Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
ολοί φακελόνοντε :D:D:D:D
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
dix
Γεια σας παιδια και καλη χρονια.Τον σεπτεμβριο αγορασα το πρωτο μου
ΦΙΑΤ ενα παντα 750 του 93 μου αρεσε τοσο που πηρα και ενα DOBLO 1.6
του 02 , το μοτερ ειναι ιδιο με των stilo αν δεν κανω λαθος εκτος απο το φιλτρο νταλικας που εχει (αερα) και ελπιζω να βρω αρκετες απαντησεις
στο site,
γεια σου φιλε μου.
χρονια πολλα,καλη χρονια να εχεις!
φυσικα και δεν ειμαστε αποκλειστικα stilo...
οτι ιταλικο εχετε προσελθεται...
καλος ηρθες και ελπιζουμε η διαμονη σου στο κλαμπ να ειναι ευχαριστη
και ακρος επικοινωνιακη μαζι με ολα τα μελοι του κλαμπ.
καλως ηρθες στην παρεα μας!
Καλώς ήρθες...
Ίδιο είναι το μοτερ και τα doblo έχουν λίγο μεγαλύτερη τελική σχέση σασμαν. (πιο κοντό)
Γεια σας παιδια..Ειμαι ο Χρονης και αγορασα ενα Fiat Stilo 1.2 5D 02'/2004 μοντελο τον Οκτωμβριο και ειναι το πρωτο μου αμαξι...Ειμαι πολυ ικανοποιημενος ενω ημουν χρονια Αντι-Ιταλος....Ευχομαι καλη Χρονια και καλη συνεχεια στο site!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
XronisRR
Γεια σας παιδια..Ειμαι ο Χρονης και αγορασα ενα Fiat Stilo 1.2 5D 02'/2004 μοντελο τον Οκτωμβριο και ειναι το πρωτο μου αμαξι...Ειμαι πολυ ικανοποιημενος ενω ημουν χρονια Αντι-Ιταλος....Ευχομαι καλη Χρονια και καλη συνεχεια στο site!!
Καλός ήρθες φιλαράκι και καλή χρονιά!
Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω σελίδες.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
XronisRR
Καλός είρθες φίλε :D:D:D
Υ.Γ πλυθένουμε :cool:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
XronisRR
Καλως ηρθες στην παρεα μας, διαβασε τους ορους χρησης θα σου χρειαστουν φιλε μου !
Καλα χιλιομετρα και απροβληματιστα ! ! !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Καλως ηρθες στην παρεα μας, διαβασε τους ορους χρησης θα σου χρειαστουν φιλε μου !
Καλα χιλιομετρα και απροβληματιστα ! ! !
Ευχαριστω πολυ!!!