Απάντηση: Επομενη συναντηση;;;
Ρε σεις τα προβλήματα είπαμε είναι θέμα τύχης! Οκ αν πάρεις VW ξέρεις πως έχεις πολλές πιθανότητες να σου καίει λαδάκι (και μάλιστα αρκετό), όπως αν πάρεις Stilo ξέρεις πως κάποια στιγμή θα δεις το airbag failure και θα κρεμάσει η μούρη σου μέχρι τις φύσες κάτω απ το κάθισμα!!
Το θέμα είναι να μη σε αφήσουν τα προβλήματα στο δρόμο (και έχω δει αρκετά, πιστέψτε με) και να ψάχνεις οδικές (μιας και ο Σόφο μας απαγορεύει να το ρυμουλκήσουμε :tongue1: ).
Και φυσικά οι γνώμες που έχουν οι μηχανικοί δεν είναι αξιόπιστη πηγή...
Τώρα εσύ Σόφο μάλλον όντως πήρες κανένα Golf με κοστουμάκι ... Armani, αλλά μη σκας φίλε! Την επόμενη χρονιά θα σου φέρω δυο τενεκέδες ελαιόλαδο 10w-40... Πρώτο πράγμα σε λέω! Δεν θα καίει σταγόνα!! :tomato:
Εγώ πάντως άνετα το άλλαζα το stilo με ένα sciroco! Είπαμε καλό χρυσό αλλά μέχρι ένα σημείο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ρε σεις τα προβλήματα είπαμε είναι θέμα τύχης! Οκ αν πάρεις VW ξέρεις πως έχεις πολλές πιθανότητες να σου καίει λαδάκι (και μάλιστα αρκετό), όπως αν πάρεις Stilo ξέρεις πως κάποια στιγμή θα δεις το airbag failure και θα κρεμάσει η μούρη σου μέχρι τις φύσες κάτω απ το κάθισμα!!
Το θέμα είναι να μη σε αφήσουν τα προβλήματα στο δρόμο (και έχω δει αρκετά, πιστέψτε με) και να ψάχνεις οδικές (μιας και ο Σόφο μας απαγορεύει να το ρυμουλκήσουμε :tongue1: ).
Και φυσικά οι γνώμες που έχουν οι μηχανικοί δεν είναι αξιόπιστη πηγή...
Τώρα εσύ Σόφο μάλλον όντως πήρες κανένα Golf με κοστουμάκι ... Armani, αλλά μη σκας φίλε! Την επόμενη χρονιά θα σου φέρω δυο τενεκέδες ελαιόλαδο 10w-40... Πρώτο πράγμα σε λέω! Δεν θα καίει σταγόνα!! :tomato:
Ειπαμε, ρυμουλκησεις ΤΕΛΟΣ!
Συμφωνω οτι ειναι θεμα τυχης το αμαξι! Υπαρχουν πολλα πραγματα που μπορουν να συμβαλλουν ωστε κατι να βγει καλο ή κακο και συνηθως δεν ειναι στο χερι μας. Σε εμενα εκατσε ενα με 1-2 θεματα, σε καποιον αλλο εκατσε ενα που δεν εβγαλε τιποτα και σε αλλο του εχει βγαλει την πιστη κ.ο.κ. (οχι κωδικας οδικης κυκλοφοριας)
Στην συζητηση που εχουμε ξεκινησει ακρη δεν θα βγαλουμε, οποτε ας το διασκεδασουμε!
Το επομενο μου αμαξι θελω να ειναι Group Vag (VW, Audi, Skoda)
Μιχάλη ετοιμάσου να τραβήξουμε κάνα βίντεο για το κλαμπ με την ABARTHάρα γιατί πολλά λένε για το stilo...χαχαχαχα ;) ;) ;)
Καλό βράδυ παίδες!
υγ: στα κλεφτά μπαίνω για αυτό δεν γράφω κάτι άλλο :)
Όχι ρε εγώ θα βγω έξω και θα το ρυμουλκώ έτσι για σπάσιμο! Κι ας μην έχει τίποτα! Χαχαχαχα!
