ekana oti kalutero ginotan....
Ouufff....
Printable View
ekana oti kalutero ginotan....
Ouufff....
http://www.imageshack.gr/files/fumv9560upkxjwprr96y.jpg
Lupamai pou den exoume allo uliko...:(
Pali kala pou brethikame leo go...:)
να ξαναβρεθουμε ρε παιδια δυσκολο δεν ειναι απλα προτηνετε καλυτερη αυτη η foto μπραβο liza κ την επομενη φορα ναμαστε πιο πολυ...την επομενη φορα να φερουμε ψηφιακη:photo:
Την επόμενη φορά να πάτε για καφέ απόγευμα που θα έχει και ήλιο...
Εκτός αν με το σκοτάδι κρύβετε ατέλειες και λάσπες! :D:D:D:D:D
face δεν είναι τυχαίο ότι όλοι σε φοβούνται... Κάτι κάνεις!:D
ρε επρεπε να βγαλω εγω φωτο με το κινητο μου πουειναι το αριστουργημα της τεχνολογιας !!!!κ800 cybershot
Αριστούργημα τεχνολογίας είναι... Το αριστούργημα της φύσης δεν θα είχες να σε βοηθήσει... ΗΛΙΟ!
Και κάτι σχετικό με το topic (μάλλον πυρετό έχω):
Γιατί δεν βάλατε και μια μικρή λίστα μέχρι τώρα με αυτούς που παρεβρέθησαν στην συνάντηση ρε παιδιά;;;
Παιδια εγω ηρθα μαζι με εναν φιλο μου στις 22.15!ψαχναμε γυρω γυρω αλλα δεν μπορουσαμε να σας βρουμε!μετα απο απογνωση ρωτησαμε κατι παλικαρια με κατι Punto και μας ειπαν οτι φυγατε κ μαλλον πηγαινατε για καφε!ξενερωσα με τη ζωη μου δεν ηθελα να τη χασω τη συναντηση αυτη..
φιλε λαμπρο πρεπει να σε ειδα ημουν ενα stilo μαυρο ειχα ερθει πρωτος κ ειδα ενα stilo χωρις μασκα αλλα μετα δεν ηρθε αυτο το αμαξι εσυ ησουν?
Δεν ημουν εγω φιλε μου γιατι εγω φοραω μασκα.προφυλακτηρα τρακαρισμενο εχω (με τρακαραν προχτες),ασε που αν εβλεπα εγω Stilo θα ρωταγα ...Ειδα 100 αλλα αυτοκινητα εκτος απο τα δικα μας ρε ****το..