χα!!!! ενδιαφέρον, αλλα τα βάφω.......
Printable View
χα!!!! ενδιαφέρον, αλλα τα βάφω.......
Εγώ απλός σχολίασα το παραπάνω…….Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
Sorry εάν έκανα λάθος.
:roll: :roll: :roll:
Τώρα θα μας πείς την ηλικία σου. Δεν παρεξηγούμε.
καλά ρε Άρη μου ρίχνεις +2 και -3 χρόνια??? και δεν σου φαίνεται ρε γμτ.....Παράθεση:
24 στα 12...
Καλώς όρισες Μόρφω.
Απ' ότι βλέπω, η παρέα στην Θεσσαλονίκη μεγαλώνει με πολύ γοργούς ρυθμούς!!!
Ναι, είδες? Σε λίγο θα μαζευτούν όλοι! Καλό θα ήταν να είναι και λίγο ειλικρινής.Απο ότι ξέρω οι γυναίκες κρύβουν την ηλικία τους.....ίσως ντρέπονται , τι λές?
Γειά σου Μόρφω. Κοντογειτονιά είμαστε από ότι διαβάζω. 28ης μένω εγώ με την αρραβωνιαστικιά μου. Μια από τα ίδια ηλικία (27). Αν δεις κανένα κίτρινο να περνάει από εκεί, πάτα μια κόρνα! :wink:
ΥΓ: Τελικά έχουμε γυναίκες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Κατερινά στην Αλεξ/πολη, Μόρφω Θεσ/νίκη, Ανθή, Στέλα Αθήνα, Ντίνα Κρήτη, Ναταλία Πάτρα.....
Πολύ κοντά! Δεν έχει τύχει να δω κανένα κίτρινο πάντως. Πολλές είναι αυτές που έχουν stilo απλά δεν θα έχουν αντιληφθεί την ύπαρξη της σελίδας.
Αφού είσαι γειτονιά θα έχεις παρατηρησει την εκκλησία των Αγίων Πάντων που για λίγο τις έλειπαν μερικές κολώνες και έχει και κάτι στραβώμένα σίδερα????????? ΣΚΥΛΟΣ ήταν η αιτία......
...και θέλεις να μας πας στην Αθήνα για την φωτογράφηση ε;
Με παρεξηγείς,..... ήταν σκύλος η αιτία είπαμε...... και μεγάλος!! στη στροφή με πέτυχε, το πατούσα κιόλας.... τα ατυχήματα που μου έχουν συμβεί μου τα προκαλούν συνήθως....