Απάντηση: VW Polo 1.2 TSI + Tuning by ABT - DAS AUTO!
Νικο το πασατ δε καιει λαδια και αυτο γιατι ειναι δικο σου .
ομως του γειτονα το tsirococo καει και επιδη εχει φαει πολυ κραξιμο απο μενα δε το βαζει μπροστα για να φυγει οταν ειμαι και εγω εξω , καθετε και περιμενει μερχρι να φυγω η' να απασχοληθω με κατι αλλο .
αμα το δεις θα παθεις πλακα θα το τραβηξω βιντεο για να γελασουμε ολοι και δεν ειναι καν αμαξι 8αετειας .
οταν του ειπα καλοταξιδο (χαρηκε) και στο καπακι ειδα το ντουμανι και τον πειραξα για πρωτη φορα απο τοτε πριν φτασει σπιτι του το σβηνει μισο τετραγωνο μακρια και τσουλαει μεχρι το σπιτι του .
ομως τον παραδεχομαι γιατι το sciroco ειναι καλο αμαξι και ακρηβο και εδω που τα λεμε τωρα αμα καιει και κανα κουβα λαδι δε βαριεσε αμα χαλαει και κανα σασμαν το χρονο αναλωσημα ειναι δε βαριεσε ετσι ειναι αυτα .
αλλα αμα αυτα τα ειχε ο κοσμος στο Coupe που οντος ηταν το ποιο δυνατο στην εποχη του τοτε θα μας ειχανε κανει ρεπορταζ στο BBC .
φυσικα και δεν υπαρχει θεμα παρεξυγησεις απλα θα ηθελα να σε βλεπω τοσο εγω οσο και τα αλλα παιδια ποιο τακτηκα φιλε .
επισεις οταν σε μια παρεα ολοι λενε ΝΑΙ καντανταει κουραστικο καποιος πρεπει να λεει ΟΧΙ .
και αναλωλος το θεμα καποιος το λεει καθε φορα , μιας και το θεμα εχει να κανει με την vw το ΟΧΙ το λεω εγω .
εγω παντως πουλησα το stilo μου κ πηρα ενα χαλια μ χαλια golf gti dsg το οποιο οσο κ να μ αρεσε το stilo κ μ λειπει οφειλω να πω οτι ειναι σε αλλο κοσμο το gti δεν εχει σχεση παιδια με το stilo δε ξερω μ το bravo αλλα με το stilo αστα ν πανε κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
εγω παντως πουλησα το stilo μου κ πηρα ενα χαλια μ χαλια golf gti dsg το οποιο οσο κ να μ αρεσε το stilo κ μ λειπει οφειλω να πω οτι ειναι σε αλλο κοσμο το gti δεν εχει σχεση παιδια με το stilo δε ξερω μ το bravo αλλα με το stilo αστα ν πανε κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο
να κάνουμε στην άκρη μην μας πατησουνε ρε παιδιά!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με γεια σου φίλε μου,καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Φυσικά δεν με έθιξες φίλε μου. Κουβέντα κάνουμε. Αν θιγόμουν τόσο εύκολα δεν θα αγόραζα το stilo όταν γνωστοι μου έλεγαν μην αγοράσείς ιταλικό και μάλιστα να επαναλάβω το <αμάρτημα> δίνοντας 20000 για το bravo....
Πάνω απ'ολα το αμαξι το αγοράζουμε για μας και το γουστάρουμε εμείς οπότε περί ορεξεως...
Αντε κανονίστε καμια συνάντηση Σαλονίκη να τα πούμε από κοντά
Ειλικρινά αν κανονίσετε καφέ και δεν είμαι πουθενά φευγάτος, να βρεθούμε. Και αν θέλετε έρχομαι και με το Golf να δείτε ότι δεν καίει λάδια και το σασμάν δουλεύει μια χαρά! :) Πάντως την τελευταία φορά που έγινε μια συνάντηση Θεσσαλονίκη, πήγα. Αν και οι παλιοί και γνώριμοι ήταν πιο λίγοι από τους καινούργιους... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Νικο το πασατ δε καιει λαδια και αυτο γιατι ειναι δικο σου .
Ρε συ Παντέλο!!! Λες η VW να με ξέρει προσωπικά και μου έδωσε το "καλό"? :) Αν έρθετε προς Θεσσαλονίκη για καφέ, θα σου φέρω άλλα 2 Passat φίλων, 2.0Τ με stage 1 της APR, ένα Passat 1.6FSI με πρόγραμμα, Golf V 1.4TSI 140PS με Revo, Golf V 1.4TSI 122PS με Overload, να δεις τα μοτέρ τους και να πάθεις πλάκα. Είναι πιο καθαρά και από όταν πήρα εγώ το δικό μου καινούργιο! :) Και αυτά που σου λέω, αυτοκίνητα φίλων που πάμε έξω για καφέ και ξέρω ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
ομως του γειτονα το tsirococo καει και επιδη εχει φαει πολυ κραξιμο απο μενα δε το βαζει μπροστα για να φυγει οταν ειμαι και εγω εξω , καθετε και περιμενει μερχρι να φυγω η' να απασχοληθω με κατι αλλο .
