Γεια σου ρε μακρυμάλλη.
Printable View
Γεια σου ρε μακρυμάλλη.
Καλώς όρισες Νίκο...
Καλώς τον Τάσοοο... Μας έλειψες όντως!
Γειά σας παιδιά...Είμαι αρκετό καιρό μέλος στο Club(αρο) αλλά δεν με βλέπατε συχνά λόγω του ότι δεν είχα internet σπίτι.Τώρα όμως που επιτέλους έβαλα, θα επανορθώσω :oops: !!! Καλώς σας βρήκα! :215
Καλως μας βρηκες φιλε!Welcome to the club :D
welcome Alusa :)
Xeraitw palious kai neous!
To mono pou 8elw arxika einai na mou pei kapoios pote einai h plhsiesterh synanthsh, ekdromh, k.t.l. etsi wste na ginw syndromhths kai epishmo melos tou stiloclub, opws epishs na syzhthsoume kai kapoia pragmata apo konta.
Proteinw ena meeting sto S.E.F. stis 30/04/3006 kai wra 22:00
TI LETE?
τό πιασες το νόημα απο την αρχή...:)...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cubano_KG
πσσσσστ αθηναίοι γιααα κάντε τα κουμάντα σας.....
όσο για την συνδρομή για ρίξε μια ματιαεδώ.
(προσπάθησε να γράφεις με ελληνικά αν μπορείς)
Καλώς όρισες. :D Μέσα για Κυριακή 30/4. Είμαι Βελιγράδι και επιστρέφω Τετάρτη.Παράθεση:
Γιάννη ή Πέτρο δεν κάνετε πάσα το post αυτό στις συναντήσεις Αθήνας;
1. Cubano KG
2. Pantelis
3.
4.
5.
Υπάρχουν και ιδέες και να ζωντανεύει το πράμα... :wink: Γιάννη (ψυχή της οργάνωσης) πρέπει να προεδρεύσεις :!:
Γεια σου ρε πατριδα Αμμουλιανιωτηηηηηη!!!!
Καλως ηρθες στην παρεα μας! Καλα post και καλα χιλιομετρα!
Το επομενο meeting ειναι σε 1000 χρονια και δωδεκα μερες!!!!!!Παράθεση:
Δυστηχως παιδια εκεινη την ημερα θα λειπω!!!!!
Αν σας βολευει την Τεταρτη 26/03/2006 η Παρασκευη 28/03/2006 στο Σ.Ε.Φ κατα τις 22:00!!!!
Αυτο θα πει να κανονιζεις απο τωρα! Βιαστικος ο Cubano_KG!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Soul_giannis
Πατριωτη μου εκλεψες το αβαταρ ε; :216
καλησπερα παιδια κ απο εμενα ειμαι ο Στελιος κ ετοιμος αγοραστης ενος κοκκινου 1.2 τριθυρου STILOθα με ενδιεφερε η γνωμη σας
Γεια σου Στελιο! Καλος ηρθες στην παρεα μας!
Αν μπορουσες να μας πεις τα χιλιομετρα του αυτοκινητου (μεταχειρισμενο θα ειναι λογικα), την ηλικια του και την τιμη που προκειται να το αγορασεις θα μπορεσουμε να σου πουμε την γνωμη μας ευκολοτερα.
Καλησπέρα και από εμένα.Ήμουν και στο παλιό Forum αλλά χάθηκα λόγο δουλειάς.Βλέπω πολλές αλλαγές και μου αρέσουν.Καλή δουλεία μπράβο σας.Τα λέμε εν καιρό μέσα. :103
Καλησπερα Begood και welcome back!:D
Καλός τους τα λοιπά από κοντά αγορίνες.
Καλησπερα! Δημητρης απο Μεταμορφωση.. Σας παρακολουθω καιρο τωρα κ αποφασισα να
γινω κ εγω μελος του club! Αγορασα πριν κανα διμηνο ενα λευκο stilo το οποιο το ειχε
ενα παλαιο μελος του clyb ο Θοδωρης! 1400 κιβυκα ειναι κ το ειχε δυναμομετρησει στο
power techniques.. 103 hp.. Χαιρομαι πολυ που εγινα κ εγω μελος του club!!
WELCOME Δημήτρη....NJOY!!!!!!!!
Καλως τον Δημητρη!!!!
Πηρες ωραιο αμαξι!!
Το εχω δει πριν απο'σενα!!!:):):)
Το ασπρο χρωμα μου αρεσει πολυ!!!
Ηταν καλη περιπτωση κ σε πολυ καλη τιμη!! Μοντελο 6/2004 με ηλιοροφη,ζαντες 17 ιντζων,κλιμα
10000 ευρω.. Το παλικαρι το ειχε σε αριστη κατασταση.
