Απάντηση: Τι εχετε να πειτε για την εκρηξη βιας ?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εβλεπε χθες την Τατιανα Στεφανιδου το μεσημερι που την ωρα που μιλαγε ενας καθηγητης πανεπιστημιου και αρχισε να λεει οτι και το παιδι δεν ηταν δυνατον να κυκλοφορει στα Εξαρχεια μονο του σε ηλικια 15 χρονων και πηγαινε να πει τα πραγματα οπως εχουν κατεμε τον εκοψαν χωρις προειδοποιηση!Την ωρα που μιλουσς εβαλαν διαφημησεις και μετα συνεχιστηκε η κουβεντα με αλλους καλεσμενους σαν να μην συμβαινει τιποτα!
Μπάααα.
Αν και δεν συμερίζομαι την άποψη "τι γυρέυει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στην χώρα;" που πήγε να εκφράσει ο Δρ., θεωρώ ότι για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ έδειξαν την δύναμή τους. Έτσι με αυτό το απλό "κοψιματάκι"...
Και χαράς την δημοσιογράφο... τέλος πάντων. Θού Κύριε...!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Η αληθεια ειναι οτι εχω τρελαθει με αυτα τα επιχειρηματα !
Να το πιασουμε λιγο απαλα το θεμα.
Θελεις να πεις οτι ολα ειναι τελεια σχετικα με τους φοιτητες και τις ευκαιριες εργασιας γενικως ?
Πρεπει να γυρισω στην παλια εποχη να κανω μπανιο με κατσαρολα για ζησω σαν ανθρωπος ???
Να εκτιμησω τι ?
Ρε μπας και κανω λαθος και ζουμε στο τελειο κρατος και πρεπει να πουμε και ευχαριστω που μας δινει και κατι ?
Ξαναρωτάω.... Γιατί καταλαβαίνεις λάθος πράγματα; Μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω;
FACE αν σε ρωτησω κατι εδω δημοσια θα απαντησεις ειλικρινα χωρις φοβο και παθος ? :P
Ναι (πρόσεξε τι θα πεις)
Ώχ... κάτι με σεξουαλικές προτιμήσεις θα πει...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ξαναρωτάω.... Γιατί καταλαβαίνεις λάθος πράγματα; Μήπως εγώ δεν καταλαβαίνω;
Εν ολιγης λεει οτι ολα πανε καλα αρκει να εχεις ορεξη για δουλεια και εχει ο θεος... Υποτιθεται ομως οτι ζουμε σε αλλη εποχη.
Ναι ξερω τι εννοει και κατα 20% συμφωνω πλεον.
sn7per δεν απαντησες σε εμενα πριν. Να μαζεψω μερικους αναρχικους να παμε στην κατοικια σου αφου δεν εχεις προβλημα? η στην επιχειρηση σου?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Εν ολιγης λεει οτι ολα πανε καλα αρκει να εχεις ορεξη για δουλεια και εχει ο θεος... Υποτιθεται ομως οτι ζουμε σε αλλη εποχη.
Τόση ώρα δηλαδή εγώ λέω ότι όλα πάνε καλά. Τα καντήλια δηλαδή που έχω ρίξει στον ****** τον νεο-Έλληνα αυτό λένε. Ο κάθε λαός έχει το κράτος που το αξίζει, τις αξίες που του αξίζει (η που του τις μεταγγίζει), τους αρχηγούς που του αξίζει. Ο ******ς ο νεο-Έλληνας αποτελεί την βάση για όλα τα άσχημα.! Νέα ράτσα ενδόδημη, εμφανίστηκε μετά την είσοδο στην ΕΟΚ, όπου είδε χρήμα και χέστηκε πάνω του και ώς άλλος ρωμαίος βαδίζει στην αυτοκαταστροφή! Ο ******ς ο Έλληνας που ρυπαίνει, που πετάει το τασάκι έξω από το παράθυρο, που βάζει μέσο για να διορίσει το γιό του, που προστατεύει το παιδί του όταν σπάει, βρίζει, από καθηγητές μέχρι τους ίδιους τους γονείς, που δεν ανοίγει τα μάτια του να ακούσει μία άποψη με επιχειρήματα, που αφήνει τα ΜΜΕ να τον αποβλακώνουν, που η πηγή ειδήσεων του είναι τα Δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών καναλιών, που ο εγωισμός του είναι πάνω απο του Προέδρου της Δημοκρατίας, που δεν έχει σεβασμό στους μεγαλυτέρους που που που.........
Αυτός είναι βάση και αν δεν αλλάξει αυτός όσα και να σπάσετε δεν αλλάζει τίποτα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Μπάααα.
Αν και δεν συμερίζομαι την άποψη "τι γυρέυει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στην χώρα;" που πήγε να εκφράσει ο Δρ., θεωρώ ότι για ακόμα μια φορά τα ΜΜΕ έδειξαν την δύναμή τους. Έτσι με αυτό το απλό "κοψιματάκι"...
Και χαράς την δημοσιογράφο... τέλος πάντων. Θού Κύριε...!!!
Πως λεγοταν ο Καθηγητης?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Όλα πάνε καλά; Μπά... Λάθος κατάλαβες μάλλον... Δεν νομίζω ότι αυτό εννοούν τα παιδιά...
Θελω να μου γραψεις ενα κειμενακι αν θελεις για το τι εντυπωση εχεις για τον "Γεωργιο Παπαδοπουλο".
Εκεινη την εποχη !
Δεν το λεω υποτιμητικα ουτε για να σε προσβαλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.