-
καλημερα παιδια τι ηταν το σημερινο ??? μολις ξυπνησα και μου ειπανε πως επερνε και τις πετρες ο αερας,λοιπον προτεινω να δωσουμε ραντεβου στο bowling center στις 9 και μετα να κατευθυνθουμε ολοι μαζι με τα stilo μας απο κει περνοντας μεσα απο το κεντρο και θα κατεβουμε για καφε στο breeze.με ενα σμπαρο 2 τριγωνια και κανουμε αυτοπροβολη να δουνε ποιοι ειμαστε και εχουμε και χωρο να παρκαρουμε.αλλες ιδεες ??? η ειμαστε το stiloclub of crete η δεν ειμαστε.αξιζει να το κανουμε.
-
λοιπον προτεινω να βρεθουμε την τριτη το βραδακι μετα τις 9 αν ειναι για καποια αλλαγη σχετικα με το bowling center πειτε μερος συναντησης να βρεθουμε εκει
-
εγώ ok για την τρίτη μετά τις 9 αλλα προτιμώ καφέ και μια πέρασα από τει αργότερα η και τo ανάποδο ! αν και στο τει ενώ γουστάρω να πάμε δεν νιώθω και πολύ άνετα ... ακούω ιδέες...
-
καλη η ιδεα σου αλλα πρωτα τει και μετα για καφε.μερος συναντησης ;
-
μανωλιο! κατσε να πουνε και οι αλλοι οκ :)
-
καλα μεχρι την τριτη εχει ο θεος :)
-
οχι δεν εχει !!! αντε μιλάτε και οι υπόλοιποι !!! περιμένω nickliki32 HarisH tzagarakis backousis ? HARRIS σιγά να μην μπει στο forum phone θα τον πάρω .... άντε να δούμε ποτε θα φτιάξει το internet σπίτι του ...
-
και την τριτη εγω μεσα ειμαι.
στο τει πλακωσαν οι μπατσοι χτες βραδυ και
την ειχαν στημενη απεξω.
πιο νωρις μπορειτε την τριτη;
-
εγω δουλευω μεχρι τις 8:30 και επιδη καμια φορα αργω λεω 9 το τει λεω να το αφησουμε
-
ρε παιδια αποφασιστε ενα μερος να αφησουμε τα τουτουνια μας ενα και δευτερον να μην φαμε και το κρυο του αιωνα αν συνεχισει ετσι ο καιρος.προτεινω breeze dina τι λες ?? τριτη 9 breeze.λεετε.αν το παμε ετσι θα φαμε τις μερες να σκεφτομαστε που θα παμε.