Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλως ηρθατε παιδια και απο εμενα!
Αντε να μεγαλωσει κι'αλλο η παρεα!!!!
Γεια σας παιδιά!!! Είμαι ο Τάσος από Καβάλα και τα αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια είναι από το Gruppo Fiat!!! Stilo βέβαια δεν έχω αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο να είμαι μέλος στο stilo club!!! Θαυμαστής πάντα και κάτοχος Ιταλικών αυτοκινήτων ΜΟΝΟ!!!!!! Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Fiat Coupe 2.0 20vt,Μιας Alfa Romeo 75 1.6 ie trofeo,και ενός Lancia ypsilon 1.4 platino Μόνο μελανό σημείο ένα matiz 1.0 που πήρε πέρυσι το έτερον ήμισυ!!!! Πιστεύω να τα λέμε συχνά όσο δηλαδή μου επιτρέπει ο χρόνος μου μιας και ενώ είμαι αρκετό καιρό στο club τώρα γράφω στα νέα μέλη!!!!! Τα λέμε στη διάρκεια και πιστεύω να γνωριστούμε καλύτερα!!!! Φιλικά Τ.:):D:p
Καλως τον ιταλοφιλο.Welcome!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tasos 2.0 20vt
Γεια σας παιδιά!!! Είμαι ο Τάσος από Καβάλα και τα αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια είναι από το Gruppo Fiat!!! Stilo βέβαια δεν έχω αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο να είμαι μέλος στο stilo club!!! Θαυμαστής πάντα και κάτοχος Ιταλικών αυτοκινήτων ΜΟΝΟ!!!!!! Αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος ενός Fiat Coupe 2.0 20vt,Μιας Alfa Romeo 75 1.6 ie trofeo,και ενός Lancia ypsilon 1.4 platino Μόνο μελανό σημείο ένα matiz 1.0 που πήρε πέρυσι το έτερον ήμισυ!!!! Πιστεύω να τα λέμε συχνά όσο δηλαδή μου επιτρέπει ο χρόνος μου μιας και ενώ είμαι αρκετό καιρό στο club τώρα γράφω στα νέα μέλη!!!!! Τα λέμε στη διάρκεια και πιστεύω να γνωριστούμε καλύτερα!!!! Φιλικά Τ.:):D:p
χαχαχαχαχ. Τι μου θυμιζεις. Η γυναικα μου ήθελε να πάρει Matiz ή Piccanto. Τα πήρα για test drive , βγηκα στην Εθνικη Αθηνων - Λαμίας και γύρισα κατακίτρινος. Πήγα στη ΛΑΜΔΑ και πήρα ένα PUNTO να κάνει παρέα και στο STILO. :)
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
tasos 2.0 20vt
Καλώς όρισες.
Αγγιξες δύο ευαίσθητες χορδές μου...
Ενα 2.0 20vt μου ξέφυγε στο παρά τσακ πριν από 5 χρόνια αλλά βέβαια απέκτησα το Stilάκι.
Η 75 το τελευταίο προσιτό πισωκούνητο.
Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος από Ρόδο, και χαίρομαι που έχω ένα Fiat Stilo 1.6 dynamic.Καλώς σας βρήκα!!
:):):):)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
relax24nyn
Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος από Ρόδο, και χαίρομαι που έχω ένα Fiat Stilo 1.6 dynamic.Καλώς σας βρήκα!!
:):):):)
καλως ηρθες στην παρεα μας! και εγω:D χιχιχιχι
καλως ηρθες και αλλος στην παρεα απο ροδο!