Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Ααα οντως φιλε φαινεται ετσι οπως λες αλλα ειναι η φωτογραφια! Μη σου πω πως συμβαινει το αντιθετο (ειναι ενα χιλιοστο εξω η πορτα),απλως δεν ηξερα πως μπορεις να το ρυθμισεις! Χεχε!
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε... Αντε βαλε κι εσυ καμια φωτο ρε φιλε...!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ααα οντως φιλε φαινεται ετσι οπως λες αλλα ειναι η φωτογραφια! Μη σου πω πως συμβαινει το αντιθετο (ειναι ενα χιλιοστο εξω η πορτα),απλως δεν ηξερα πως μπορεις να το ρυθμισεις! Χεχε!
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε... Αντε βαλε κι εσυ καμια φωτο ρε φιλε...!
...Τεο , το έχω ξαναγράψει..δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτό , μια φορά που προσπάθησα , μου ζητάνε εγγραφή και στοιχεία και δεν γουστάρω να δίνω στοιχεία έτσι απλά για να ανεβάσω μια φωτογραφία../..έχω στείλει φωτογραφίες μέσω e-mail στον Άγγελο , του Stilo μου και του Punto Sporting που έχω , έχει το οκ απο εμένα να τις ανεβάσει για λογαριασμό μου...thanks men...
jason αν θελεις μπορω να ανεβασω εγω μιας και εχω τις φωτο σου απο τοτε που μου τις εστειλες.. ο,τι θελεις πες μου..
τωρα διαβασα το μηνυμα μεχρι το τελος :P περιμενε να ανεβασω τοτε :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Sot εγώ το λέω αυτό επειδή το είδα πριν μου τα βάλουν... Το παλικάρι μου έδειξε τη μεμβράνη από τη μία πλευρά στον ήλιο και μετά από την άλλη και είχαν διαφορά. Παίζει να είναι τίποτα πολωτικά κλπ, δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά. Πάντως η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην ορατότητα το βράδυ, η οποία σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το σκέτο τζάμι όπως σωστά λες κι εσύ. Απλώς εγώ αναφέρω τη διαφορά του τρίτου σταδίου (minimum συντελεστής, ακριβώς όπως το λες) σε δυο διαφορετικές μάρκες που έχω δοκιμάσει να παρκάρω κάτω απ'το σπίτι μου στα σκοτεινά. Με την 3Μ του αδερφού μου δεν έβλεπα τίποτα ενώ με τα δικά μου δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Σίγουρα δυσχεραίνουν την ορατότητα (αυτό έλειπε) απλώς διαφέρει ανά μάρκα/ποιότητα.
Sot time out φίλε... άσε τα λόγια και βάλε καμιά φωτό!! Χαχα!! :hehe: :bleh:
Ένα teaser για τον φίλο μου τον teo που ζήτησε photo!
http://i49.tinypic.com/r0dqoy.jpg
Έτσι έτσι γεμίστε το με φωτο το "τιμημένο"!!! Χεχε!!
Φίλε Σωτ και teaser?? Μας τρέλανες... This summer in theaters και δε συμμαζεύεται!! Αναμένουμε λοιπόν...... :happy2:
Edit: Jason ομορφιές!! Αυτή η διχρωμία κάτω απ'την πόρτα του συνοδηγού είναι κάτι ή είναι της φωτογραφίας??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Edit: Jason ομορφιές!! Αυτή η διχρωμία κάτω απ'την πόρτα του συνοδηγού είναι κάτι ή είναι της φωτογραφίας??
...πρώτα απο όλα να ευχαριστήσω το φίλο τον Άγγελο για το ανέβασμα...
...Teo , τραβηγμένο με κινητό , όχι τίποτα σπουδαίο , αλλά όντως είναι ένα ωραίο πεντάπορτο , " μαμά " μέχρι βρακί , με λίγο καλύτερα αμορτισεράκια , αεροτομούλα , μεμβράνες stage 2 , πολύ καλές με άριστη ορατότητα , cruise control απο 147 το λεβιεδάκι , ταξιδιάρικο και άνετο../.. η διχρωμία που βλέπεις κάτω από την πόρτα , φτιάχτηκε , είναι το αστάρι απο μια μικροεπισκευή σε ένα χτυπηματάκι που είχα κάνει στο μαρσπιέ...
...ξέχασα...λεβιέ ταχυτήτων momo , πετάλια momo , foot rest momo και κάτι άλλα ψιλά....
εγω να ευχαριστήσω τον φίλο θοδωρη που βρηκε την ορεξη μετα την δουλεια και θελησε να λερωθει για να μου βαλει εμενα τις ψειρες..... :)
ολο και καλητερα παει αυτη η ενωτητσ μπραβω σε ολους.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
εγω να ευχαριστήσω τον φίλο θοδωρη που βρηκε την ορεξη μετα την δουλεια και θελησε να λερωθει για να μου βαλει εμενα τις ψειρες..... :)
Τίποτα ρε φίλε!! Δεν μπορούσα να σε αφήσω με τις πυγολαμπίδες μέσα στα φανάρια σου... :hug: