Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Γειά σας παιδιά έχω και γώ Fiat stilo 13άρι και σήμερα για πρώτη φορά το έβαλα και σε πίστα και μπορώ να πώ οτι πήγαινε πολύ καλα απο θέμα κρατήματος..εδώ είναι και το εσωτερικό μου..
W W W . D R I V E M A N I A . G R
Επίσης έχω να σας ανακοινώσω οτι υπάρχει ένα το στο οποίο μπορείτε να κάνετε Profile σαν οδηγός και να έχετε εκεί το όχημά σας με όλα τα χαρακτηριστικά του. Επίσης να μαθαίνετε για αγώνες και Event που γίνονται είτε για συναντήσεις φίλων κ.λ.π.
Μπείτε να το δείτε θα σας βολέψει πολύ. Όσοι έχουν και Facebook θα τους βολέψει πολύ γιατί μπορούν να συνεργαστούν τα 2 site μεταξύ τους και να βάζεις πράγματα απο το ένα στο άλλο.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τον χώρο σας.
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Τι καλως ηρθες στην παρεα μας να διαφημησει το site μπηκε το παλικαρι αμφιβαλω αν εχει και Stilo.
Δύσπιστε φίλε μου.. έχω stilo και μάλιστα 6 χρόνια..
Επίσης μπήκα και να διαφημισω το site το οποίο είναι κάτι που δεν είναι αντίπαλο με το forum αυτό.
Οπότε άλλη φορά να είσαι πιο σκεπτικός πριν απαντήσεις με πονηρό σκοπό:)
Καλως ήρθα στην παρέα σας λοιπόν..και εύχομαι να μείνω στην παρέα σας.
Ευχαριστώ πολύ!
Μια που λεμε για πονηρο σκοπο θυμαμαι κανα δυο γνωστα μελη εδω που πριν απο λιγο καιρο με προετρεπαν να μπαινω στο FPC.
(Οχι δεν θα φερω σε δυσκολη θεση κανεναν και ουτε καν θυμαμαι ονοματα)
Δεν ξερω τη συννενοηση κανατε και δεν με νοιαζει, και απο εμενα εισαι ευπροσδεκτος λοιπον.
Καλως ηρθες.
Καλημέρα σας! Όπως και εσεις ετσι και εγώ αγορασα το πρώτο μου stilo πριν απο λιγες μερες..
Είναι ενα 3d 1,2 του 2003 μπλε - γκρί - ασημί!!! αναλόγος απο πιά μεριά το κοιτάς!!! με sky window.
'Εχω διαβάσει πάρα πολλά για το αμαξι απο το site σας και πραγματικά είμαι πολυ ευχαριστημένος...
Επίζω να γνωριστούμε απο κοντά και να έχουμε την ευκαιρία να μηλήσουμε..
Γιάννης
Καλως ηρθες στο φλωρουμ μας !
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Γειά σας παίδες.Με λένε Γρηγόρη,είμαι από Πτολεμαϊδα (Νομός Κοζάνης) και έχω ένα punto mk2b sporting.
Γειά σου Πατρίδα (Κοζάνη) αν και μένω στο μεγάλο το χωριό τώρα!