αμα το δεις θα παθεις πλακα θα το τραβηξω βιντεο για να γελασουμε ολοι και δεν ειναι καν αμαξι 8αετειας .
οταν του ειπα καλοταξιδο (χαρηκε) και στο καπακι ειδα το ντουμανι και τον πειραξα για πρωτη φορα απο τοτε πριν φτασει σπιτι του το σβηνει μισο τετραγωνο μακρια και τσουλαει μεχρι το σπιτι του .
Ρε συ, δεν υπάρχει αυτός ο τύπος! Όλους τους κουλούς εσύ τους γνωρίζεις?? :) (σαν τον άλλο με το ΤΤS)... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
αλλα αμα αυτα τα ειχε ο κοσμος στο Coupe που οντος ηταν το ποιο δυνατο στην εποχη του τοτε θα μας ειχανε κανει ρεπορταζ στο BBC .
Ότι υπάρχει μια τεράστια προκατάληψη και δυσφήμιση των FIAT σε αυτό είμαι μαζί σου Παντελή και αν θέλεις βοήθεια να το φωνάξεις στον κόσμο, υπολόγιζε κι εμένα μέσα! Είμαι 100% μαζί σου! Έχω προτείνει σε δικούς μου ανθρώπους να αγοράσουν FIAT, και όταν πετάνε το θεϊκό "εεεε, FIAT θα πάρω?", μαλλιάζει η γλώσσα μου! :) Αλλά όχι όμως να βάζουμε και όλα τα αυτοκίνητα στο ίδιο τσουβάλι. :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
φυσικα και δεν υπαρχει θεμα παρεξυγησεις απλα θα ηθελα να σε βλεπω τοσο εγω οσο και τα αλλα παιδια ποιο τακτηκα φιλε .
Κανονίστε εσείς συνάντηση, κι εγώ είμαι μέσα! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
Καλοτάξιδο φίλε μου. Πιστεύω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή στα κυβικά που πήγες. Βέβαια ας μην αρχίσουμε αυτό πατάει το άλλο κι εκείνο πατάει κάποιο τρίτο κλπ κλπ, γιατί θα γίνει χαμός... :)
Laki πρωτα απ'ολα καλοταξιδο!καλα και ασφαλη χλμ και απροβληματιστα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο
Αυτο απο που το συμπαιρενεις?Το εχεις κανει?
Αντε και για να γουσταρουμε
http://www.youtube.com/watch?v=yDxRafbg5CQ
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αυτο απο που το συμπαιρενεις?Το εχεις κανει?
Ρε συ Γιάννη, ας μην συνεχίσουμε τέτοια κουβέντα... :) Μιλάμε για ένα αμάξι που έχει 0-100 8.5" και το άλλο 6.9"...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αντε και για να γουσταρουμε
Όσο για το βίντεο που έβαλες, αν διαβάσεις τα σχόλια, είναι ένα MR2 με μοτέρ από Celica TS και μετατροπή 7.000€ κόντρα σε μαμά Golf... :) Και μιλάμε για ένα MR2 το οποίο έχει 0-100 σε 7.5" μαμά (140 άλογα), άρα φαντάσου τι γίνεται με τα 200+ που θα έχει τώρα...
Πάντα θα υπάρχει αμάξι πιο γρήγορο από κάποιο άλλο. Φαύλος κύκλος. Κι εγώ τσαγιάζω άνετα ένα μαμά S3, αλλά τις προάλλες με τσάγιασε ένα Octavia ενός φίλου με 360 άλογα! :) Τι να κάνω? Να το πετάξω το δικό μου? Και 400 άλογα να το κάνω, θα βρεθεί ένας με 450 που θα με περάσει. Οπότε? Ας χαιρόμαστε με ότι έχουμε! :)
Και 450 να το φτάσεις, θα σε περάσω εγώ μετά...
Μη με βλέπεις που δεν μιλάω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και 450 να το φτάσεις, θα σε περάσω εγώ μετά...
Μη με βλέπεις που δεν μιλάω!
:yeah:
Άντε ρε Μιχάλη, κανόνισε κανέναν καφέ στην πόλη μας... :)
Απορώ πως δεν μας έχουν κράξει μέχρι τώρα με το τόσο off-topic!!! :biggrin:
:offtopic_gr:
Μια που το είπαμε, ο stilaros πήγαινε ακριβώς τα ίδια με το mr2 κολλητού (του άντρα της κοπέλας με το tsi που μετά τα 210 χαιρετούσα) με το παλιό μοτέρ που δεν ήταν όσο καλό είναι αυτό.
Ποιος να μας κράξει μωρέ; Πότε ήταν ontopic άλλωστε;
Καφέ θες ε;
Χμμμ....
Οκ... θα οργανωθεί και αυτό!