Γειά και από εμένα.Stilo του 2002 5d 1.6.
Αρκετά happy με ωραία και ξεκούραστα χιλιόμετρα μέχρι τώρα.65.000
Μην ξεχάσω και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Printable View
Γειά και από εμένα.Stilo του 2002 5d 1.6.
Αρκετά happy με ωραία και ξεκούραστα χιλιόμετρα μέχρι τώρα.65.000
Μην ξεχάσω και καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Καλώς τα παιδιά.:)
Καλησπερα παιδια.Καινουργιος και γω στο σαιτ συγχαρητηρια για την καλη δουλεια.Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας,και καλη και ασφαλη οδηγηση!!!!!!!!!!!!
Ναι δεν μας συστήθηκες όμως και δεν μας είπες από πού είσαι πως βρήκες το site μας κτλ!!!
με λενε βαγγελη ειμαι 46 χρονων κατοικος πειραια και εχω στν κατοχη μου ενα 3πορτο στιλο 1,6.για το σαιτ μου μιλησε ενα παληκαρι που κατεβαιναμε μια μερα το σχιστο μαλια κουβαρια.ειχε και αυτος ενα στιλο σαν το δικο μου.στα φαναρια γνωριστηκαμε μου εδωσε μια καρτα και μου ειπε να κανω μια απισκεψη στο σαιτ.μπηκα μου αρεσε και με το προβληματακι που μου εβγαλε ειπα να γραφτο και να τα λεμε απο δω και περα!
καλως ηρθες στην παρεα μας Βαγγελη! και εγω απο πειραια ειμαι αλλα μενω ποια ροδο.
ωραια η ροδος σπυρο.μακαρι ναχα την τυχη σου!!!!!!!!!!!!
καλως ηρθες στην παρεα
Sorry που δεν συστηθηκα τοσο καιρο αλλα τωρα εβαλα internet σπιτι ειμαι ενας τρελαμενος με το stilaki moy αλλα ειμαι και εγω μελος στο @#$@#$%#@%$#@% airbag failure OCS εχεται ακουσει οτι μπορουμε με μια διοδο και μια αντισταση να παρακαψουμε τον αισθητηρα βαρους της θεσης εχς και link αλλα δεν μπορς να το βαλω στο post.Το εχει κανει κανεις στο STILO του?:mobile:Ειμαι απο Βολο και δουλευω Μυτιληνη για την μανα πατριδα για αλλη μια φορα χαιρετω τα αλανια του club