Αντωνη σου εχω ασχημα νεα...ο νεος 1.8 200ps μπαινει σε λιγο καιρο με το νεο αυτοματο κιβωτιο στο Βravo και το αλλο ασχημο οτι το κιτ essesse του G.Punto Abarth 185ps δεν μπαινει στο Bravo Sport 150ps...
Printable View
Αντωνη σου εχω ασχημα νεα...ο νεος 1.8 200ps μπαινει σε λιγο καιρο με το νεο αυτοματο κιβωτιο στο Βravo και το αλλο ασχημο οτι το κιτ essesse του G.Punto Abarth 185ps δεν μπαινει στο Bravo Sport 150ps...
Χαχαχαχα...
Αχ πόσο με σκέφτεσαι εσύ... αχ!!!
Όταν έλεγα να πάρω την CBR600 μου έλεγες να πάρω το 1000άρι γιατί δεν αξίζει αλλά το αυτοκίνητο τώρα είναι μεγάλο...
Μη μπερδεύεσαι όμως είναι το 1,4 το Bravo άρα αργός θα είμαι...:p
Ευχαριστώ MaGeLaNoS...
Γι'αυτό διάλεξα 1,4 να πηγαίνω λάου λάου...:p
Mike συνεζίχεις να μπερδεύεσαι...
Πόσο θα κάνει ο 1.8 με τα 200 όμως?
Θα λέει πολύ βέβαια αλλά δε πιστέυω να βγει κοντά στο 20άρικο με όλα τα extra που έχω βάλει.
Για το essesse βλακεία που δε μπαίνει αλλα ευχαριστώ που έμαθες.
Θα κάνω κάποια αναβάθμιση απο έξω που έχω βρει αργότερα όμως.
Μαζί με τις εξατμίσεις. Προς το παρόν θα χαρώ την "ξεγνοισιά" της εγγύησης.
Α, για μένα το χειρότερο είναι ότι βγαίνουν οι Multiair το Σεπτέμβριο και θα βγαίνει 1,4 με 135 και 1,4 με 165 άλογα.
Δε πειράζει βρε... Όλα για τα άλογα? Μια χαρά είναι κ έτσι...
Θα σε περνάω με λίγο ζόρι παραπάνω τώρα:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Κατσε να σου πω για το κιτ!το κιτ οπως ειναι γνωστο βγαινει απο την Abarth και μονο.η εν λογο εταιρια δεν δεχεται να το ''πασαρει αλλου'' και το εχει μονο για το Abarth G.punto & 500.Εστι λοιπον αν εσυ θες να παρεις αυτο το κιτ πρεπει να κανεις μια αιτηση στην εταιρια...η εταιρια θα ψαξει και θα βρει (πιστεψε με!) τι αυτοκινητο εχεις!και εκτος απο αυτο αν σου εχει πεσει το κιτ στα χερια σου για τον α β λογο παλι δεν μπορει να μπει στο απλο κινητηρα διοτι η Abarth προεινοησε και κλειδωνει το κιτ οταν εντοπυση αλλον κινητηρα πλην της Abarth.
H δικη μου αποψη ομως επι αυτου το θεματος ειναι αν ξερεις καποιον καλο προγραμματιστη και εναν ηλεκτρολογο το κιτ πιστευω θα μπορει να μπει με καποιες μετατροπες βεβαια.
Κοίτα αυτό το κιτ δεν περιλαμβάνει μόνο την αύξηση της ιπποδύναμης αλλά αν δε κάνω λάθος έχει και αρκετά άλλο...
Ζάντες, αναρτήσεις κτλ.
Επίσης στοιχίζει νομίζω γύρω στα 5 χιλιάρικα.
Θα πάω στη δεύτερη λύση!
Αλλά έχουμε ακόμα.
Δε θέλω να το πειράξω το αυτοκίνητο ακόμα δε το πήρα.
Μιλάμε για χρόνο και βλέπουμε...
Παιδιά μη τρελαίνεστε. Το bravo με ένα προγραμματάκι και μόνο πάει άνετα στα 180 άλογα. Μην είμαστε και πλεονέκτες!!!
Εννοείται ότι πάει μια χαρά.
Σε ταξίδι βάζεις 6η και ξεχνάς να τη βγάλεις και αν χρειαστεί μοιράζεις και κανένα τσαγάκι.. :wink:
τι τελικες εχετε γρηγοροι?
Ας πούνε και τα παιδιά που έχουν ήδη Bravo αλλά όταν το είχα εγώ θυμάμαι λίγο πάνω απο 220.