Και το μαυρο κοματι στον προφυλακτηρα ειναι πολυ καλο!!!!!
Καλησπερα στην στιλατη παρεα που εχει το πιο στιλατο Site.Ειμαι ο Πετρος απο Βολο.Σας ειχα ξανασυστηθει στο προηγουμενο site αλλα χρειαστηκε να ξανακανω εγγραφη.καλα να περνατε ολοι σας και ελπιζω καποτε να σας γνωρισω απο κοντα.
Θα γίνει και αυτό!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο petros
geia sas kai apo mena...
vagelis legomai xero arketa pedia apo to club gianni kosta niko verone....ematha gia to club ap to gianni.....fenete oreo to forum kai endiaferon...
tha ithela na rotiso an exoume kati se metaxirismeno ice....pigi exo ala tha thela na valo kana 2 ixia pano...metaxirismena kai kanenan enisxiti...opios exi kati ipopsi tou as m pi kalitera as m stili email silasvagelis@hotmail.com
Καλως ηρθες Βαγγελη και στην ηλεκτρονικη μας σελιδα!!
Για σου Βαγγέληηηηηηηηη!
Για σας παιδια και απο μενα. Νεο μελος στο site. Νικος απο Πτολεμαιδα ετων 34. Ασχολουμε με χημικα προιοντα αυτοκινητου (παραγωγη ηλεκτρολυτη, αντιψυκτικων κτλ) και ταυτοχρονα ειμαι πωλητης σε μια εταιρια (αξεσουαρ λιπαντικα μπαταριες). Εχω κι εγω μια stilara 1.2cc μοντελο 02 το οποιο πηρα προσφατα. Αποφασισα να θυμηθω τα παλια κατα καποιο τροπο μιας και "μεγαλωσα" με FIAT (128 3ρ μοντ. 78 το οποιο εχω ακομη τακαρισμενο στην πισω αυλη). Το site ειναι πολυ καλο παιδια. Εχω παθει πλακα. Μπραβο στα παιδια που το δημιουργησαν και το επιβλεπουν.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νικόλα.....Καλή περιήγηση στο site και καλή διασκέδαση που είναι σίγουρο ότι θα την έχεις άμα μπλέξεις με την παρέα μας....
Καλως ηρθες Νικο στην στην τρελοπαρεα μας.
καλος τα παιδια!
για αρχη να ξερετε οτι το site αυτο ειναι πιο πολυ παρεα παρα κατι απροσωπο που πιστευουν πολοι!
ευχομαι να τα λεμε συχνα παιδια!
Γεια σας
Εχω ενα stilo 1.4 σχεδον 3 χρονια.
Τωρα λογο ολον αυτον τον γρηγορον μικρον νιωθω λιγος.
Θελω να ανεβασω αλογα.
Ποια ειναι η καλητερη λυση τουρμπο ή τσιπ?
Ποσα αλογα θα ανεβω με αυτα?
Ποσο περιπου θα μου κοστισει?
Ευχαριστω
Hi all, με λένε Άρη ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!
ουφ, δεν άντεξα...
Φιλοι Α.Α.
γεια σας με λενε Σακη και εδω και 3 μερες εχω κοψει το αλκοολ και νιωθω υπεροχα.
ROTFL :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Athanasios
Καλησπερα παιδες τι γινετε?Ειμαι ο Γιωργος απο Αθηνα σχετικα ενα νεο μελος δε μπαινω συχνα οποτε δεν παρακολουθω ολα τα γεγονοτα που αναφεροντε στο forum στην ωρα τους.
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει να μου δωσει τα φωτα του.... εχω ενα STILO 1.4 και θα ηθελα να το βελτιωσω μηχανικα βαζοντας TURBΟ ΚΙΤ αν υπαρχει η καποια μετατροπη. Αν υπαρχει καποιος απο τα μελοι που να ξερει κατι σχετικα με αυτο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!
Welcome φίλε. Αν και το thread ειναι μόνο για συστάσεις θα σου απαντήσω εδώ. Δες στα πρόσφατα posts του χρήστη/μέλους MaGeLaNoS (όπου δεις το όνομα του κάνε κλικ). Πρόσφατα (< από εβδομάδα) απάντησε αναλυτικά σε παρόμοια ερώτηση.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο babalis
AA!!!!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA γι αυτό μαγειρεύαμε ιγκουάνα χθές??? :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Athanasios
Ρε την βρηκαμε αναποδα την σαυρα το πρωι.Παει λεμε χτυπησε TILT το εργαλειο και αυτη εκανε ηλιοθεραπεια.
Hello me lene 8odwro kai eimai kainourgio melos sto Club :mobile:
Καλως ηρθες!!!