Πολυ ωραια και η πρωτη και η δευτερη φωτογραφιση...
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που το οργανωσαν...
Ενα μεγαλο Μπραβο σε οσους συμμετειχαν...
Και ενα ακομα μεγαλυτερο Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηρθαν... Εκτος Αθηνων...
Printable View
Πολυ ωραια και η πρωτη και η δευτερη φωτογραφιση...
Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που το οργανωσαν...
Ενα μεγαλο Μπραβο σε οσους συμμετειχαν...
Α ρε Γιαννη με προλαβες :D :D :D :D
Μαζευτηκαμε 37 (αν δεν κανω λαθος) αμαξια και περασαμε υπεροχα. Ειχε κατεβει και ο Μπαμπης (Verone) αρα καταλαβαινετε τι εγινε. :D :D :D :D :D Ακομα μυριζει καμμενο λάστιχο....
Θελω και εγω με τη σειρα μου να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Πετρο (Face) που το κανονισε, στο ΔΣ για την υποστηριξη, αλλα και σ' ολους εμας που δειξαμε οτι υπαρχει δυνατο StiloClub. Μακαρι ομως να συνεχιστει αυτη η κατασταση σ' ολες τις συναντησεις του club, και οχι μονο στα διαφορα events. Θα δειξει...
Λοιπον...
Για να μην φορτωσω την σελιδα, φωτογραφιες υπαρχουν εδω,
αλλα για να σας ανοιξω την οραξη...Κώδικας:http://briefcase.pathfinder.gr/contents/mmin/35222o
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...0/P1010002.jpg
Μπράβο στα παιδιά από Θεσσαλονίκη και στον Verone!Παράθεση:
Ένα μεγάλο μπράβο και στον face που ήταν πίσω από την όλη οργάνωση και σε όσους άλλους ασχολήθηκαν.
Μπράβο και στον Θοδωρή και στον Κωσταντίνο που μας σκεφτήκαν μες στη ζέστη και έφεραν νερά... ’ψογοι!
Ωραίο γεγονός με πολύ ωραίο κλίμα, και πολύ αδρεναλίνη... και λάστιχο στο οδόστρωμα!
Μπορεί να κάναμε σημάδια στο πρόσωπο από τον ήλιο που φάγαμε σήμερα αλλά πιστεύω άξιζε τον κόπο!
Εβρο... Θεσσαλονικη... Βολο...Θηβα...Χαλκιδα...Πατρα....
Συγνωμη αν ξεχασα καποια πολη - μελους...
Υπαρχει αλλη???
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...loclub2005.jpg
Μπραβο στα παιδια που μαζευτηκαν σημερα για την φωτογραφιση και ειδικα στα παιδια που εκαναν τοσα χιλιομετρα για αυτό το σκοπο..Αυριο ανεβαινω Ηγουμενιτσα και Ιντερνετ καπουτ..οποιος περασει από εκει ας στειλει κανα μηνυμα να κερασω καφεδακι και να κανονισουμε εκδρομη επανω εχει τοσα ωραια μερη
37 Stilo!!!! Μπράβο ρε παιδιά! Εγώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τελευταία στιγμή δεν μπόρεσα να έρθω... :( Συγνώμη που έλειπε άλλος ένας. Κι έτρεχα σαν τρελός για να είμαι έτοιμος την Κυριακή. Βλέπω όμως κάθε άλλο παρά λίγοι είμασταν! Μπράβο παιδιά! ’ντε, ποιός θα κάνει τον κόπο να μας τα γράψει όλα, με το νι και με το σίγμα!??? :)
χμμμ 38 για την ακριβεια...
εγώ να ευχαριστήσω όλους που απάντησαν στο κάλεσμα αυτό..δείξατε ότι η αγάπη για το club είναι μεγάλη...η συμμετοχές ήταν πάρα πολλές γεγονός που αποδεικνύει την εμπρακτη αγάπη των μελών μας......
χάρηκα που γνώρισα νέα μέλη που δεν ήξερα αν δεν γνώρισα όλα τα παιδιά αφού εφτασα τελευταία στιγμή....λαστιχο κυριακάτικα στην αθήνα....
να ευχαριστήσουμε και το περιοδικό faster που θα μας φιλοξενήσει στις σελίδες του καθώς και το νέο περιοδικό της AUTO PRESS "Furious Tuning"...
όλα ήταν άψογα, ακόμα και τα νερα του κωνσταντινου και θοδωρή είχαν κιτρινο καπάκι.....
για την αποσταση νομίζω βόλος-αθήνα για το club είναι σπιτι-περιπτερο, κάθε φορά που κατεβαίνω είναι σαν την πρώτη φορά...(να ευζχαριστήσω και τον καταπτιστο tabo που με φιλοξενησε...80Ε το δωμάτιο είναι πολλά???)
(να σημειώσω και τις κοντρες στο πηγαινε-έλα, vs golf 2.0 TDI 1-0, vs octavia rs X σε τελικες, vs alfa gt 1-0 (θα περναγα απο πανω), vs lamborgini murchielgo με κοροιδευε ο τυπος και πηγαιναμε μαζι στα 230......)
η εκδήλωση έκλεισε όπως άρχισε.....τα καλύτερα για εμάς τα μέλη και το club έπονται....=>> πρώτη πανελαδική D.I.Y Day στις εγκαταστάσεις της ΣΙ.ΔΗ.ΚΑ
Πέτρο σε ποιό τεύχος θα παρουσιαστεί η φωτογράφιση?
στο faster δεν μας προσδιόρεσε αλλα θα τον ρωτήσω σε καμια εβδομάδα...στο furious στο τευχος νο. 2 δηλαδη σε 2 1/2 εβδομάδες περίπου...
Ρε παιδιά, μόνο ο Μιχάλης έβαλε φώτο.....
Βάλτε καμία, γιατί θα τσακωθώ με τον ΤΑΒΟ!!!!!
Ήταν όλα τέλεια, η οργάνωση, η αίσθηση να μην μπορείς να μετρήσεις τα αυτοκίνητα χωρίς να πάς μακριά ήταν απίστευτη....
’ντε και στο DIY.... Αλήθεια θα έρθει κανα περιοδικό να καλύψει το event?