Εγώ ρε Νίκο έχω δυο, μα δεν κατέχουν καθόλου από forum και δεν είναι members.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Μπορούν να καταθέσουν ψήφο live σε κάποια συνάντηση που έρθουμε ? !!
Printable View
Εγώ ρε Νίκο έχω δυο, μα δεν κατέχουν καθόλου από forum και δεν είναι members.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Αν και εχω μπλε σκουρο θα ψηφισω ashmi!
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:PΠαράθεση:
Παρακαλώ ο Τεό να κάνει μια νοθεία στις ψήφους (σαν αυτή που έκανε κι έδωσε 9 ψήφους στα μαύρα :P:P:P) και να προσθέσει 2 ψήφους στα κίτρινα!!!! :P:P:P :D:DΠαράθεση:
Είπαμε (είπα) να κάνουμε ένα poll της προκοπής αλλά κ. admin το @$#$. Η ερώτηση είναι μπερδεway. Θα πρότεινα τα εξής δύο ξεκάθαρα polls:
1. Τι χρώμα Stilo έχετε?
2. Αν αγοράζατε Stilo αύριο, τι χρώμα θα ήταν?
Τώρα, αναφορικά με το χαμό των απόψεων:
Το ασημί είναι πλεον πεθαμένο χρώμα μετά την κυριαρχία του για μια 10ετία σχεδόν. Καλό για την βρωμιά, δε λέω, αλλά τελείως ξέπλυμα. Το ασημί it's a non color.
Το κίτρινο είναι αποδεκτό εφόσον το οχημα εχει πάνω τουλάχιστο 10Κ€ extras, αλλιώς χαραμίζεται το χρώμα.
Το κόκκινο ομολογώ ότι είναι πολύ καλό και αν ξανααγόραζα stilo ίσως δεν έπερνα το μπλε σκούρο που έχω τώρα αλλά το κόκκινο (βέβαια σε αυτό μπορεί να φταίνε και τα λίγα χρονάκια παραπάνω που έβαλα.....)
φ.
Φώτη γιατί δεν κάνεις μόνος σου τα poll???
Όλο να με παιδεύετε τον άνθρωπο......χιχιιχιχιχ
(και είπαμε....το καλυτερο χρώμα είναι το μαύρο...)
Το μαύρο πήρε 10, και πολύ του ήταν!!!
50€ Σε όποιον ψηφίσει κίτρινο!!!
:216 :216
Μπορώ?? Δεν το πήρα χαμπάρι..... :oΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Ετσι ε?κατσε αυριο να κατεβω Ελληνικο?θα παρω μαζι και ενα κουβα μπλε σκουρα μπογια και θα στο βαψω με την οδοντοβουρτσα του Βασιλη!!!Παράθεση:
Παράθεση:
ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παιδια εχω ασημι αλλα για μενα το καλυτερο ειναι το κιτρινο!!!Νικο??Φανταστικε νικο ???αντι για 50Ευρω δεν ο δινεις τι χωανη"???ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΝΙΚΟ???
Λοιπον, για να μην μαλωνετε the best colour ever is... Ιριδιζον ασημι!!! Ναι κυριες και κυριοι! Το βλεπεις και με την πρωτη ματια ειναι ασημι, μετα απο λιγη ωρα το ξαναβλεπεις και υπαρχεις ενας γαλαζιος τονος μεσα στο ασημι... Φανταστικο!!!