Δυσκολο να ειναι ο Arf γιατι δεν εχει αμαξι αυτες τις μερες...
Printable View
Δυσκολο να ειναι ο Arf γιατι δεν εχει αμαξι αυτες τις μερες...
Εκτός εάν κάποιο παιδάκι "δανείστηκε" το αμάξι μου από το συνεργείο όσο έλειπα, για να πάει διακοπούλες :) :) :)
Μπααα... Ειχαμε κολλησει στο Nissan!
Ποιός έχει τα κότσια να κάτσει μέσα στο stilo σου ρε φίλε χωρίς μάσκα οξυγόνου?
Something is smelling around here...
Εθεαθη stilo 3θ χρωματος blue electric με αυτοκολλητο του κλαμπ στο πισω μερος....σημερα το μεσημερι κατα τις 2:30 στην παλια εθνικη στην κορινθο...περναγε μπροστα απο βουλκανιζατερ που ειχε σταματησει πουλμαν του κτελ....
περισσοτερα στοιχεια δεν εχω...
και πηγαινε οχι προς αθηνα αλλα προς τα μεσα κορινθο....
ποιο καλο παιδι να ητανε????
Εθεάθη ο verone στο σουφλί!
στον εβρο ρε παντελη!
εθεάθη o face πριν μερικα λεπτα,ψηλά στην ιωλκού να προσπαθει να περασει καποιον,ειχε κινηση πολυ ομως...face εσυ δεν εισουν?
Εθεάθη το ασημί stilo του Mike Kavala παρκαρισμένο στην Αγίου Παύλου στην Καβάλα!!
Ηταν παρκαρισμένο πίσω από την οδό Βρούτου στην οδό Αγ. Παύλου. Μένει εκεί κοντά?
Πάντως μια και το πουλάς να πω ότι το αμάξι είναι σε άριστη κατάσταση τουλάχιστον εξωτερικά γιατί πρόλαβα να το δω καλά αφού ήμουν πεζός :thumbsup:
Το πατρικό μου είναι Ομόνοια στο στενό του Νέστορα άρα ήμασταν γείτονες!
Φατσικά θα γνωριζόμαστε λογικά.
Α, και δεν έχω αδελφή.. :hehe:
Ναι λογικα θα γνωριζομαστε!τωρα που μενεις εσυ?πως σε λενε?
Εθεαθη κιτρινο Stilo 3θυρο στα JUMBO Ωραιοκαστρο Θεσσαλονικης γυρω στις 12 το πρωι!
Απ' οτι καταλαβα ηταν εκδοση Active (χερουλια πορτας και περιμετρικα προστατευτικα
σε μαυρο χρωμα) φορουσα ζαντες μαμα (σαν του Sn7per) φιμε τζαμια,ηλιοροφη,
φριδακια,σποιλερ...καλοφτιαγμενο!
Ποιο ειναι το καναρινακι μας?
σημερα κατα τις 11,30 μετα την αερογεφυρα της θερμης προς χαλκιδικη μπλε stilo με ηλιοροφη,μαλλον 1,6 με πινακιδα ΝΖΙ ... και σημα www.stiloclub.gr!
το οδηγουσε κοπελα?ποια ητανε?ή απο ποιον το πηρε?
Παιδια σημερα εθεαθη παρκαρισμενο ενα G.Punto Abarth...στην οικοδομη μου!!!!!!!!!!!!!
Ενα σας λεω....ειμαι ο Μιχαλης και μολις τελειωσα!
Α,ρε ελεος......εθεαθη Stilo 5D 2.4 20V χρωματος κιτρινο με βουλγαρικες πινακιδες!!!!!!
εθεαθη βραδυ κυριακης το γνωστο κυπαρισσι πενταθυρο του σακη
μολις με περασε και τον εκανα σινιαλο αρχισε να το πλακωνει νομιζοντας οτι θελω κοντρα!
τετοια κανεις σακη?
Χαχαχαχαχα!
Γιατι το πλακωνες ρε Σακη;
Τοσο πολυ βιαζοσουν;
Περίεργο ρε Σάκη εσύ δεν τρέχεις τι έπαθες?
Ρε παίδες μπας και το thread αυτο να το μετονομάσουμε σε "Εθεάθη στη Σαλλονίκη" ;
Ασε junior δεν μας βγήκε σε καλό η κουβεντουλα με την Άννα πολλές τεκίλες..πολλά σβουρίδια,3 κλήσεις,άδεια,δίπλωμα,πινακίδες και ένα φορτηγό ευρω..σε ένα γαμ.. βράδυ μόνο καθίσματα και τιμόνι μ άφησαν.
χαχαχαχαχα
Μπάτσος: Έχεις πιεί?
- οχι..
Μπάτσος: Τα μάτια σου κόκκινα είναι.
- Έχω επιφερτι..επιφετικι.εφρετιδ..γι αυτο είναι κοκκινα.. :D
Μπάτσος: ......
Παλιοπαιδα, σα δε ντρεπεστε! :bleh:
ΧΑΧΑΧααχχαΑΧΧΑΑΧχαχΧΑΧΑΧΑΧΑχα
Επρεπε να του πεις:
Μπάτσος: Έχεις πιεί?
- Οχι... Σε σενα θα παραγγειλω ?
ρε λαμογια που εχει η παρεα μας!
οι καλυτεροι πελατες θα γινετε στο τελος!
αντε ρε paidare αμεσως να μας την πεις...και αντε για τον sn7per κατι μπορεις να πεις !!!!