Απάντηση: Γυμναστηριο & Τροπος ζωης
οχι δεν σου λεω μην πιεις νερο αλλα το αλατι στον οργανισμο κανει το σωμα να κραταει τα υγρα στο σωμα πιο πολλη. Μαλλον δεν το ειπα σωστα να το καταλαβεις.
Κοιτα και εγω βαριεμαι απιστευτα να μαγειρευω αλλα δεν γινεται αλλιως. Πηγαινε παρε καλαμακια κοτοπουλο και χωρισε τα με αλουμινοχαρτο στα 3-4 οσα θες καθε φορα και απλως βγαλτα απο τον καταψυκτη και θα ξεπαγωσει μεχρι να γυρισεις και μετα χωστα κατευθειαν στο φουρνο σε 10-15 λεπτα εινια ετοιμα. Η απλως πηγαινε τσιμπα μερικα καλαμακια κοτοπουλο απο το σουβλατζιδικο της γειτονιας.
Η φτιαξε μπιφτεκια και βαλτα ανα μεριδες στον καταψυκτη και να τα βγαζεις οποτε θες να ψηνεις. Οσο για το ψαρι καλυτερα παρε φρεσκο και φτιαξτο και αυτο δεν θελει πολυ 10 λεπτα. Εγω επισης βαριεμαι απιστευτα να κοβω σαλατες αλλα βρηκα κολπο και σε αυτο πλενω μαρουλι και το βαζω σε ενα ταπερ να το κοψω η το κοβω με τα χερια και κραταει 3 μερες. Παντα ομως το κοβεις με το χερι διοτι με το μαχαιρι χαλαει πιο γρηγορα. κραταει πολυ λιγοτερο.
Κατι τετοιο εχω σκοπο να κανω, τωρα απλως βολευομαι με τους τονους. (και εχει ανεβει και η τιμη τους ρε γμτ)
Τα υγρα δε με απασχολουν αυτη τη στιγμη που κοιταω να χασω λιγο λιπος, απο αλατι ο οργανισμος μου ειναι τιγκα...
αλλα με το πολυ νερο που πινω πιστευω αποβαλεται σε καποιο βαθμο. (το περιτο αλατι)
Αυτο με τη φωτογραφια που ειπες ειναι ενδιαφερον για να φαινεται προοδος...
Πρεπει να βρω κολπο παντα να παιρνεται η φωτο απο την ιδια αποσταση... και στην ιδια σταση... και μολις φτασει το καλοκαιρι θα τις βαλω να παιζουν γρηγορα η μια μετα την αλλη... να φαινεται τι εγινε τους τοσους μηνες χαχαχαχα.
παιρνεις ενα φτηνο τριποδο και το κανεις η απλως το στηνεις στο ιδιο σημειο καπου.
Δεν ειναι τοσο απλο, στο ιδιο σημειο καπου θα ηταν καλη φαση !
Η αποσταση της φωτο ειναι σημαντικη !
Κατι ασχετο να ρωτησω και γω.Με λιποδιαλυτες εχει ασχοληθει κανεις?
Εχω ξεκινησει μια πιο ισορροπημενη διατροφη και ελεγα να παρω.
Ειχα παρει της performance με φευδοεφεδρινη και της LANES με φυσικη λεκιθινη περισυ.
Καμια ιδεα?
Δεν θελω να λιωσω με τρεξιμο.Δεν εχω και την πολυτελεια του χρονου.
LipoDex της All-Stars οτι θα κανουν δουλεια θα κανουν αλλα αν δεν κανεις γυμναστικη θα χασεις πολυ γρηγορα λιπος με αποτελεσμα να αρχισεις να εχεις κρεμασμενο παραπανισιο δερμα.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΦΕΔΡΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!
Ψευδοεφεδρινη Παντελη ειχαν αυτα που επαιρνα.Περναει ΕΟΦ.
Αν θυμαμαι καλα της performance ειχε και καρνιτινη.
παιδια το να παιρνετε σκευαματα να σας ανεβαζουνε τους καρδιακους παλμους ολη μερα για να καψετε το λιπος το θεωρω εντελως χαζο αφηστε της εφεδρινες και ψευδοεφεδρινες και καντε διατροφη και γυμναστικη τιποτα αλλο.
παιδια για μενα ο καθενας πρεπει να ψαχνει το θεμα μονος του πχ για τις ασκησεις..ο ενας λεει αυτη ειναι καλη ο αλλος λεει η αλλη ειναι σωστη οχι αυτη...κ μιλαω για ψαγμενα ατομα κ γυμναστες..δεν εχω δει να λενε τα ιδια πραγματα ο καθενασ λεει αυτο που πιστευει βεβαια για καποιον που δε ξερει οκ να βρει καποιον για μια βαση αλλα με τον καιρο καλητερα να κανει αυτα που τον πιανουν περισσοτερο..το ιδιο κ με τα συμπληροματα...ο ενασ λεει το ενα ο αλλοσ το αλλο...δε μιλαο για τα αναβολικα αυτα μακρια...αλλα σε θεμα προτεινων κ τετοια...ολοι λενε αλλα...εγω πχ κανο συγκεκριμενα πραγματα...κ ειμαι ευχαριστιμενος απο το αποτελεσμα...πχ επερνα προτεινη ογκου πριν λιγο καιρο μαζι με κρεατινη κ τωρα περνω καθαρη μαζι με αμινοξεα..κ προς το καλοκαιρι θα παρο κ για λιγο εναν λιποδιαλυτη..