Πετρο τα παιδια γιατι νομιζεις οτι τα σπανε βραδυ και απογευμα και συνηθως το ΣΚ ολη μερα!Γιατι το πρωι δουλευουν!!!!
Printable View
Πετρο τα παιδια γιατι νομιζεις οτι τα σπανε βραδυ και απογευμα και συνηθως το ΣΚ ολη μερα!Γιατι το πρωι δουλευουν!!!!
Και μάλιστα στις 20:00 που αρχίζουν και όλα τα δελτία ειδήσεων...
Αν δεν εχουν κοντινα και live εικονες δεν γινεται!!!
Παντως ποτε δεν καταλαβα μεσα σε εναν τετοιο χαμο πως ξεχωριζουν τους δημοσιογραφους αυτοι και δεν τους πειραζουνε!Περα απο τον καμεραμαν που εχει κατι και κραταει!Λιγες φορες εχουν πειραξει δημοσιογραφους και που και που καινε και κανενα αμαξι απο καναλι για να εχουνε να λενε οι δημοσιογραφοι!!!
Μετα τις διαφιμησεις επαναερχομαστε :rolleyes:
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εβλεπε χθες την Τατιανα Στεφανιδου το μεσημερι που την ωρα που μιλαγε ενας καθηγητης πανεπιστημιου και αρχισε να λεει οτι και το παιδι δεν ηταν δυνατον να κυκλοφορει στα Εξαρχεια μονο του σε ηλικια 15 χρονων και πηγαινε να πει τα πραγματα οπως εχουν κατεμε τον εκοψαν χωρις προειδοποιηση!Την ωρα που μιλουσε εβαλαν διαφημησεις και μετα συνεχιστηκε η κουβεντα με αλλους καλεσμενους σαν να μην συμβαινει τιποτα!
Δημοκρατια!!
Τι να με πειραξε φιλε μου!
Εσυ απλως δεν επηρεαζεις!Απλα λες!!!!
Και ακόμα και να μη βρείς δουλειά σε αυτό που σπούδασες μόλις αποφοίτησες τι να κάνουμε ρε παιδιά?
Θα δουλέψεις και θα το βουλώσεις...
Εγω Finance σπούδασα, μεταπτυχιακό κάνω και δουλεύω σε εργοστάσιο απο τις 5 το πρωϊ μέχρι τις 4 το μεσημέρι...
Θα ήθελα να μου παρέχει το κράτος και άλλα ή τουλάχιστον κάτι που να μαρέσει αλλά όπως βλέπω δεν είναι έτσι...
Φυσικά πολλοί είναι σαν και μένα και δε κάθονται να κατηγορούν τους πάντες και να διαμαρτύρονται για όλα!!!
Γιαυτό :p και γιατί ο κόσμος είναι σπίτι του και το καημένο το κανάλι δεν θα χάσει την τελεθέασή του. Αφού σπάνε που σπάνε, τσάμπα να το κάνουν, να μην δώσουν δουλειά στα καημένα τα κανάλια, να μην τρομοκρατηθεί λίγο παραπάνω ο κόσμος, από τον φόβο με το κιλό που μας πασάρουν και αυτοί? Δε βλέπεις, στις 17 ΝΟΕ τους το χάλασαν, από το πρωί έλεγαν για επεισόδια επεισόδια επεισόδια στο πολυτεχνείο, είχαν στήσει και τις κάμερες απέναντι και τους το χάλασαν τα κωλόπαιδα. Αφού τους λυπήθηκα και είπα να πάω εγώ να πετάξω ένα βοτσαλάκι που είχε μαζέψει η Μαρία το καλοκαίρι. Άντε τα έχω πάρει σήμερα.
Snyper, πες τους φίλους σου τους μηχανόβιους να πάνε να σπάσουν κανα ιδιωτικό κανάλι και κανά ραδιόφωνο. Γιατί εν τέλει ΑΥΤΑ είναι είναι ο καρκίνος της Ελλάδας!
Η αληθεια ειναι οτι εχω τρελαθει με αυτα τα επιχειρηματα !
Να το πιασουμε λιγο απαλα το θεμα.
Θελεις να πεις οτι ολα ειναι τελεια σχετικα με τους φοιτητες και τις ευκαιριες εργασιας γενικως ?
Πρεπει να γυρισω στην παλια εποχη να κανω μπανιο με κατσαρολα για ζησω σαν ανθρωπος ???
Να εκτιμησω τι ?
Ρε μπας και κανω λαθος και ζουμε στο τελειο κρατος και πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας δινει και κατι ?
Ρε σεις γιατί δεν περιμένατε να κάνω εγώ πρώτος το Post. Τώρα φαίνεται ότι αντιγράφω!