Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
δημητρη αν σε καταλαβουν με αντιρανταρ προστιμο 2000ευρω και κατασχεση του αυτοκινητου!
δεν υπάρχει ρε Γιάννη κάποιος τρόπος να το κρύψουμε??Βαρέθηκα να πληρώνω 500ρικα..εχει μια εβδομάδα που πάω με 130 στην δουλειά και κυνδινευω να καρφωθώ πουθενα κάνωντας ζαπινγκ στην tv απο την βαρεμάρα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
mitsos
Εσυ που ελεγες οτι δεν μπορουσες να φρεναρεις οταν πηγαινες με 190...
Τελικα, τα καλυτερα φρενα ειναι οι καμερες ε?
Δεν παω μονιμα με 190, απλως εκεινη τη στιγμη ετρεξα για να προλαβω να μπω μπροστα απο το φορτιγο για να μη με παει καροτσακι στην θεσσαλονικη φιλε μου.
Βεβαια καλα κανουν με τις καμερες, μπραβο και παλι μπραβο, δεν ειναι δυνατον να εχουμε μονιμως πολεμο στους δρομους και νεκρους σε καθημερινη βαση.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
δεν υπάρχει ρε Γιάννη κάποιος τρόπος να το κρύψουμε??Βαρέθηκα να πληρώνω 500ρικα..εχει μια εβδομάδα που πάω με 130 στην δουλειά και κυνδινευω να καρφωθώ πουθενα κάνωντας ζαπινγκ στην tv απο την βαρεμάρα.
εχει βγει καποιο αντιρανταρ που μπαινει μεσα απο τον μπροστινο προφυλακτιρα,με τρυπες οπως ειναι οι αισθητηρες παρκαρισματος,και εχει διακοπτη απο μεσα στο αμαξι!απλα οταν βρεις ρανταρ πρεπει να προλαβεις να κλεισεις το διακοπτη,δηλαδη να το απενεργοποιησεις!
αλλιως κλαψτα γιατι με το ρανταρ τους καταλαβαινουν αν εχεις αντιρανταρ!
το μονο σιγουρο απο οτι μου ειπε ο φωτης,ξερεις εσυ στις συκιες,ειναι οι μεμβρανες που μπαινουν πανω στην πινακιδα!
απο οτι μου ειπε ειναι 100% επιτυχημενες για τους φωτογραφους!
πανε αν θες μια βολτα και ξερεις,πες οτι σε στελνω εγω
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Αχαχαχαχα φιλε μου keep walking μη μασας...
Τωρα καταλαβα γιατι την ελλαδα δεν την αγγιζει η οικονομικη κριση. :p :p :p :p :D :D :D
Μιλάς εσυ ρε γκαζάκια??Τρομοκράτη?ετσι και σε καρφώσω ρε τα πήρα πίσω τα λεφτά μου.Κουφοντίνα..
xa xa xa xa xa xa. Κουφοντινας ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ...(ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΓΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ..)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ROMANOS
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ...(ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΓΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ..)
καλυτερα να διαβαζεις πρωτα και μετα να κανεις ποστς!
και μην γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Ετσι ! Να γραφουμε και κανα μηνυμα με νοημα !
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Ετσι ! Να γραφουμε και κανα μηνυμα με νοημα !
Τι εννοείς sn7per??? :D:D