Μήπως δεν διάβασες αυτό που έδωσα? http://www.hostdepartment.com/nolimitwebsite.php
Printable View
Μήπως δεν διάβασες αυτό που έδωσα? http://www.hostdepartment.com/nolimitwebsite.php
Έλα πάρε πάρε...
Προτείνω και ο καθένας μας να βγει στη γειτονιά του για έρανο για να διευρύνουμε το budget μας.
Θα πάρουμε τρελό μηχάνημα...
PascM τα χω δεί όλα τα ξένα και είναι απο πολύ φτηνά εώς τσάμπα σε σχέση με αυτό που έχουμε/θέλουμε...
Παλιότερα κιόλας είχαμε το site σε ξένη εταιρεία hosting...μάλιστα κιόλας σε 2 διαφορετικές. Αυτό που τελικά εισέπραξα ήτανε μόνο προβλήματα...πολλά κιόλας...
Απο το 2005 είμαστε σε αυτή την εταιρεία και δεν έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα...και όπως λένε στο ποδόσφαιρο ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...
Για να μεταφέρουμε το site έξω εκτός απο κόπο θέλει και προσοχή. Εγώ το φοβάμαι γιαυτό και λέω όχι... Χάσαμε μια φορά ποστ...δεν νομίζω ότι αντέχω να το ξαναδώ... (Εδώ) Μου αρέσει που σηκώνω το τηλέφωνο και βγαίνει έλληνας...
δεν ξερω καποιο catch πρεπει να εχει που λενε pascm.
Οι περισσότερες εταιρείες hosting έχουν τα data center στο εξωτερικό κοινώς είναι reselers.
Γι' αυτό και σηκώνει το τηλέφωνο Έλληνας.
Για μένα υπάρχει και άλλη λύση την οποία πρότεινα ποιο πίσω με την forthnet.
Μόνο δυο εταιρείες στην Ελλάδα έχουν Data Center Ο ΟΤΕ και η Forthnet. Οι υπόλοιποι είναι στην Αμερική και στο UK (συνήθως).
Αν πάρουμε dedicated server σαφώς και είμαστε υπεύθυνοι για το backup νομίζω οτι αυτό το ξέρετε ήδη.
Οι εταιρείες στην Αμερική είναι αξιόπιστες αλλά πάσχουμε λόγο της διαφοράς ώρας στο service.
Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι ψιλοζόρι η μεταφορά.
Αν κάνετε λίγο υπομονή σύντομα θα είμαι σε εταιρεία hosting οπότε θα μπορώ να βοηθήσω και περισσότερο (2009 και μετά).
Αν σκευτείτε οτι το ποσό που θα μας χρεώσουν είναι το ποσό που θα τους κοστίσει όλος ο server για την χρονιά μάλλον έχουμε περιθώρια.
1.thodoris
2.stilatos
3.aman17-2
4.Face
5.DontMKsense
6.Mixalis
7.Sn7per
8.Paidaros
9.παντελης (stilodriver)
10. Ioannidis
11.lisaNY
12.cavallino
13.1972stilo
14.gas
15.PascM
16.stilo_rodos
17.Stilo make style
18.tangokass
19. DimHat
20. Nasos
21. s6_sot
22. RAGABELAS
23. @lexis
24. Magelanos
25. giorgos
26. ΑΓΓΕΛΟΣ
27. Arf
28. Soul_Giannis
29. petros
30. canonis
31. Σταύρος Πετ
32.Lakis
33.papor (μεσα & εγω)....
34.Gplat(peristeri rules)
35.verone
36.Stilo7
37.stilo-3p
38.manosm
39.richard
40.tokis
Αντε τελευταίος και καταιδρωμένος.. :laughing:
.... και γίναμε 40!! :yeah:
και κάπου έγραψα πριν για τα 40αντα :D:D:D:D:D
έχω να δω λίστα στο club που να σαραντίζει από τη φωτογράφιση για το Faster Mag...
:)
(μιλάμε για 4 χρόνια πίσω)
η λιστα μεγαλωνει πολυ ομως απο ποσα ειναι να δωσουμε?
και ποτε ?