Μμμμ σοφή η απόφασή σου για το επόμενο αμάξι... Skoda πάρε, φοβερή ποιότητα και εξοπλισμός (μιλάω εκ πείρας μη μου πεταχτεί κανάς jason... :tongue1: )!!
Εσύ Abarthάκο γιατί μπαίνεις στα κλεφτά?
Τσιμπάμε το wifi κανενός γείτονα?? :hehe:
Γερμανε φιλε μου....:whip:χαχαχαχαχχχαχαχχαχχαχαχαχαχαααχα.Σωτη ρη και εγω θα το αλλαζα με την παρουσα φαση(stilo 1.2)Αν ειχα ομως το abarth 2.4 δεν θα το αλλαζα πιστευω.Δεν θα ειχα κατι να ζηλεψω(δερματα καθισματα nav πως το λετε οθοναρα και αλλα).Ναι jason αφου μιλαμε για (stilo-scirocco) και μου πετας ενα αλλο παρτα τοτε και παρε και για την πιεση σου γιατι ειναι πιο ποοοοοοοολλά τα άλλογα.
650-680.SEAT LEON............. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yawn::yawn::yawn:
Σταμάτη είμαι ήδη έτοιμος....εχτές πάντως είδα το κορυφαίο...ήμουν Εγνατία και ένα Fiat 500αρακι προφανώς με τα 160 άλογα έριξε κάτι ταπάρες στον TSI...τους είχα μπροστά μου και σκίζονταν πόση ώρα..είχε βάλει και εξατμίσεις ο σιρόκος και και και και....πισωωωω :P
Σοφκολή δεν λέω οτι δεν είναι ΦΙΑΤ το δικό σου...σίγουρα θα καίνε και τα φιατ λάδια αλλα σου λέω οτι είναι πολύ παλιο το μοτερ που φοράς....τώρα δεν δικαιολογείτε να έχουν τόσο σοβαρα προβλήματα τα μοτέρ...ειδικά οταν προέρχονται απο μια υποτίθεται καλή οικογένεια όπως αυτή της VW...
Εγώ πάντως οσους γνωστούς έχω με γερμανικά και ειδικά του ομίλου VW έχουν άααπειρα προβληματα
αα και τεο! Ο κολλητός μου με Golf του 2006 και ο θείος μου με AUDI Q5 έχουν επίσης airbag failure !
Απο κει και περα το θέμα ειναι ποια χαλάνε περισσότερο και ποια λιγότερο...εγώ όπως άλλα θα περιμένω απο ένα daewoo matiz και άλλα απο ena vw golf....μόνο που...πραγματικά πιστεύω πως το πρώτο είναι πιο αξιόπιστο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ethnikofron471
Σταμάτη είμαι ήδη έτοιμος....εχτές πάντως είδα το κορυφαίο...ήμουν Εγνατία και ένα Fiat 500αρακι προφανώς με τα 160 άλογα έριξε κάτι ταπάρες στον TSI...τους είχα μπροστά μου και σκίζονταν πόση ώρα..είχε βάλει και εξατμίσεις ο σιρόκος και και και και....πισωωωω :P
Πόση ώρα πια μπορεί να τους είχες μπροστά σου βρε καημένε κι εσύ με το 12άρι?? Εκτος κι αν έχεις και κυάλια στο Stilo! Χαχαχαχαχα! :bleh:
Όσο για το airbag failure είμαι σίγουρος... Μια αναζήτηση στο ebay για airbag emulator κλπ, το 80% των αποτελεσμάτων είναι για mercedes.
Tα matiz/atos/picanto είναι εκτός κουβέντας... Πιο γρήγορα θα βγάλεις εσύ προβλήματα (χοληστερίνη, καταρράκτη, μασέλα) παρά αυτά. :shutup:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
panos22
650-680.SEAT LEON............. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάνο θα σε στεναχωρήσω πολύ αλλά...να και μια μάρκα που απεχθάνομαι!
Seat = υπάρχω για να αντιγράφω Ιταλούς και να παίρνω τα ξεροκόμματα των Γερμανών... :sick: