φιλε καλος ηρθες!!αυτο θελει συζητηση...αν θες ελα στο σεφ την τεταρτη εχουμε συναντιση!!7:00 ειναι....
Printable View
φιλε καλος ηρθες!!αυτο θελει συζητηση...αν θες ελα στο σεφ την τεταρτη εχουμε συναντιση!!7:00 ειναι....
Καλώς όρισες φίλε,
Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι αν έχεις σωστά συμπληρωμένο βιβλίο service, αν έχει κάνει πρόσφατα το μεγάλο του service με τους ιμάντες, να το κάνεις βόλτα όπως δήποτε για να δεις αν είναι σταθερό και αν τα ηλεκτρικά του είναι ΟΚ. Μετά κοιτάς όλα όσα κοιτάς σε ένα οποιοδήποτε μεταχειρισμένο. Λαμαρίνες, στούκες κλπ κλπ.
Αν έχει Airbag failure αναμένο, να ζητήσεις να φτιαχτεί πρώτα και μην ακούσεις ότι είναι από τις φύσες του. Μπορεί να είναι τίποτα χειρότερο.
Αν βλέπεις Engine fault τότε μάθε τι βλάβη σου λέει το διαγνωστικό του συνεργείου.
Δες τζόγους τιμονιού, ψαλιδιών, τιποτα διαροές λαδιών στο μοτέρ και μετά την βόλτα σου κοίτα τα νερά του ψυγείου μήπως μαύρισαν.
Είναι ένα κάρο ακόμα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις αλλά πιστεύω ότι ήδη τα ξέρεις.
Και πάλι καλως όρισες.
Φίλοι lakis kai ioanidis πρώτη φορα μου απαντούν σε forum πιο γρήγορα απο το ηλεκτρόγκαζο του Audi A4 που εχω προσορινά στην κατοχή μου καθώς κατέβηκα να το παρκάρω πιο καλα γιατί το είχα βάλει λιγο άτσαλα.. μεχρι να ανέβω είχατε είδη απαντίσει (ΤΣΑΚΑΛΙΑ!!) την τετάρτη το έχω στο πρόγραμμα.. το είδα οτι θα μαζευτήτε στο σεφ και θα έρθω για γνωριμία και ίσως μου δήξετε και κάποια πραγματα που θα χρειαστεί να κοιτάξω στο αμάξι που θα βρώ, και ίσως το δώ να κουνιέται εστω και απο την θέση του συνοδηγού να δω πως πάει!!! δεν έχω ιδέα αλλα μου έχουν πει απιστευτα πράγματα για κρατήματα (1.70m πίσω ρόδα ρόδα ενώ το αντίστιχο της mercentes E200 einai 167m!!!) Mηχανικά πολύ καλα, πλούσιο εξωπλησμό και μια τιμή που σε συναρπαζει!! (Το έχω βρεί σε 3d στα 4200 euro του 03' με 87.000 απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. εκει επανω τα χαρίζουν!!!
Θεσσαλονίκη είμαι εγώ... Πες χαρακτηριστικά του λίγο σε παρακαλώ...
τα χαρακτιριστικα του ειναι:Κουπέ-σπόρ 87000 km 1300 cc 80 bhp 2003 -03-01 Μπλε σκούρο, Συναγερμός, Υδραυλικό τιμόνι, Πλαϊνά Airbag, CD Player, Μπροστινά Airbag, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, ESP, Ζάντες, Immobilizer, Ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, Κλιματισμός(A/C) καθώς και αλλαγμένο τον αισθητήρα του air bag του συνοδηγου..
μαγκιά?? ο τήπος ειναι λιμενικός, πέρασε στην τήνο και το δήνει όσο όσο... δεν πάω Θεσσαλονίκη όμως να το πάρω... και άμα ειναι πατάτα? κρίμα τα έξοδα...
Και αν είναι περιπτωσάρα; Τζάμπα η ευκαιρία!
αμα ενδιαφερεσαι σου δινω τηλέφωνο... εσυ τουλάχιστον είσαι κοντα και αμα είναι και πατάτα.... δεν σε νοιάζει!! αυτο που σκεύτομαι εγώ είναι τα χιλιόμετρα... να φύγω απο την αθήνα να τρέχω στην άλλη άκρη και αμα είναι πατάτα να έχω κάνει του κόσμου τα έξοδα και να έχω φάει του κόσμου τις ώρες στον δρόμο? βέβαια θα περάσω να πάρω τσουρέκι απο την Ιπποκράτους αλλα αυτο δεν έχει και πολύ σημασία!!!!
α ναί!!! εχω και φώτο του αυτοκινήτου του γιατι μηλούσαμε εχθές για κάτι λεπτομέριες.. αμα θέλετε την ανεβάζω
Μην πάρεις 1.2 θα το μετανιώσεις... Εγώ σου προτείνω το 1.8 εκτός εάν βγαίνεις εκτός προυπολογισμού...
χιχιι Να σου πουλήσω το δικό μου????? Θα ξέρεις ακριβώς τι έχει και πως του έχω συμπεριφερθεί!!! :D:D:D :p:p
Τσουρέκι δεν θα πάρεις από την Ιπποκράτους. Από την Αριστοτέλους θα πάρεις.
Φίλε μου πάντως η τιμή του είνα πολύ κάτω. Μπορεί να έιναι ΟΚ μπορεί και όχι... Αν δεν κάνεις το ταξιδάκι σου να το δεις με τα ματάκια σου δεν κάνεις δουλειά. Αλλά και πάλι γνώμη μου είναι αυτή. Στείλε μας και την φωτό. Εξάλλου 1 εικόνα είναι 1000 λέξεις...