμε και τον server ετσι!
Το κιτρινο Stilo και το chat εφυγαν απο τοτε που εγινε η τελευταια αναβαθμιση και μπηκε πανω αριστερα το vbulletin...
Για το backround που δεν υπαρχει μιλαω και γενικα και ολο αυτο το theme σε ασπρο-μπλε,
Ναι αυτο εννοω για τις διαφημισεις απλα εσυ το ειπες πιο επαγγελαμτικα.
Παράθεση:
Αυτο ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να τρεξουμε ολοι μας και γιατι οχι να ζητησουμε και ενα μικρο ανταλλαγμα, δεν νομιζω να ειναι κατι να παρουμε απο 30-40 ευρω για να βαλουμε μια διαφημιση ολο το χρονο! Μη σας πω οτι θα βγαλουμε και τον server ετσι!
Προσεξτε καλα τι ειπε τωρα ο Σοφοκλης και εχει απολυτο δικαιο και νομιζω εν μεροι η κατασταση του φορουμ θα ηταν αλλη αν λειτουργουσαμε ετσι!
Χαχαχα εγώ λέω ότι πρέπει να στοχεύσουμε σε stilo πρώτα ας πάρει τα πάνω του το club και όλα γίνονται μετά πάντως οι mods δεν λένε κουβέντα καθίστε να δούμε τι θα γίνει και μην μας παίρνει η χαρά από .......!!!! εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε μια συγκέντρωση τις προκοπής να μιλήσουμε για τα θέματα του club και πόσο μάλλον τώρα που περνάμε και κρίση και πρέπει να συσπειρωθούμε όσο ποτέ όλοι καλά τα λέμε από τα pc μας αλλά με λόγια δεν κάνεις δουλιά !!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
...μέσα απο τις πολλές ιδέες , είναι σίγουρο ότι θα προκύψει ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!!!.....εγώ πάντως ψηφίζω το 80-90 το...τρακτέρ !!!!...
....πολύ γουστάρω...:jump1:.....
Σας έχω και τη μακέτα έτοιμη πάντως:
https://imageshack.us/scaled/large/20/trakter.jpg
Χαχαχαχαχαχαχα!!
...ουάχαχαχαααααααα....καθείστε καλά ρε...θα φάμε κράξιμο !!!!!!....πάντως την ψηφίζω ΜΕ ΧΙΛΙΑ την μακέτα.!!!!!...:clapping:...
Χαχαχα δεν περίμενα τέτοια απήχηση χαχαχα έγραψες teo!!!!!
Το 5θυρο στον αερα και πεταμα στην θαλασσα μετα!
Μονο 3θυρα λεμεεεεεε! Χεχεχεχεχε!
Αλ Τσαντίρι νιους το κάναμε....
Άντε πείτε ποια εκτυπωνουμε για να αρχίσω να μοιραζω στον λαό!
Να περιμενουμε 1-2 μερες μηπως σκασει μυτη καμια καλη ιδεα και μετα να κανουμε μια ψηφοφορια!
Οκ καλός αλλά να συντομεύουμε !!!!
Λοιπόν σοβαρά τώρα... (Αφού κάθομαι και φτιάχνω μακέτες με τρακτέρ μετά το παίζω και σοβαρός... ωραίος είμαι εγώ!)
Οι επιλογές που έχουμε μέχρι στιγμής νομίζω είναι δύο:
1) Η αρχική μακέτα με τα Ελληνικά και το λογότυπο του club
και
2) Η μακέτα με τα stilo & bravo (που αν θέλουμε την κάνουμε και Ελληνική)
Εγώ δεν βλέπω ερώτημα "ποιά μακέτα", αλλά ερώτημα "Stilo" ή "Stilo/Bravo". Που θέλουμε να στραφούμε δηλαδή.
Αρχίζω εγώ λοιπόν να πω τη γνώμη μου:
Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη επιλογή στοχευμένα σε σωστά Stilo που βλέπουμε στον δρόμο. Μόλις ξεκινήσουμε εκτύπωση και μοίρασμα, σημειώνουμε τον αριθμό μελών του club και συνεχίζουμε για 1-2 μήνες. Τσεκάρουμε αν υπάρχει αύξηση των νέων μελών και πράττουμε αναλόγως.
Τι λέτε?